סרטי אימה מומלצים

secrets

New member
סרטי אימה מומלצים ../images/Emo121.gif

אני ישמח אם גם אתם תוסיפו. 1. ג'יפרס קריפרס 1+2 - לא כלכך מפחיד 2. אגדה עירונית 1+2 - קצת ישן אבל זה בהחלט שונה מצעקה ואני יודע מה.. 3. יעד סופי 1+2 - סרט יפה מצמרר ומותח אבל לא מפחיד כלכך. 4. ילדי התירס - שדות הטירור - מפחיד שרואים אחרי חצות בלבד לבד. 5. אגם האימה - מפחיד עד שני אנשים בלילה מומלץ מאוחר. 6. אדון המשאלות - פשוט אימה, אבל לא כלכך מפחיד. 7. הקומה הרביעית - סרט מצמרר, מפחיד בלילה, כדאי לראות אחד עד שלוש אנשים אפשר גם יותר בתנאי שיהיה שקט לגמרי. 8. בית ספר בנות לשטן - סרט מפחיד מצמרר טוב לראות בלילה ומומלץ ביותר. אין שום חלק בסרט שמגיע למדע בדיוני בניגוד לשאר הסרטים. 9. שיעור אנטומיה - מפחיד, לראות בלילה. 10. פרדי נגד ג'יסון- כולם מכירים. 11. הסימן השביעי - מפחיד. 12. המנסרים מטקסס- מפחיד ומומלץ לראות אחרי החצות, בכדי להרגיש רדוף אחר סיוטים סביבך רעשים והזיות. 13. המנסרים מטקסס הדור הבא. כנ"ל. 14. האחרים - סרט מדהים מפחיד מתאים לז'אנר האימה. לראות בלילה בכל שעה. 15. החוש השישי - סרט אימה טוב לא כלכך מפחיד אבל מומלץ. 16. בית האימה - הסרט בסדר. לראות בלילה. 17. סטיפן קינג- הזעם קארי 2 - סרט אימה מפחיד בהחלט ומומלץ ביותר גם יפה. 18. סיוט בחדר המורים - מפחיד בערך, קצת בדיוני, אבל מי שלא ראה שיראה. 19. הנבואה - פשוט תראו. 20. ירח אכזרי - מפחיד אבל נדמה לי שחלק בדיוני נמצא בו. 21. מגרש השדים 1-3 - מפחיד ומומלץ לראות מתי שרוצים היקר שיהיה בחדר חשוך אם זה ביום. 22. מחיה המתים - סרט אימה- מומלץ. 23. מעמקי הגהנום - לא מפחיד אבל עדיין חלק מאימה נמצא שם. 24. תא קטלני- מומלץ 25. מלתעות - מומלץ ואימה. כל שעה שבלילה או בחושך. 26. זה - סטיפן קינג - כדאי לראות בחושך. 27. משחקי שעשוע - סרט מפחיד ומומלץ ביותר. 28. סטיגמטה - סרט שנכלל גם באימה - על טבעי. מומלץ. 29. נשמות טועות - גם מפחיד גם אימה גם מיסתורי מומלץ ביותר... ובלילה. 30. סערת המאה - סטיפן קינג - אימה כדאי וארוך מאוד. 256 דקות. 31. פרויקט המכשפה מבלייר 1+2 - מסתורין לראות בלילה ממתי שמחשיך לא מפחיד אבל מסתורי. 32. קאנדימן 3 - מפחיד מאוד מומלץ לצפיה בלילה. 33. קיוב - ראיתי בשנת 97 מתי שזה יצא בגלל זה אני לא זוכר אני רק זוכר שזה מומלץ לצפיה ואני הולך לראות את זה שוב. 34. קללת הקמע- אימה אבל קצת בדיוני. 35. קללת הצועני - מומלץ אימה. 36. הבקתה שליד האגם1+2- כדאי ומומלץ פשוט יפה וגם אימה. 37. חשכה נופלת - מומלץ סרט חדש וטיפה מפחיד. 38. אפילה - מומלץ ביותר סרט מפחיד. 39. שליחות אפילה - לא הרבה מכירים סרט מפחיד ביותר מומלץ ביותר, ובאמת באמת מומלץ כבר עכשיו לבדוק, אני נכנסתי לסרט כלכך או שזה בגלל שבאותו לילה ראיתי שניים או שלושה סרטי אימה בלילה, ואז הלכתי לישון וחלמתי על זה או שזה פשוט בגלל שככה הסרט סיפור מדהים. 40. 28 יום אחרי- אימה וקצת בדיוני. 41. הצלצול כל הגרסאות - אני בטוח שאתם מכירים. 42. מגרשו של השטן - הוא לא כלכך מפחיד. אני לא זוכר עוד, אני רק יודע שאני מכיר עוד הרבה מאוד אני יזכר ואני ירשום עוד.. תוסיפו בבקשה גם סרטים שאתם מכירים, ולא בהכרח חדשים או מפורסמים.

miss i

New member
הלו - מה עם פרדי?!

ואיזה קטע - בדיוק עכשו היה בערוץ סינמה 3 את "שליחות אפילה"....

secrets

New member
ורשמתי פרדי נגד ג'יסון

שככתי גם את סדרת הסרטים של ניו ליין סינמה הגדולים, הסרטים שרוב האנשים גם מאלה שלא אוהבים אימה כמו שאר הז'אנרים, מעריכים, וזה - סיוט ברחוב אלם 1-7. פרדי קרוגר הסיוט החדש. וכו'. אמרתי לכם אני יזכר בעוד ויעדכן.

orrrrrrrr

New member
הסרט מאוד דומה

הן באופי והן בעלילה לתינוקה של רוזמרי.. יש קטעים ממש דומים... העלילה נחמדה, אבל המשחק מזעזע, לא אהבתי!!

secrets

New member
אני בטוח שיהיה אותו לפחות בשבועיים.

הקרובים ביס.

miss i

New member
מה שכן שמתי לב, זה שהשחקנית

ששיחקה את הדמות הראשית, שיחקה לפני שנים רבות דמות באיזה סידרה על בית ספר סטייל בברלי, רק בלי עשירים. היא הייתה אז ממש נערה, והיא שיחקה את הילדה העשירה שכולם חושבים שהיא סנובית, והיא יצאה עם האתלט התורן.... הייתה שם גם אחת שקראו לה קורטני, ואח שלה - בילי, ושניהם היו הילדים החדשים בבית ספר. והיה אחד חתיך, שאני לא זוכרת איך קראו לו, יכול להיות שדילן, והוא היה כאילו הרוקיסט עם הלהקה, שבילי רצה לנגן בה. מישהו זוכר? יודע על מה אני מדברת? או שאני זקנה מידי?

orrrrrrrr

New member
אמממ

הסדרה לא מוכרת לי אבל לפי IMDB היא שיחקה בסדרה נעורים בשם "fifteen"

cj20

New member
בטח שזוכרים

קוראים לה לורה האריס, ובסדרה שאת מדברת עליה - "תיכון הילסייד" קראו לה אשלי (ואכן היא יצאה עם הכדורסלן מאט...) וקראו לחתיך באמת דילן. ובסוף הוא יצא עם קורטני, והייתה את הביצ'ית הבלונדה והחברה השחורה שלה קלי עם הגשר.. אחח הנוסטלגיה.. סדרה כזו מפגרת אבל לילדים תמימים כמונו בזמנו היא הייתה ממש מרתקת...

miss i

New member
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכון!!!! תיכון הילסייד, ולרעה קראו ברוק....... שיואו, איך שכחתי....... ונכון בפרקים המתקדמים, לבלונדה הייתה בעיית שתיה....

cj20

New member
../images/Emo45.gif

אבל זה מאט שהייתה לו בעיית שתייה, אשלי החברה שלו כל הזמן הציקה לו בגלל זה ואז הם רבו.. והיה לו את החבר הכי טוב הסיני הזה, ג'ייק. וסתם אם את מכירה, בילי הילד הוא לא אחר מבורק בסדרה "2 GUYS AND A GIRL" או "A GUY, A GIRL AND A PIZZA PLACE".. וגם כיכב ביחצן המסיבות. מצחיק שהוא היה כזה פיצי בסדרה וגדל להיות גבוה כזה..

miss i

New member
אני בהלם שמישהו זוכר את זה!!!!!

וואלה, קראו לה אשלי, ולחבר היו בעיות שתייה, והוא הועף מנבחרת הכדורסל! היא הייתה כזאת ורודה, תמיד לבשה ורוד!!! והייתה לה הבעת פנים מיוסרת, כאילו שהיא נושאת את משקל כל כדור הארץ. איזה קטע שבילי הקטן הוא השחקן המכוער הזה מיחצן המסיבות - אחד הסרטים הכי מפגרים שאי פעם נתקלתי בהם!!!

cj20

New member
בטח שזוכרת...

כשהייתי קטנה ראיתי פחות או יותר כל מה ששדרו בטלוויזיה
גאד, אני אפילו זוכרת סצינות משם, שברוק התעלקה על מאט ואשלי נפגעה מזה, ושכל החיים הם היו יושבים בדיינר הזה שלהם עם כל מיני מילקשייקים למינהם... טוב, עשיתי מספיק פאדיחות לעצמי...

x פ ר ת

New member
אשלי??? וודאי!!!

היא היתה בלונדינית עדינה-עדינה כזאת... עם אף סולד ופנים מתוקות ונוגות... לבושה תמיד בצבעים פסטלים. וברוק הביץ' עם החברה שלה (נדמה לי שהיתה לה חברה-גרופית כושית, או שאני מתבלבלת עם דגראסי?
) למה פאדיחה? זה רק מראה שאנחנו רב-תחומיות, עם ידע כללי נרחב!

miss i

New member
ענק!!!!!! אז כולנו ראינו את הסדרה

המפגרת הזאת..... המילקשייקים!!!!!!!! האנשים האלו כל היום שתו מלקשייקים - בטח הסדרה ירדה כי כל השחקנים התנפחו למימדי ענק!!

cj20

New member
../images/Emo6.gif

או שפשוט רמת המשחק של השחקנים שם שאפה למינוס אינסוף... ובתור אחת שעוקבת בזמן האחרון אחרי "אשלי" (לורה האריס) בכמה סדרות (24 וDEAD LIKE ME) עכשוויות, אני יכולה להעיד שהיא נשארה רזה כמו מקל...

אולי אני לא קשורה......../images/Emo122.gif

אבל על מה לעזאזל אתם מדברים????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ????????????!!!!!!!!!!!???????????????????

למעלה