סרטים

סרטים

ממתי יש סרטים של סברינה?? ולא רק סדרה וסדרה מצוירת שהיא סתם בעע?? איך קוראים להם? אני רץ לספרית וידאו!!!

הסרטים קיימים כבר הרבה זמן...

לפי מה שאני יודעת לפחות. בכל מקרה.. יש כמה סרטים שלה.. אני לא זוכרת את השמות כולם אבל אני זוכרת שם סרט אחד שקוראים לו Drive me crazy צירפתי תמונות

עוד תמונה...

היא נראית כאילו ערכו אותה במחשב והחליפו ראש או משהו.. בכל מקרה זה לא ערוך וזה אמיתי

היא תמיד מדהימה ../images/Emo3.gif

ורציתי לעדכן אותכם שנפתחה גלריה חדשה: מליסה ובעלה מרק כל מי שיש לו תמונות שלה עם בעלה מוזמן להוסיף לגלריה

כן היא נשואה...

ולפי החישוב שלי היא בת 29 בערך.. היא נולדה ב-18 באפריל, 1976. הנה תמונה מהחתונה (נמצאת גם בגלריה)

כמה דברים

אני יודעת שזה לא סרט על סברינה המכשפה הצעירה.. אני יודעת שהיא השתתפה בסרט כשחקנית רגילה. ולא קוראים לו קרייזי אין לוב זה DRIVE ME CRAZY

starguiding

New member
פחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

טיפשה!! אני פשוט טיפשה!! את רואה מה ביונסה עושה לאנשים?? ואני אפילו לא אוהבת את השיר... והקטע הכי מטומטם-- את שמת תמונות עם השם ... חחח עזבי אני מסטולה מהמחלה המגעילה שלי שאני לא יודעת בכלל מה אני אומרת (כותבת)...

הכי מעניין זה../images/Emo26.gif

מאיפה התמונות האלה טל
חחחח
סתם סתם לאב יו
אמממ *המחשב שלי חזר
* שבק חיים

עיני ים

New member
למנהלת אני חדשה בפורום ורציתי לשאול

מי הוא המתולתל בתמונה האם זה הרווי???? ואם לא מי זה? ועוד שאלה איך קוראים לחתן של סברינה? ואם תעני לי אני אשמח מאוד בתודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עיני ים המדהימה!!!!!!!!!!!

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

בקשר למתולתל - הוא לא הארווי, זה שחקן אחר בסרט.. אני לא בידיוק יודעת איך קוראים לו. בקשר לחתן של סברינה - את מתכוונת לחתן של מליסה? כאילו, לא בסדרה.. במציאות
אם כן אז קוראים לו מרק ויש גלריה של תמונות של מליסה עם מרק

למעלה