מסתבר שבייס מראים דיי הרבה סרטים שלו.למעשה,שלשום היה אחד בייס 2,ומסתבר שהוא ממש ממש שחקן טוב.מישהו ראה את הסרט? אני לא זוכרת איך הוא נקרא בעברית,אבל באנגלית זה-Blaze of Glory מישהו?
לא מזמן הופתעתי לגלות שיוליסס ( לא זוכרת איך קוראים לשחקן ) משחק בסדרה " זה הבוש שלי " בערוץ ביפ.. חח איזה חמוד הוא שם... מצחיק כזה. הפורום מוחק לי כל הודעה שאני מצרפת אליה תמונה...
איזה סרט זה,שירן? אני ראיתי דיי הרבה סטרים עם ברוס משום מה.ייס אוהבים אותו ואיפה ראית את סרט עם האדסון? אגב,שימו לב להולמארק,החודש יש להם את הסרט עם רנה,אולי תצליחו לתפוס אותו
הסרט הוא "Follow the River" ,סרט פצצה,שרנה משחקת בו חלק דיי גדול. הסרט צולם בשנת 1994,אז היא דיי צעירה שם עדיין,ממש מתוקה. אני ניסיתי לבדוק מתי יהיה עוד הסרט,הוא כבר היה החודש 3 פעמים חלפחות,באחד הפעמים הקלטתי אותו. משדרים אותו בהולמארק החודש.תבדקו בלוח שידורים,אני כל יום בודקת. אם אני אדע משהו אחר-אני אגיד לכם. ולכל מי שדובר רוסית-יש היום בארוץ הרוסי הראשון(ORT) סרט עם קווין סמית´,בסביבות 10:30 בערב.אני כ"כ הולכת לראות אותו
ראיתי את הסרט עם קווין סמית´.אני חייבת להגיד שממש לא התרשמתי.סרט גרוע ביותר,למרות שאולי זה רק אני בגלל שאני ממש לא אוהב פעולה.למרות התסריט הגרוע,קווין נראה מעולה בסרט,וכל שניה רציתי להתחיל לבכות