סרטי המשך לחומריו האפלים: דיון

motek876

New member
סרטי המשך לחומריו האפלים: דיון../images/Emo108.gif

כן, כן אני יודעת שטרם יצא הסרט המצפן הזהוב למסכים וקצת מוקדם מידי לדבר על הסרטים הבאים אבל..מה יהיה? ז"א, יש כמה דברים לא פטורים במשקפת הענבר אז אתם חושבים שאולי זה יהיה יותר ברור בסרטים? אף אחד לא ממש יודע מה קרה בין ליירה וויל כשהלכו לחפש את קירג'אווה ופאן, איך יציגו את זה בסרט? זה יהיה קצת בעייתי כי אפילו פיליפ פולמן טוען שהוא לא ממש יודע או שהוא סתם לא אומר... יש שלא הבין כלום ממה שכתבתי, פשוט נדון במה יהיה בסרטים הבאים -.-

האבק

New member
זה דווקא מעניין

דבר ראשון - מצאתי רק שגיאת כתיב אחת. לא נורא
בקשר לשאלה - אני חושב שזה מה שיפה בסרט - שהבמאי והתסריטאים יכולים לפרש את זה כמו שהם רוצים. למשל במצפן הזהוב ידוע לנו שלורד עזריאל היה בצפון אבל אנחנו לא יודעים מה הוא עשה שם וכו'. רק בסוף שהוא נלכד ע"י הדובים המשוריינים. הסצנה החדשה שצילמו לפני שבועיים, שאמרו שהיא סצנה חדשה שלא הופיעה בספרים ופולמן אישר אותה עוסקת בנושא זה - להראות מה עזיראל עשה שם - אז זו דוגמה להשלמה של פרטים חסרים שלא הופיעו בספרים. בקשר למה שקרה בין וויל וליירה - יש כאלה שמסכמים את זה בנשיקה ויש כאלה שחושבים שהיה שם יחסי מין.אני מניח שבקטע הזה הם באמת יחתכו את הקטע באמצע (כמו שקרה בספרים) ויתנו לצופה לחשוב בעצמו. אני חושב שזה טוב שפיליפ פולמן עובר על התסריט קודם והם מתייעצים בו ומחכים לאישורו. הוא אישר ושינה דברים בתסירט ואני חושב שזה יופי של דבר שהוא מעורב ונותן את דעתו, אם כי היא לא דעה קובעת.

JustRain

New member
"יחתכו ויתנו לצופה לחשוב בעצמו?"

אם יחתכו סצנה כזו בסרט, כל אחד ואחד יבין שהיו שם יחסי מין. ככה זה בקולנוע - כל צופה שלא קרא את הספר יקח את זה כמובן מאליו. וגם אלו שקראו את הספר עשויים להבין זאת.

motek876

New member
אני דווקא חושבת...

אני דווקא חושבת שיעשו נשיקה :S זה יותר הגיוני בגיל הזה...אהממ.. של ליירה וויל אם כל הכבוד -.- למרות שאם זה יהיה נשיקה הם לא יצטרכו לחתוך, זה אולי יהיה בסדר

למעלה