השבוע ראיתי את
לפני השקיעה- מעולה. איתן הוק וג'ולי דלפי (המהממת) כסלין וג'סי הם אולי אחד הזוגות הכי מקסימים שהיו בקולנוע וזה נחמד מאוד לשמוע אותם מדברים (לא משנה באיזו נקודה בסרט תהיו, יהיה שם אותם מדברים) אבל 'לפני השקיעה' הרבה פחות טוב מקודמו המקסים. אם כי בפני עצמו הוא מעולה.
מיליון דולר בייבי- וואו. נכנס היישר לתוך רשימת הסרטים הכי משעממים שאי פעם ראיתי. נמשך כמו הנצח, דמויות ועלילות לא מעניינות ובימוי של מאפרה. אין לי מושג איך הסרט הזה זכה באוסקרים על הסרט, הבימוי והמשחק (שלא מצדיק אוסקר. הילארי סוואנק לא הייתה כזו טובה ומורגן פרימן של הסרט הזה הוא מורגן פרימן כשהוא ישן). הדבר שהכי שעשע אותי בסרט זה לשמוע את קלינט איסטווד מנסה לחקות את באטמן, אבל זה ממצה את עצמו מהר מאוד והופך למשעמם כמו הסרט שמסביבו.
עיר החטאים- צפייה שנייה לקראת סרט ההמשך שמגיע סוף סוף עוד חודש. הסרט מעולה. הוא מלא בסטייל עד כדי כך שהוא מרגיש לרגעים כמו קומיקס חי, הסיפורים מרתקים והשחקנים מעולים. אבל הוא מאוד גדוש. יש בסרט מלא מכול דבר ולקראת הסוף זה מתחיל מעט להתיש. אבל למרות זאת זהו סרט מהנה ביותר. עכשיו אני לחלוטין מצפה לסרט החדש.
שבעת הסמוראים- הסרט הראשון של אקירה קורוסאווה שאני רואה הפתיע אותי מאוד לטובה. ציפיתי לסרט ארוך ומתיש וקיבלתי סרט ארוך ומאוד מהנה. למרות שהסרט הוא 3 וחצי שעות, לא הרגשתי מותש במהלכו ואפילו הייתי שמח לעוד כמה דקות בחברת הסמוראים. הסרט מבויים היטב, העלילה מעניינת, הדמויות והכימה ביניהם נבנת היטב, האקשן לא רע ויש לא מעט רגעים משעשעים. סרט מומלץ ביותר.
|הדגשהבלתי משוחדים- סרט מהנה אבל לא יותר מזה. קצת מזכיר את סרטי הקיץ הממוצעים. הוא לא עמוק אבל יש בו אקשן מהנה, שחקנים טובים וכמה רגעים מוצלחים ביותר. סצנת עגלת התינוק היא אולי מסצנות האקשן המוצלחות ביותר שנעשו
כוכב הקופים: השחר- אחלה סרט. האפקטים מרשימים מאוד, היחסים בין הקופים לאדם מעניינים והאקשן בסוף אדיר. רק חבל שבחציו השני של הסרט העלילה שלו הופכת להיות לא מקורית וצפוייה. אבל חוץ מזה, סרט מהנה ביותר.