סרטי אימה היום!!

liavsayegh

New member
סרטי אימה היום!!

ערוץ 14- 20:20 - פחד עד מוות 2 22:00- יעד סופי 1 23:40- הניצוץ!!!!!!!!!(סוף סוף....) mgm- 18:45- פולטרגייטס 2 יס 2- 20:12- מלטעות 2 21:45- קארי יס 3- 23:53- סיפורים מהצד האפל

DAN1EL

New member
מלתעות*

הממ...בוא נראה: פחד עד מוות 2 נשמע לי מטומטם. יעד סופי כבר ראיתי, וחוץ מזה שזה על השעה של סאות' פארק, אז אני לא אראה. הניצוץ כבר ראיתי. ואני לא בדיוק משתוקק לראות שוב. פולטרגייטס 2 זה סרט מסריח ביותר. חוץ מזה שהוא כבר התחיל. ולגבי השאר - אין לי יס. ומלתעות כבר ראיתי. בקיצור - אין מה לראות.
אבל נסתדר עם רצף של סאות' פארק, חברים, ואחר כך שנות השבעים.

liavsayegh

New member
לא רוצה לראות לא צריך.......

פשוט שמתי לב שכל הזמן שמים הודעות על סרטי אימה של סוף השוע או היום.. אז שמתי גם אני.... לא רוצה לראות לא צריך.......תגיד תודה ותשתוק....... כי אולי יש אחרים שכן רוצים לראות אז לך תראה סאות' פארק וזהו..... אם אתה מעדיף קומדיות על אימה אז אתה קצת לא שייך כי גם אני אוהבת את חברים ושנות ה-70 אבל סרטי אימה יותר שויים מהם!!!!

DAN1EL

New member
אוי נו באמת.

אלוהים יודע איך אנשים נעלבים מכאלה שטויות... ביקרתי את הסרטים, לא אותך! מישהו התלונן על זה שרשמת איזה סרטים יש היום? לא. זה דווקא היה נחמד מאוד מצידך, תודה (אני לא ציני). ומה הקשר שאני מעדיף קומדיות על אימה? מאיפה הסקת את המסקנה הזאת? אני רוצה לראות את הסדרות המסוימות האלה במקום הסרטים המסוימים האלה. זה אומר שאני מעדיף ז'אנר שלם על פני האחר? אני מניח שאני אפילו לא צריך לציין שזה בולשיט.

ראיתי אתמול את "הניצוץ" ויש לי שאלה

הפסדתי רבע שעה מההתחלה ואולי בגלל זה אני לא מצליחה להבין מה קרה שם בסוף? למה מראים תמונה של ג'ק משנות ה-20 במסיבה
וגם לא הבנתי למה הוא פתאום משתגע ומדבר עם האיש שהרג את בנותיו ואשתו ושאמור להיות מת (כי הוא ירה בעצמו...). אשמח אם מישהו יסביר לי

avshalomariel

New member
שאלה טחונה...

אבל אני אענה כי אני נחמד
מראים תמונה שלו כי הוא הצטרף לרוחות של המלון ו... הוא משתגע בגלל שהוא מבודד כל הזמן במלון, בלי שום אנשים מבחוץ... וכשהוא מדבר עם האיש שהרג את המשפחה שלו הוא בעצם הוזה...

DAN1EL

New member
../images/Emo58.gifמעלי../images/Emo70.gif

תלמדו לסמן ספוילרים

avshalomariel

New member
נכון חוצפנים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אשחט אתכם במכתש שום!!!

למעלה