סרטי האימה מגיעים גם למסכי הקולנוע

• פותח הנושא koya1
  • פורסם בתאריך

koya1

New member
סרטי האימה מגיעים גם למסכי הקולנוע

חברות ההפצה בארץ קיבלו קצת שכל. הקללה 10.3.2005. מסור יגיע למסכי הקולנוע בסופו של דבר ב 24.3.2005. הצלצול 2 24.3.2005 בוגימן גם יגיע ב 14.4.2005. חשכה 28.4.2005. גם עדיין שוקלים להפיץ לבתי הקולנוע את הסרט זרעו של צ'אקי. והחלו גם לחשוב שבמידה והסרט בית השעווה יזכה להצלחה גם הוא יגיע למסכים.

a n u t a 1 8

New member
אצלנו כנראה שלא....

אבל אני ממליצה לך לראות את הסרט, במיוחד אם אהבת את ה-2 האחרים..=)

NiKi†a

New member
בטח שאהבתי :] ובטח שאני אראה :]

רק שרציתי לראות אותו בקולנוע

eMiFrEaK

New member
זה החלק השלישי...

ואם אני לא טועה גם האחרון בסאגה הזאת.... הוא בעצם מסביר את 2 הסרטים האחרים... מומלץץץץץץ..!! לא יודעת אם יש בדיוידי.... שווה לבדוק..

chaos567

New member
הבכורה של הסרט משחקים נסתרים

בתאריך ה3.3 (עוד יומיים!!!) אבל מה... ישדרו אותו בארץ עם שני סופים שונים נשמע לי יצירתי, אז לא מעשי, ככה אנחנו נדרשים למצוא מקורות אחרים לסרט על מנת לראוץ הסוף האחר (דבר שכמובן לא היינו עושים אם לא היו שני סופים חחחח) בהקרנת שני סופים שונים הם בעצם דופקים את הצופים שיאלנו לבזבז כספם על צפייה נוספת (אם בקולנוע, אם השכרה של הסרט), או מעודדים צפייה לא חוקית בסרט. או שניהם. :)

a n u t a 1 8

New member
ואייי זה סרט ממש ממש טוב...=)

ראיתי אותו לפני כמה ימים ואני ממליצה בחום...

chaos567

New member
עם איזה סוף?

והאם את מתכוונת לראות את הסוף הנוסף?

a n u t a 1 8

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ענק...!!

אז ככהההההההה... מי שלא ראה אללללללללללללל תקראו את מה שאני הולכת לרשום כי זה יהרוס את כל הסרט...!!!!!!! הסוף שאני ראיתי.... זה שמתברר כי צ'ארלי זה בעצם אבא שלה. הוא בעצמו חולה נפשית, הוא זה שרצח את אשתו בגלל שתפס אותה בוגדת בו והוא זה שרצח את זאת שהתחיל לחזר אחריה.... בסוף הוא מת, והורגת אותו הרופאה שטיפלה בבת שלו. בקשר לשאלה, למען האמת, אני חושבת שאני אראה את הסוף השני רק בגלל הסקרנות חחח

Loka4Ever

New member
תוכלי להסביר לי משהו בקשר לסוף??? |

נכון הרי הוא הבין בסופו של דבר שהוא צ'רלי.... הוא לא היה מודע לזה בהתחלה??? זה מין פיצול כזה?? ו...נכון הפסיכולוגית הזאת של הילדה... למה היא התכוונה בסוף בסוף שהיא אמרה אחרי שהיא יצאה מהחדר ההוא עם הילדה (שעכשיו במוסד או משו?) "אני לא מתכוונת לוותר עליה" אשמח מאוד לקבל תגובה!! :)

liavsayegh

New member
הקללה!

אני חייבת לראות אותו! ראיתי את הפרומו וזה נראה מגניב לאללה!!! מה התאריך המדיוק שהצלצול 2 יוצא בארצות הברית ויוצא בארץ?? תודה...

Hangman Jury 87

New member
מסור יהיה בקולנוע?

לא חשבתי בגלל שהרבה סרטי אימה לא מראים בקולנוע וואי הוא הולך להפציץ! זה לא סתם עוד איזה סרט אימה שגרתי, סרט על רמה

noa131

New member
מתי הסרט

hide and sick(אני לא בטוחה איך אומרים אותו בעברית) יגיע? על מה הוא?

למעלה