סרטי אימה בhot prime? ראיתי ביום שני פרסומת לערב סרטי אימה יפנים בהוט פריים מישהו יודע משהו על זה??
S shachar singer New member 3/6/04 #1 סרטי אימה בhot prime? ראיתי ביום שני פרסומת לערב סרטי אימה יפנים בהוט פריים מישהו יודע משהו על זה??
A A v i s h y 1 7 New member 3/6/04 #2 סרטי אימה יפנים??? רק מהמחשבה שזה סרט יפני זה כבר אימה ... חחחח.. לא לא שמעתי על זה !
D DoctorSatan New member 3/6/04 #4 עוד ידיעה מהעיתון: בחודשי הקיץ יעלה ערוץ חדש בהוט HOT SPACE ובו ישודרו סרטי מדע בדיוני בהקרנות בכורה וסדרה המבוססת על פי ספרו של סטיבן קינג
עוד ידיעה מהעיתון: בחודשי הקיץ יעלה ערוץ חדש בהוט HOT SPACE ובו ישודרו סרטי מדע בדיוני בהקרנות בכורה וסדרה המבוססת על פי ספרו של סטיבן קינג
K kfir number 1 New member 3/6/04 #5 HOT SPACE באיזה ערוץ זה ישודר בהוט ובדיוק שאלתי על סרטי סטיבן קינג איזה צירוף מקרים וואי תענה אם בא לך
HOT SPACE באיזה ערוץ זה ישודר בהוט ובדיוק שאלתי על סרטי סטיבן קינג איזה צירוף מקרים וואי תענה אם בא לך
D DoctorSatan New member 3/6/04 #6 לא יודע איזה ערוץ זה יהיה אבל כשזה יהיה בטח יפרסמו בטלויזיה באיזה ערוץ זה יהיה
D DoctorSatan New member 4/6/04 #8 אם אני לא טועה זה אש זרה... אבל אל תתפסי אותי במילה כי קראתי את זה לפני חודש ואני לא בטוח בזה אבל אני כן בטוח שזה יהיה סדרה שמבוססת על ספר של סטיבן קינג.
אם אני לא טועה זה אש זרה... אבל אל תתפסי אותי במילה כי קראתי את זה לפני חודש ואני לא בטוח בזה אבל אני כן בטוח שזה יהיה סדרה שמבוססת על ספר של סטיבן קינג.