סרטים ש סי השתתפה בהם?

• פותח הנושא samc
  • פורסם בתאריך

samc

New member
סרטים ש סי השתתפה בהם?

סי שרה "לא עובדת בשביל אף אחד" אבל האמת שהיא עובדת קשה! בין השאר בשנים האחרונות היא כיכבה בשני סרטים (שניים?) שהייתי בבכורות. כרוניקה של אהבה שבה שרון אלכסנדר משחק בעל מכה! כמוכן שיחקה סי ב "באז" - הסיפור האמיתי על "בני טובים" שרצחו נהג מונית. חבל"ז לתאר איך נהניתי בסרטים רציניים אלה. אגב, מי זוכר את קולנוע "פריז" שם היה זמן קצר הסרט "שוברים" שלא שבר את קופת הקולנוע... אריק סיני בין השאר כיכב שם. אז לא שמתי לב (!)שגם סי שיחקה בו! אני אוהב קולנוע ישראלי וגם ראיתי את "שוברים".

ט י נ ה

New member
סחתן על הידע והנה עוד תוספות

לא מזמן השתתפתע בסרט דוקומנטרי בו עשיתי גם את התחקיק כעיתונאית זהו סרט המלווה שלוה ילדים ברמת הגולן ילד מושבניק דתי ,ילד חילוני וילדה מאומצת מברזיל שגדלה מגיל שבוע ברמת הגולן. לסרט קראו ילדים ברמה ( אפשר לנקד בצרה או בפתח .... ) בקיצור חבלז. שודר בערוץ 2 בבוקר של יום העצמאות ,אפשר להשיג בקלטות בוטלג שמסתובבות כמו כן 6 פרקים כאורחת בסידרה ספי ,וכנהגת משאית בקלטת לילדים קוולים קלטת בשם רוק אנד רול לכלים כבדים שם קראו לי זזה והייתי נהגת משאית ( אם כי היתה לי כפילה כי אין לי רשיון אפילו על ווספה ... ) כמו כן שיחקתי תפקיד אורח בסרט של בימאי רוסי דרמת רצח שלא שודרה והייתי מועמדת להיות וורדה לבחיי האהבה ........ ולא התקבלתי יש אצלי מספר אנשים במשפחה שמודים על כך לאלוהים יום יום

Human Nature

New member
אוי... עכשיו נזכרתי!

היא הייתה האמא הגרושה של הנער ש"נגרר", העני יותר.

actress

New member
לא היה מתאים לך לשחק את ורדה.

לך יש את הייחודיות שלך והיא היתה יותר מידי רגשנית, בכיינית ורכלנית ואת את לא את בקיצור לא ד"א במקרה אני מנהלת גם את הפורום של לחיי אהבה

למעלה