סרטי הוידאו של הילדים

blonda3

New member
סרטי הוידאו של הילדים../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif

לקראת הבר מצווה התחלתי להתבונן בסרטים כדי לנסות להכין לבן סרטון קצר ויפה אז התחלתי להסתכל, מהיום הראשון.... רואה שם את עצמי ומאד לא אוהבת איך שנראיתי אז באותה התקופה.....רואה שלא היה לי טוב אז..... רואה את הילדים המתוקים שלי ואת אבא שלהם שמטפל בהם יפה, כי לרוב כשזה צולם אני הייתי בעבודה.... וקשה לי. יש רגשות מעורבים. וצריכה להחליט אילו קטעים ילכו לעריכה ומקווה שאצליח לעשות זאת-כי בפעם הקודמת לא הצלחתי-זה סחף אותי לכאב, ולא יכולתי, אז לא היה סרט לבת המצווה של הבת הגדולה והפעם-זה גוזל ממני אנרגיות אבל חושבת שאוכל.כי אני במקום אחר. ובאמת-יש שם קטעים נהדרים... רק שמעל מרחף הכאב על המשפחה שהתפרקה...... עברתם את הקטע הזה?של הצצה בסרטי הוידאו?

rolan

New member
אצלי זה היה כך...

עשיתי עירוב של כל התמונות כולן, אין של אבא יותר או אמא יותר כולם היו שם מי שמתבונן מהצד לא יודע שאמא ואבא לא יחד... כך לדעתי את צריכה לנהוג יש לילד אבא ואמא שניהם יככבו בסרט עם אחיו שווה בשווה.

blonda3

New member
רולן../images/Emo51.gif

העניין הוא שאני הכי פחות מצולמת וגם כשצולמתי-אני לא אוהבת את עצמי אז אני אשתדל למצוא בכל זאת תמונות טובות, ונוסיף תמונות סטילס ויהיה בסדר. את הסרטים שהאבא מצולם-אני דווקא אוהבת. ויש גם קטעים מצחיקים.

נקודת מבט של בת

תמיד עשה לי טוב לראות סרטים של אבי, אימי, סבי וסבתי כולם יחד. הכאב יחיד שהיה מתלווה על כך שסבי וסבתי לא קיימים עוד. בנך יעריך זאת מאוד. אולי גם כדאי לעשות לביתך אם את יכולה עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. רק אם את יכולה.

blonda3

New member
הפרי../images/Emo51.gif

לגבי הבת-אני אשתדל בסרט הזה לבן להכניס את הבת מה שיותר וקטעים שלהם ביחד....ואולי אני אשכפל להם קלטות שיוכלו להסתכל אצל אבא שלהם...בזמנם החופשי.

b4icu

New member
../images/Emo39.gif אמירה בשם אומרה - הפורום

שלום לא מהפורום הזה, כי אם מהפורום של לנדמרק. הבאת העבר שלנו לתוך ההוה שלנו, יוצרת מצב שאנחנו מביאים את העבר לעתיד. וכך, אנחנו מוותרים על העתיד כי אנו ממלאים אותו בעבר... מתוך בחירה, הניחי לעבר. גם על בחירה, נאמרו דברים ומשמעותם חזקה מהמובן. בבחירתנו, לעשות מעשה אנחנו עושים בחירה מתוך העדפה. ולכן עלינו להיות שלמים עימה. בדיוק כמו לבחוק גלידת שוקולד על ווניל. כי זה מה שאנחנו באמת רוצים... את אוחזרת בגלידת השוקולד ואומרת אולי בעצם רציתי ווניל? אבל את לא אוהבת ווניל. כאשר אכל ווניל לא היה לך טעים. אני בחרתי שוקולד ואני נהנה מכל רגע.

rolan

New member
אבל, אבל...

ביפור אתה חוטא למטרה... הסרט אינו עבור בלונדה... הוא עבור בנה/ילדיה/משפחתה הם לא וויתרו על הוניל... גם לא על הקצפת.... לדעתי אסור לוותר ולו רק בשבילם שישאר גם איזשהו טעם של וניל וקצפת בתוך השוקולד....

blonda3

New member
נכון-הסרט לא עבורי../images/Emo9.gif

לי יש את כל הסרטים .... אני רק עושה עבודת עריכה לנסות לשמח קצת את הבן, הבת ושאר המשפחה. האמת שהרבה קטעי ביחד של כולנו..אין לנו... וגם לא זכינו להיות כמשפחה הרבה זמן... אבל ישנם קטעים יפים שצולמו ואפשר לעשות מהם סרט נחמד אז אני אשתדל. זאת חתיכת עבודה....

b4icu

New member
אני חושב שכך הבנתי ../images/Emo140.gif

שלום כן, כך גם אני הבנתי שבלונדה היא האם, ומדובר בילדה שהיגיע למצוות. ולא הצעתי שתוותר על הסרט, כי אם על החלק הזה בתחושותיה כלפי העבר. כי היא מעבירה אותו לעתיד שלה במקום לשחרר אותו ולהנות מעתיד חדש. אחר, טוב יותר.

blonda3

New member
בי..פור...-לא הבנתי כלום

איך זה מתקשר לסרטי הוידיאו ולבר מצווה?

b4icu

New member
מתקשר ועוד איך ../images/Emo24.gif

שלום הבעיה היא לא בבר מצווה או בסרטי הוידיאו. הבעיה בתחושות שלך. הבר מצווה או סרטי הווידיאו לא יגרמו לי להרגיש את מה שאת מרגישה. אני אראה אנשים, חוויות, רגעים, סיפור. מה את רואה? את העבר איתו יש לך בעיה...וממנו אני מציע לך להשתחרר. נניח שאת לוקחת את כל החומרים ונותנת לחברת עריכה לעשות את המלאכה. הם רק מבקשים לזהות את הדמויות ולקבוע את שיכותם לנושא... הם יעשו אחלא סרט והוא יראה נפלא. עכשיו תנסי להבין מה מונע ממך לעשות זאת (מלבד החלק המקצועי כעורכת)? נכון, העבר והתחושות שלך לעבר. האם עכשיו זה יותר ברור?

blonda3

New member
הבנתי מה שכתבת אבל

לא הבנתי למה כתבת. אני לא רואה בעייה בתחושות שלי. אני יודעת מה אני רוצה שיראו בסרט ומה אני לא רוצה שיראו. נתבקשתי לעשות עריכה של החומר כדי שהעורך המקצועי יוכל לחסוך בזמן עריכה שעולה הרבה כסף וזה בדיוק מה שאני עושה. אני רואה את כל הסרטים ומנסה למצוא ולבחור את הקטעים הכי יפים והכי מוצלחים של כולנו, וזה שבלי כל קשר יש גם תמונות שמעוררות אצלי כל מיני תחושות נראה לי טבעי ביותר ולאוו דווקא בעייתי. הבעיות היו קיימות אז, ואני רק נזכרת בהן.... ואני רואה כל מיני דברים שלא מוצאים חן בעייני אולי גם כי אני מאד ביקורתית....? ולהשתחרר מן העבר הצעת לי? בסדר, אני מנסה כל יום משתחררת קצת.... עכשיו אני יותר ברורה?

העין ה 3

New member
אני אספר מה אני עשיתי

הכנסתי מעט מאוד קטעים מן העבר (בעיקר כי היו לי רק מעט...) וצילמתי לבד הרבה מאוד ממש לפני הבר מצוה. מה שצילמתי היה ביקור של הנסיך בבית החולים שבו נולד (רק את המבנה מבחוץ) אח"כ נסיעה באוטו לכיוון הבית שבו נולד, צילמתי אותו עולה במדרגות, משם נסענו לטיפת חלב וצילמתי אותו משוחח עם האחות שטיפלה בו אז. היא הראתה לו איפה נהגה לשקול אותו ושאלה אם הוא רוצה לנסות לשבת עליו וכו'... אחר כך המשכנו בביקור בגן, בבית ספר יסודי, הגננות והמורים בירכו אותו והכל צולם. בין לבין הכנסתי גם קטעים בודדים מהעבר והסרט יצא מקסים!!! ואת כל זה עשינו בחצי יום.

blonda3

New member
וואוו איזה רעיון יפה../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

רק שלי-אין מצלמת וידיאו, ויש לי המון סרטים מצולמים.....

למעלה