סרטיס טיסה\סיכום נסיעה

סרטיס טיסה\סיכום נסיעה

שלום לכולם, ב12.9 אני טס לפולין, קיבלנו היום תיק נוסעים (התיק הזה מניילון שיש בו את כל המידע) ובמקום כרטיס הופיע שם דף סיכום נסיעה, התקשרתי לארקיע ואמרו שאמור להיות כרטיס (אמרו שאת הצ'קאין יש לבצע עם כרטיס)וכל חברי המשלחת איתם בדקתי גם להם יש דף סיכום נסיעה במקום כרטיס מישהו יודע מה הנוהל? זה לא פעם ראשונה שלי בחו"ל וגם לא פעם ראשונה במסגרת משלחת ככה שהעניין די הפתיע אותי...

בזמן האחרון.

חברות התעופה החליפו את הכרטיסים מנייר בפרטי הטיסה כאשר הכרטיסים הם בעצם במחשבים של חברות התעופה. ברגע שתגיע לבידוק הביטחוני יבקשו ממך את הכרטיס וזה מה שאתה אמור להראות להם, אל דאגה זה בסדר גם שאני ראיתי את זה בפעם הראשונה זה היה במסגרת משלחת אומנם לא לפולין אבל זה היה מוזר. התברר שככה חברות התעופה חוסכות כסף חחחחחחחחחחח מקווה שעזרתי.............

mayamoreno2001

New member
כן ככה זה עכשיו

הדף הזה זה הכרטיס טיסה שלך אסור לאבד אותו זה מסוכן מאוד וזהו בעיקרון עדיף דף נייר מאשר הכרטיס עצמו מסע מוצלח

קוראים לזה e-ticket

רוב חברות התעופה הבינלאומיות כבר עברו לזה, בארץ זה מתחיל עכשיו. כבר לא צריך כרטיס טיסה, מספיק תדפיס מחשב שאפשר לשלוח במייל או בפקס ללקוח. במקרה של אבדן הדף, לא צריך להוציא כרטיס חדש או לשלם עליו קנס כמו פעם, אלא מספיק שסוכנות הנסיעות תשלח לך מייל. פשוט ונוח יותר.

Pukipsey007

New member
וואי, לא שמעתי על זה..

פלאי הטכנולוגיה..

זה לא מתקדם כמו שזה נשמע

פשוט במקום להדפיס כרטיס יקר, נותנים לך תדפיס עם אישור שאת שילמת לטיסה. כשעושים צ'ק אין, משווים את הפרטים בתדפיס לפרטים במחשב של חברת התעופה. אתמול חילקנו לתלמידים שלנו כרטיסים, והם נורא התאכזבו שלא מקבלים כרטיסים "אמיתיים". אבל ככה זה היום.

למעלה