סרטים שמתחילים מחדש

noa128

New member
סרטים שמתחילים מחדש

חיוכית (רקאסה) התחילה עם זה - וכולם מוזמנים להמשיך. סרטים שמתחילים מחדש. (דרך אגב רקאסה - את הקשר של הסרט הוא, "רוקדת בחשיכה" להתחלה לא ממש הבנתי - תסבירי לי?) אני עוד על הקפה הראשון אחרי שכולם פוזרו - עוד לא ממש במצב חשיבה, תסלחו לי, כן?
- אז תתחילו, אני אדביק אתכם... בוקר נפלא, נועה.

רקאסה

New member
רוקדת בחשכה, התחלות

היא מהגרת לארהב, כדי שבנה יוכל לעבור נתוח - התחלה בחלק הראשון של הסרט היא עומדת בפני אפשרויות שונות להתחלות חדשות, ואלו התחלות מבחירה. ואז חל איזה היפוך, והחיים לא מאפשרים לה להתחיל מחדש, עד נקודת השיא, ששם באמת יש תחושה נוצרית חזקה מדי, שהיא בוחרת לתת לבן את הנתוח, במחיר החיים שלה. ובנקודה הזאת של חוסר האפשרות להתחיל מחדש, חשבתי על התחלות חדשות.

ש פ ר ד

New member
"יצרים"

של אנטוניוני.היום ביס 3. סרט שכמה שאצפה בו תמיד הוא יתחיל אצלי אחרת. בימוי "לופי" גאוני. שווה-שווה. ש.

datnyc

New member
נדודי שינה בסיאטל

קיטשי, דביק, צפוי, אתם יכולים להדביק לסרט הזה את כל ה"קומפלימנטים" שבא לכם, אבל הוא כל כך סרט!!! וההתחלה שם עד שזה מתחיל זה כואב

noa128

New member
בייבי בום

עם דיאן קיטון המופלאה - הראשון שעלה לי עכשיו בראש... על אשת קריירה עסוקה שיורשת תינוקת ובית מט לנפול באיזה עיירה בארה"ב, מפוטרת מעבודתה ובהיעדר אמצעים להמשיך להחזיק את דירת היוקרה שלה בניו יורק, נוסעת עם התינוקת להתחיל מחדש בעיירה ההיא. סיפור אמריקאי נוטף אופטימיות, פמיניזם יוזמה עסקית ומה שאתם לא רוצים, מופרך בעליל - אבל מה זה מתוק על הנשמה ועושה טוב על הלב... אה, ונדמה לי שיש גם איזה סם שפרד בתפקיד ה-גבר הכפרי הרגיש והרומנטי...

רקאסה

New member
החברים של אלכס

ישן, אמריקאי, פס קול מדליק קבוצת חברים נפגשת בלוויה של אלכס, חבר שהתאבד. המפגש המחודש יוצר שינויים אצל כולם. הערך המוסף של הסרט הוא ויליאם הרט בתור גבר סקסי להדהים, והוא אימפוטנט, פציעה מויטנאם. (האין אונות אינה הערך המוסף, אלא הרט)

למעלה