סרטי אימה...

Viper101

New member
סרטי אימה... ../images/Emo13.gif

שלום לכולם... יש לי שתי שאלות
: מתוך כל סרטי האימה המודרנים, מה היו שני הסרטים שהכי אהבתם? מתוך כל סרטי האימה הישנים, תנו לי סרט אחד שאהבתם.. תודה לכולם..!

uriya1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo57.gif../images/Emo129.gif

קודם כל, ברוכה הבאה, אבל שירשורים כאלו נפתחים כבר יותר מידי. היית צריכה לעבור על העמודים הקודמים ולראות. בכל אופן: סרט 'מודרני': החוש השישי; סרט 'ישן': מגרש השדים. מקווה שעזרתי לך.

Viper101

New member
אז קודם כל.. תודה! ../images/Emo9.gif

דבר שני, אני בן..
לגבי כמות השרשורים- האמת שעשיתי חיפוש, ואפילו הגעתי לכמה שרשורים שנתתם עליהם את הדעה ב-2003... וגם שם, הרוב המוחלט אהב סרטים ומיני סדרות של סטיבן קינג, בעיקר ישנים יותר... מן הסתם המטרה לא הייתה להטריד, פשוט בא לי לשכור איזה סרט אימה טוב, וקיויתי להיעזר בכם, כדי שהתוצאות יהיו מוצלחות

uriya1

New member
לא כעסתי,../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo129.gif

אם זה מה שהבנת. ואין לי בעיה שישאלו חופשי לגבי סרטי אימה, אני פשוט תוהה אם כל זה נחוץ? [ויש שירשורים מעודכנים יותר מ2003. אפילו של החודש האחרון, אם לא השבוע.]

BrightDarkness

New member
תשובות...

מהמודרנים אהבתי את מסור הכי...ואחרי זה את זהות. מהישנים אהבתי את סדרת סיוט ברחוב אלם.

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif התשובות שלי :

סרטי אימה מודרנים : שחר המתים, מסור סרטי אימה ישנים : אפשר לרשום שניים?
- הניצוץ, כל 3 סרטי מוות אכזרי

Viper101

New member
אני רואה שכמה כבר כתבו מסור..

אז מה מיוחד בעצם בסרט הזה? ז"א, על מה הוא? הוא מפחיד? סתם עלילה מעניינת? מה מיוחד בו בקיצור?

BrightDarkness

New member
כן בהחלט סרט טוב...

בקצרה...הסרט הוא סרט מתח מצוין בו הרוצח משחק בקורבנות שלו בכך שרוצה לראות עד כמה רחוק הם יגיעו כדי להישאר בחיים. העלילה מאוד מענייינת והסרט מאוד מותך ומפתיע.. רק יש בעיה אחת..לא תוכל לשכור אותו ספריית וידאו כי הוא עדיין לא הגיע בכלל לארץ...

Viper101

New member
אוקי.. תודה..!

באמת נשמע כמו סרט מעניין ושווה צפיה.. אם לא יגיע לארץ נוריד אותו מקסימום..
בכלל- אתה חושב שהסרט נכלל בקטגוריה של סרטי אימה? ז"א יש בו אלמנט פחד או רק מתח?

BrightDarkness

New member
כמו שאמרתי...

הסרט הוא סרט מאוד מותח, אין בו ממש אימה יש כמה קטעים שאמורים להקפיץ.. זה בכלל סרט מאוד ממומלץ שווה צפייה... מקווה שעזרתי.. נ.ב. אני בת.

Viper101

New member
תגובתי ../images/Emo13.gif

כן, עזרת מאד... אני בהחלט הולך לראות את הסרט, מקווה שאני אהנה ממנו כמו שאת נהנית
ואני ממש מצטער על עניין המין- סורי
סולחת לי?

BrightDarkness

New member
בטח!

זה מאוד אנושי לטעות. אגב...רם שמת לב עכשיו משחקים פה בפורום החוליה החלשה 2-נותנים רשימה של 15 עשרה סרטים ובכל סיבוב מצביעים למי שרוצים להעיף ואחד עף. בסיבוב הקודם מסור היה החוליה החזקה. אז תהנה מהסרט!

Viper101

New member
הבנתי ת'רמז...

לראות כמה שיותר מהר..
כשמסבירים לי לאט אני קולט מהר

avshalomariel

New member
נמנמ...

שהכי אהבתי? הצלצול ו... פרדי נגד ג'ייסון (לא מפחיד אבל ממש ממש טוב!) ומהישנים... מגרש השדים או הניצוץ

niranbd

New member
אני אני אני!

חדשים: הנשכחים, צעקה(אל תהרגו אותי אני אהבתי אותו ^_^) מהישנים: בעעעעע אני דיי מודרני לא ראיתי הרבה... יש את "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" שנראה לי הוא כבר דיי נוסטלגיה-סרט דבילי לחלוטין אותי הוא קרע מצחוק ^_^

BrightDarkness

New member
חחחחח...

אני לא חושבת ש"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון נחשב ישן...
אחרי הכל כתבת צעקה במודרני שלך וצעקה בא לפני אני יודע מה עשית בקיץ האחרון...

לירן 22

New member
ואממ למה שיהרגו אותך?

זכותך לאהוב מה שאתה רוצה! חוץ מזה צעקה נחשב כאחד מסרטי האימה הכי מצליחים של כל הזמנים, אז מה הבעיה איתו?

לירן 22

New member
אנני עונה בדיליי

אממ מודרני:צעקה ואממ ישן:לילה המסיכות (ה-1!!)

למעלה