סרטי השבוע

סרטי השבוע

אז מה ראיתם השבוע? ספרו לנו
.

BlackUnicorn

New member
NOAH (מסרבת לקרוא לזה "המבול"...)

סרט מעט מפוספס לצערי.
האפקטים מרהיבים, השחקנים מצויינים, אבל משהו בתסריט לא מספק ומרגיש לא סגור מספיק. כשחושבים על העלילה ועל אורך הסרט אי אפשר שלא לשאול - איך זה שלא הספיקו יותר? התעכבו יותר מדי על חלקים מסויימים, ופחות מדי על חלקים אחרים.
סה"כ פוטנציאל אדיר, אבל נהניתי כך או כך. זה פשוט לא סרט שייחרט לי במוח, לצערי.
7/10

RoyceGracie

New member
גם אני מסכים... |ספויילר|

יש יותר מידי מינימאליזם, חבורה של חיות אדם בהנהגת מלך כוחני מנסות להתנכל לנוח. והוא בתמורה חצי מאבד את דעתו, לא מביא לילדים שלו כלות במקביל לזה שהוא מבין שיש בכולם רוע. ואחר כך זומם במשך 9 חודשים להרוג את הנכדה שלו אבל כשמגיע הזמן הוא מתחרט, ומקנח בלהשתכר כלות ולהתנהג בסהרוריות כשמגיעים ליבשה אבל להגיע לתובנות בדיוק ביום שהבן שלו יוצא לנדודים (ולא ברור בדיוק מה הוא מתכנן למצוא הרי אין נפש חיה בשום מקום).

שרלוק

ראיתי בינתיים את 7 הפרקים הראשונים מתוך 9. הבוטום ליין, סדרה מצויינת, אבל לא מושלמת. יש כמה פרקים פנטסטיים (1.01, 2.01 ו2.03), כמה סבבה (1.03, 3.01) וכמה, למען האמת, די גרועים (2.02, 1.02). אני נהנה בעיקר מהכתיבה והמשחק המבריקים, התעלומות עצמן סבבה אבל בטח לא מדהימות. בסך הכול, הרבה כיף. אני אוהב את הכיוון של העונה 3 בינתיים עם ההקצנה של הפן הקומי, הבריטים יודעים להצחיק.

אולי הוא יותר בכיוון של בינוני

אבל כן, אני לא מתחבר לפרקים שהם נטו תעלומה אחת, הם נוטים להיות חלשים יותר. התעלומה עצמה פשוט לא הייתה מרתקת במיוחד וגם הפתרון שלה היה די צפוי.

Cold WAR Kid

New member
סרטים מספר

לב רגיל - עורר את סקרנותי בעקבות המועמדויות הרבות שצבר לו באמי, כמעט כל שחקן מהקאסט מועמד. חבל לי שטיילור קיטש לא זכה גם להגיע למעמד... בכל אופן, לסרט - נחמד, נושא מעניין וקשה שמוצג היטב, גם אם לעתים נמרח, אך עדיין לא הותיר אותי ב"וואו" או בדמעות חסרות רסן. המון סצינות עמוסות במלודרמטיות כך שאני לא מופתע מהמועמדים הרבות על המשחק...
חבלה-דווקא מתחיל כיפי למדי אבל מהר מאוד נהפך לסרט מאוחר עם אנסמבל הדמויות הכי מגעיל שראיתי לאחרונה. סרט מאוד מלוכלך, מכוער מכל בחינה ויזואלית(אם זה ניסה להיות ריאליסטי - הוא נכשל נחרצות. אפילו בתור טראש הוא לא מהנה. מירל אנוס דווקא מפתיעה פה, לא ציפיתי ממנה לשחק כזאת דמות דוחה והיא עשתה זאת בצורה טובה. להתרחק!

** רוזבד

New member
רק את

״הזקן בן המאה שיצא מהחלון ונעלם״
לא קראתי את הספר ואף לא ראיתי הטריילר לפני כן,
באתי בלי ציפיות ומאוד נהנתי מהסרט,
הסרט כתוב טוב, משחק טוב של השחקן הראשי, ויש בסרט מוזיקה נהדרת,
בהחלט ממליץ על הסרט

(משהו מצחיק שקרה לי בהקרנה, באמצע הסרט הייתה אזעקה בדיוק בסצנה של פיצוץ)

** רוזבד

New member
אני חושב שזה משתנה

מקולנוע לקולנוע,
האולם הספציפי שהייתי היה ממוגן אז נשארנו במקום,
אבל אם יש אולמות לא ממוגנים בטוח מפנים אנשים.

השבוע ראיתי את

לפני השקיעה- מעולה. איתן הוק וג'ולי דלפי (המהממת) כסלין וג'סי הם אולי אחד הזוגות הכי מקסימים שהיו בקולנוע וזה נחמד מאוד לשמוע אותם מדברים (לא משנה באיזו נקודה בסרט תהיו, יהיה שם אותם מדברים) אבל 'לפני השקיעה' הרבה פחות טוב מקודמו המקסים. אם כי בפני עצמו הוא מעולה.
מיליון דולר בייבי- וואו. נכנס היישר לתוך רשימת הסרטים הכי משעממים שאי פעם ראיתי. נמשך כמו הנצח, דמויות ועלילות לא מעניינות ובימוי של מאפרה. אין לי מושג איך הסרט הזה זכה באוסקרים על הסרט, הבימוי והמשחק (שלא מצדיק אוסקר. הילארי סוואנק לא הייתה כזו טובה ומורגן פרימן של הסרט הזה הוא מורגן פרימן כשהוא ישן). הדבר שהכי שעשע אותי בסרט זה לשמוע את קלינט איסטווד מנסה לחקות את באטמן, אבל זה ממצה את עצמו מהר מאוד והופך למשעמם כמו הסרט שמסביבו.
עיר החטאים- צפייה שנייה לקראת סרט ההמשך שמגיע סוף סוף עוד חודש. הסרט מעולה. הוא מלא בסטייל עד כדי כך שהוא מרגיש לרגעים כמו קומיקס חי, הסיפורים מרתקים והשחקנים מעולים. אבל הוא מאוד גדוש. יש בסרט מלא מכול דבר ולקראת הסוף זה מתחיל מעט להתיש. אבל למרות זאת זהו סרט מהנה ביותר. עכשיו אני לחלוטין מצפה לסרט החדש.
שבעת הסמוראים- הסרט הראשון של אקירה קורוסאווה שאני רואה הפתיע אותי מאוד לטובה. ציפיתי לסרט ארוך ומתיש וקיבלתי סרט ארוך ומאוד מהנה. למרות שהסרט הוא 3 וחצי שעות, לא הרגשתי מותש במהלכו ואפילו הייתי שמח לעוד כמה דקות בחברת הסמוראים. הסרט מבויים היטב, העלילה מעניינת, הדמויות והכימה ביניהם נבנת היטב, האקשן לא רע ויש לא מעט רגעים משעשעים. סרט מומלץ ביותר.
|הדגשהבלתי משוחדים- סרט מהנה אבל לא יותר מזה. קצת מזכיר את סרטי הקיץ הממוצעים. הוא לא עמוק אבל יש בו אקשן מהנה, שחקנים טובים וכמה רגעים מוצלחים ביותר. סצנת עגלת התינוק היא אולי מסצנות האקשן המוצלחות ביותר שנעשו
כוכב הקופים: השחר- אחלה סרט. האפקטים מרשימים מאוד, היחסים בין הקופים לאדם מעניינים והאקשן בסוף אדיר. רק חבל שבחציו השני של הסרט העלילה שלו הופכת להיות לא מקורית וצפוייה. אבל חוץ מזה, סרט מהנה ביותר.

מיכאל1411

New member
מיליון דולר בייבי מאסטרפיס

בימים בהם סרטים בינוניים ומטה מועמדים לאוסקר, אני נזכר בסרטים מצוינים כמותו.

RoyceGracie

New member
מליון דולר בייבי - סרט שעושה אבל לעולם האיגרוף

כמתאגרף, הסרט הזה עושה פוליטיקה גרועה מאד לאיגרוף, כאילו מדובר בתחום שעוסק באלימות. מתאגרפים טובים לעולם לא מתרגזים בזירה, פשוט מהסיבה הפשוטה שהם חטפו כל כך הרבה אגרופים מאז שהתחילו להתאמן כילדים, והשתתפו בכל כך הרבה קרבות בחייהם, שעוד אגרוף או עוד קרב לא מזיז להם את שושנת העצבנות...

אחרכך מגיעים אלינו חבר'ה למכון שראו סרטים כאלה, חושבים שהם בסין הקיסרית ומנסים להרוג אותך... חבל...

Davy Jones

New member
כוכב הקופים: השחר (הקרנת תפוז)

ללא ספק הסרט ה-אפי של השנה, עד כה. בנוקאאוט די גדול, יש לומר. כפי שמבקר חכם ידע להבחין ואני לא זוכר את שמו כעת, אין בסרט הזה יותר מ-3 סטים עיקריים לרוב הסצנות במהלכו. אבל בזכות בימוי חכם, תסריט מעניין ואפקטים מעולים הסרט הזה מרגיש כמו הסרט החשוב של הקיץ, הייתי אפילו מעז להגיד. סרט קודר כל כך מבית הפקות הוליווד לא זכור לי כבר שנים רבות - זה סרט pg13 מהאינטנסיביים ביותר שיצא לי לראות, כבר מהסצנה הראשונה המלחיצה. בהחלט לא לילדודס.

הדמויות בסרט, בשני הצדדים של הקופים ובני האדם, אינן מרגישות עמוקות מדי אף פעם, אבל שוב - הבימוי והתסריט מצליחים לגרום איכשהו לאיזושהי אהדה לכל צד ודמות. אולי כי הסיטואציות גם מזכירות באופן מדכא את המצב המדיני בארצנו... לסיכום, זה פשוט פותח עידן חדש ומרגש לסדרת "כוכב הקופים", ואני כבר מת לראות את הפרק הבא מאת הבמאי מאט ריבס. לגמרי מחלתי לו על הביזיון של השיעמומון "קלוברפילד".

yuriis

New member
השבוע לא משהו

ראיתי שני סרטים שאפשר לוותר עליהם - טוקרב (לא הצליח להעיר אותי) ו-סוף שבוע בפריז (הנושא מבטיח, ויש כמה סצנות שוות, המשחק לעתים מסקרן, אך בסה"כ לא מתעלה מעל לממוצע)

השבוע גם כתבתי על המטרו האחרון ואנדיאנה ג'ונס הראשון:
http://hafsaka.wordpress.com/2014/07/14/1980-the-last-metro/
http://hafsaka.wordpress.com/2014/07/17/1981-indiana-jones-and-the-raiders-of-the-lost-ark/

למעלה