קודם כל, ברוכה הבאה, אבל שירשורים כאלו נפתחים כבר יותר מידי. היית צריכה לעבור על העמודים הקודמים ולראות. בכל אופן: סרט 'מודרני': החוש השישי; סרט 'ישן': מגרש השדים. מקווה שעזרתי לך.
לגבי כמות השרשורים- האמת שעשיתי חיפוש, ואפילו הגעתי לכמה שרשורים שנתתם עליהם את הדעה ב-2003... וגם שם, הרוב המוחלט אהב סרטים ומיני סדרות של סטיבן קינג, בעיקר ישנים יותר... מן הסתם המטרה לא הייתה להטריד, פשוט בא לי לשכור איזה סרט אימה טוב, וקיויתי להיעזר בכם, כדי שהתוצאות יהיו מוצלחות
לא כעסתי,../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo129.gif
אם זה מה שהבנת. ואין לי בעיה שישאלו חופשי לגבי סרטי אימה, אני פשוט תוהה אם כל זה נחוץ? [ויש שירשורים מעודכנים יותר מ2003. אפילו של החודש האחרון, אם לא השבוע.]
בקצרה...הסרט הוא סרט מתח מצוין בו הרוצח משחק בקורבנות שלו בכך שרוצה לראות עד כמה רחוק הם יגיעו כדי להישאר בחיים. העלילה מאוד מענייינת והסרט מאוד מותך ומפתיע.. רק יש בעיה אחת..לא תוכל לשכור אותו ספריית וידאו כי הוא עדיין לא הגיע בכלל לארץ...
זה מאוד אנושי לטעות. אגב...רם שמת לב עכשיו משחקים פה בפורום החוליה החלשה 2-נותנים רשימה של 15 עשרה סרטים ובכל סיבוב מצביעים למי שרוצים להעיף ואחד עף. בסיבוב הקודם מסור היה החוליה החזקה. אז תהנה מהסרט!
חדשים: הנשכחים, צעקה(אל תהרגו אותי אני אהבתי אותו ^_^) מהישנים: בעעעעע אני דיי מודרני לא ראיתי הרבה... יש את "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" שנראה לי הוא כבר דיי נוסטלגיה-סרט דבילי לחלוטין אותי הוא קרע מצחוק ^_^