סרטי אימה בהוט...!!

Chandler Bing

New member
סרטי אימה בהוט...!!

נראה לכם שהוט מכירה את המונח "סרטי אימה"!???? הוט בכלל לא שמה סרטי אימה!! לא משנה... ידוע למישהו אם .. אם הוט תשים סרטי אימה בקרוב??? (הבנתי שאפילו ביום שישי ה13 במאי הוט לא תשים!) תודה מראש למי שיענה..!!

skitel

New member
תגובה.

- בהוט vod יש בתשלום את האויב שבפנים, שחר המתים, ג'יפרס סקריפרס, התהום ועוד כמה סרטי אימה חינם. בנוסף, יש בהוט vod חינם, בקטגוריה של סרטי איכות- מזרח רחוק- את הטינה המקורי 1, 2 ואת טרילוגיית רינגו היפנית ואת סרט האימה היפני "העין". - הוט משדר דווקא מדי פעם, בלילה בעיקר, סרטי אימה כמו קיוב. כדאי לבדוק בעיתון או במדריך השידורים של הוט אם יש סרטים.

VOD זה בחינם?../images/Emo12.gif

הוט דווקא משדר סרטי אימה...אבל ממש לפעמים....אני זוכרת שהם שידרו את ג'יפרס קריפרס ופסיכו אם אני לא טועה...אה וגם מגרש השדים הלא מצונזר

../images/Emo66.gifVOD זה לא בדיוק חינם...

עכשיו זה פתוח לכמה אזורים בשביל תקופת ניסיון של חודש. לאחר מכן צריכים לשלם. אישית אני לא אוהבת את ה-VOD חוץ מכמה דברים נחמדים יש שם מלא סרטים ותוכניות שאפשר לראות בערוצים שיש לי אז למה לשלם פעמיים? אולי בעתיד כאשר יהיה תכנים יותר מעניינים וטובים זה יהיה שווה תשלום.

כשאני מעבירה לערוץ הזה

רשום לי שהערוץ לא נכלל בחבילה שרכשתי...ואם אני ידע שיש שם סרטים שווים אז לא אכפת לי לשלם עליו.....

../images/Emo66.gifאם אני לא טועה

זה לשלם גם על הערוץ ותשלום על כל אחד מהסרטים בתשלום שאת צופה. אני לא אומרת שזה לא נחמד אבל לי יש את חבילת הסרטים ורוב הסרטים שעולים שם משודרים באופן קבוע בערוצי הסרטים אז זה לא כל כך שווה.

skitel

New member
נדמה לי ש..

הוט וי או די זה חינם לחודשיים ואחר כך בתשלום, אבל למי שיש את ערוצי הסרטים הוט וי או די זה חלק מהחבילה שלו... אבל אני לא בטוחה ככה אמרו לי... והסרטים עצמם בהוט vod המחירים שלהם נעים בין 0-20 ש"ח לסרט...

כמו שאמרתי יש לי חבילת סרטים

ואין לי ויאודי....מעניין למה.... ובטח הסרטים האלו בחינם זה סרטים לא שווים..

skitel

New member
תגובה לchristina the best

דווקא אני מאוד ממליצה על הוט vod זה מצוין, והסרטים חינם- חלקם זבל וחלקם מעולים.... אולי כדאי שתתקשרי לשירות לקוחות בהוט.... חבל שתפסידי ערוץ שאולי מגיע לך!

IkMfNiY

New member
יש גם בקטגוריה של ../images/Emo42.gif

הסרטי מזרח רחוק את מים אפלים. יעל

MOTAPE

New member
מה מים אפלים?

יעני הגירסה של הסינים או משהו??

למעלה