סרטי היסטוריה

לוו

New member
סרטי היסטוריה

איזה סרטי היסטוריה ראיתם או סרטי תיעודי אני ראיתי הרבה סרטי תיעודי ( זה תחביב שלי ) ראיתי על הרבה נשיאים של ארה"ב מאת p b s וסרטים כמו תיעודי ( לא ממש ) כל אנשי הנשיא 1976 (All the President´s Man) סיפור פרשת ווטרגייט דרך העתונאים שחשפו אותה בוב וודוורד , וקרל ברנשטיין - אחלה של סרט וכן שלשת עשר יום על המשבר הטילים בקובה ( ואל תאמר לי פרל הרבור- זה לא סרט היסטוריה ! ) מה עמכם ? ראיתם סרטי היסטוריה- תיעודי ??? אז אנה להתפקד !!!

נו ודאי! למה לא שאלת קודם?

"האדומים" עם וורן בייטי ודיאן קיטון, סרט על ג´ק ריד, האמריקאי היחיד שקבור בקרמלין. "גלדיאטור" - דיברנו עליו פה כבר, הוא די נאמן למקור, אולי חוץ מהקטע שהוא היה גלדיאטור "לורנס איש ערב" - סרט נפלא נהדר מדהים, אחד הטובים שראתי גם מבחינת השחקנים וגם מבחינה ויזואלית. "כל אנשי הנשיא" כפי שלוו כבר אמר "לב אמיץ" - אני לא יודעת עד כמה הוא נאמן למקור אבל אמור להיות. הגעתי למסקנה שיש לנו פורום נהדר, ונראה לי שזה בזכות זה שאין לנו מנהל. אני בטוחה שאני אזכר בעוד סרטים ואז אני אכתוב אותם פה.

חולההההה על סרטים היסטורים...

בן חור נפילת האימפריה הרומית עשרת הדיברות אלכסנדר מוקדון אלפרד הגדול גון ויקליף פטריק הקדוש לורנס איש ערב ימי פומפי האחרונים. הקיצר כל מה שבא ברוך הבא

פראזניק

New member
"לב אמיץ"

מבחינת עלילה איני יודע אם הוא נאמן למקור. אבל הפרטים האחרים נכונים שם, בכל אופן לגבי המלחמה והתאריכים:))) (ו...לא, לא ראיתי, אבל קראתי עליו:)))))))

Curufinwe

New member
לב אמיץ סרט נהדר ולגבי האמינות שלו

ממלא הוא לא יכול להיות נאמן למקור במלואו, כמו שנאמר ממש בתחילת הסרט : "History is written, by those who hang heroes" משפט שקיים בו צדק מסויים
...

למעלה