סרטי האימה של היום...

סרטי האימה של היום...

אני בטוח שהרוב יסכימו איתי שסרטי האימה של זממנו הם פשוט.. על הפנים. חוץ מכמה סרטים טובים, הכל על הפנים.. הסרטים המצליחים ביותר הם ללא ספק סדרת "סיוט ברחוב אלם", "יום שישי ה-13" ו "ליל המסכות". מה כל כך קשה לתסריטאים, לבמאים ולכל אלו להבין שמה שבאמת נותן לנו את החוויה והריגוש זה הדמות המטורפת והלא אנושית הזו, והעלילה שמסתבכת מסרט לסרט, והרעיון של רוצח עם עיכולות מיוחדות... לפי דעתי אלו הסרטים הכי טובים, ויש כל כך הרבה תסריטים שאפשר לכתוב בשביל ליצור את פרדי קרוגר הבא... מה דעתכם בנושא?

VAMPhantom

New member
בוקר טוב אליהו!../images/Emo6.gif

לפני יומיים בערך אולי טיפה יותר, הוספתי לינק בנושא זה:"מה קרה לסרטים היום?" חוץ מזה, בתקופה כזו שכל האימה נמצאת על מסך הטלויזיה ובין היתר ברחובותינו כאן, כבר שום דבר לא יפתיע ויבהיל אותנו, בטח שלא סרט הוליוודי... תודה שיש בזה משהו?

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif מסכים איתך. פרדי קרוגר

הוא ה-דמות של סרטי האימה. אני מעריץ שרוף של סדרת "סיוט ברחוב אלם". ועכשיו מחכה ליום שבו אראה בקולנוע את "פרדי נגד ג'ייסון". בכל מקרה, אני לא כל כך מסכים איתך לגבי היום... עדיין יש סרטי אימה טובים כמו סדרת "צעקה" ו"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון". ו"הצלצול", ו"לעולם אל תשחקו עם זרים". אז נכון שהכיוון השתנה, וסרטי האימה של היום, אינם בכיוון של סרטי האימה של פעם כמו "סיוט ברחוב אלם" ו"יום שישי ה-13", אבל זה לא אומר שהם אינם איכותיים ומבהילים...

D i l D o

New member
נתת 4 שמות של סרטי אימה חדשים...

רק אחד מהם טוב! "הצלצול" "צעקה" = קומדיה "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" = זבל "לעולם אל תשחקו עם זרים" = יאקי קקי!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gifחחחחח הצחקת אותי

"צעקה" זה קומדייה כמו ש"נשואים פלוס" זה טלנובלה... "צעקה" זו אחת מסדרות האימה המודרניות הטובות ביותר. מאז "מת לצעוק" כולם הפכו את "צעקה" לסדרת קומדיה. אה.. ועוד סרט אימה טוב לדעתי זה "סיוט בחדר המורים".

אהה..

קודם כל, ההצלצול זה לא סרט כל כך טוב...... וסיוט בחדר המורים זה בכלל לא אימה.. זה איזה מותחן נעורים חביב.....

D i l D o

New member
אחי מה מפחיד בצעקה?

מה הופך את זה לסרט אימה? זה שכשהרוצח פתאום קוצץ לך לתוך המסך אתה טיפה נבהל לשניונת וזהו? איכסה! זה פשוט קומדיית אימה ולא יעזור לך כלום, אם "צעקה" זה אימה בשבילך אז סיוט ברחוב אלם צריך להיות לך חוויה כ"כ מפחידה שאתה תחטוף התקף לב! אני אגיד לך מה עושה את סיוט ברחוב אלם לסרט טוב: כבר בתחילת הסרט אתה מפחד, ולא פחד של "אמא'לה נבהלתי" אלא פחד אמיתי, יש אווווירה מצמררת ומפחידה כזאת, ואחרי שאתה רואה איך פרדי רוצח, אתה פוחד כל הסרט!!!! אתה פשוט פוחד כל פעם שאתה רואה את פרדי, אם הוא צוחק, רץ מצחיק או מבתר מישו בקלות מדהימה... אתה פשוט פוחד! אתה יודע מה הרגשתי כשראיתי את "צעקה"? אוי ואבוי, עוד סרט "אימה" עלוב שהולך רק להבהיל אותי! אם באיזשהוא שלב במהלך "צעקה" הרגשת פחד אמיתי, גם כשאין שום סכנה?! אני לא מאמין!

D i l D o

New member
תיקונים!

קוצץ=קופץ אווווירה = אווירה אם (באיזשהוא שלב...) = האם

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif אתה לא מבין...

אימה זה לא רק "סיוט ברחוב אלם". זה מחולק לדרגות. יש סרטים שהם פחות אימה כמו צעקה וכאלה שהם יותר אימה כמו סיוט ברחוב אלם... זה לא אומר שבגלל שצעקה קצת הבהיל אותי אז סיוט רחוב אלם יהרוג אותי.. זה מטומטם להגיד את זה.. בכל מקרה, צעקה זה לא (!!!) קומדיה... וסיוט ברחוב אלם זה באמת מותחן אבל גם סוג של אימה. מן מותחן אימתי כזה חחח...

D i l D o

New member
מותחן? אתה רוצה מכות?!! ../images/Emo8.gif

(אני צוחק כמובן) אבל סיוט ברחוב אלם זה לא מותחן ולא נעליים! זה סדרת סרטי אימה קלאסיים! אין יותר אימה מזה, ולא יהיה יותר אימה מזה! למה אני אומר שצעקה זה קומדיית אימה? כי זה פשוט הצחיק אותי! רקע אותי מצחוק הנסיון הנואש והלא מוצלח של ווס קרייבן ליצור סרט אימה בשם צעקה - לא מפחיד בשום חלק מהסרט\הסרטים! חבל על ווס קרייבן שהדרדר מסיוט ברחוב אלם לסרטים סוג ב' כמו צעקה!

europe1990

New member
מה אני עשיתי?? -חחחח ../images/Emo3.gif

אני עדיין בשוק שיש אנשים שחושבים שצעקה זה סרט אימה זה אפילו לא סרט בכלל!!!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gifאוי חחחחחחח טעיתי!!!!!!!!!!!!

התכוונתי סיוט בחדר המורים שזה מותחן. לא סיוט ברחוב אלם.

VAMPhantom

New member
באתי לתקן: פארודית-אימה!../images/Emo8.gif

זה היה תכנון הראשוני ל"צעקה" שברגע האחרון השם הוחלף, היה אמור להקרא:"scary movie"

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifהיי אני חדש,

ובקשר לצעקה, הוא אומנם לא קומדיה, אבל אין מה לעשות, אחרי "מת לצעוק" , אף אחד, אבל א-ף אחד לא ייקח את צעקה ברצינות, חוץ מהדור שראה אותו בקולנוע. פשוט "מת לצעוק" הרסו את הסרט..חחח, חרצו את גורלו. גם אם מישהו ראה את "מת לצעוק" ולא ראה את צעקה, אז אין לו סיבה לראות את צעקה, הוא פשוט כל הסרט ייזכר במת לצעוק וייצחק. אבל לי תמיד יש סיבה לראות את צעקה - רוז מקגאוון משחקת שם!

למעלה