סרטי וידאו של יוטיוב לא מנגנים ב VLC Player בווינדוז 10

עינת12

New member
סרטי וידאו של יוטיוב לא מנגנים ב VLC Player בווינדוז 10

שלום,

מאז החלפתי (באוקטובר 2019) את מערכת ההפעלה שלי ל-ווינדוז 10 VLC Player הפסיק לנגן סרטי וידאו של יוטיוב.

ההודעה הקבועה אותה אני מקבלת מ VLC Player כל אימת שאני מנסה לנגן עלין וידאו של יוטיוב היא: "רשימת הנגינה עדיין ריקה. ניתן לגרור לכאן קובץ או לבחור במקור מדיה משמאל."

עד החלפת מערכת ההפעלה השתמשתי בווינדוז 7 וכל מה שהיה עלי לעשות הוא להכנס ל "מדיה" ושם ל"תרשים זרימה", להעתיק את ה-URL של הוידאו, ללחוץ על "נגינה" והוא היה מתחיל לנגן (או לחלופין ללחוץ על CTRL N ולהעתיק את ה URL וללחוץ על נגינה). מעולם לא היו לי בעיות כלשהן.

האם למישהו יש עצה או ידע איך פותרים את הבעיה?

נ.ב.: הגירסה של VLC Player שיש לי היא המעודכנת ביותר.

אשים את ההודעה גם בפורום חלונות - WINDOWS ודפדפנים כי אני די נואשת בעניין...

הרבה תודה למציעים/יודעים.

blzvi

Active member
לא הבנתי

youtube זה ברשת ,הדפדפן אמור להשמיע אותו .
לא יודע איך הכוונתך לנכן באמצעות נגן עצמאי כאשר הקובץ לא במחשב
[

עינת12

New member
תודה וסליחה על העיכוב בתגובה

מכיוון שלא קיבלתי הודעות על תגובות בתפוז במייל חשבתי שלא היו תגובות. היום עלה בדעתי שאולי משהו בתפוז השתבש והחלטתי להכנס ולבדוק, ואכן! אז שוב סליחה על התגובה המאוחרת.

הסבר: VLC Player מנגן גם סרטונים של יוטיוב, לא כברירת מחדל, אלא רק אם המשתמש/ת (במקרה הזה אני) בוחר/ת בכך.

אני בוחרת בכך כאשר הווליום של הוידאו הוא נמוך כי ל VLC יש אפשרות הגברת קול מעל ומעבר לזאת של יוטיוב, גם איכות הסאונד ב VLC טובה יותר לדעתי.

הקובץ במחשב. כל שיש לעשות הוא לעשות COPY ל URL של הוידאו אותו אני מעוניינת לנגן ב VLC, לפתוח את ה VLC , ללחוץ על CNTRL N, להדביק שם את ה URL, ואז על "נגינה" והוידאו מתחיל לנגן. או יותר נכון זה כל מה שהיה צריך לעשות עד ווינדוז 10 (לפחות אצלי).

בפורום חלונות קיבלתי תגובה שנראה שייתכן ותפתור את הבעיה. אבל מכיוון שהידע וההבנה שלי במחשבים ותוכנות = 0, ביקשתי מהמגיב הסבר מפורט יותר.

שוב, תודה על תגובתך וסליחה על האיחור בתגובתי.

רוב הזמן נח

Well-known member
את משתמשת בקיצור דרך

&nbsp
בשביל להציג את הוידאו בנגן, במקום בדפדפן.
אולי משהו השתנה ביוטיוב (הם כל הזמן משנים דברים) שכבר לא מאפשר את זה.
אולי משהו השתנה בנגן. גרסה חדשה זה לא תמיד אומר שזה שיפור לכל מיני דברים ספציפים שמישהו עושה.

עינת12

New member
תודה רבה לך וסליחה על האיחור בתגובה

בבקשה ראה את תגובתי מעל ל-blzvi, היא (כך אני מקווה) תסביר את הלא מובן.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה גם פתרון לבעיה אחרת שהיית לי

לא בטוח שביוטיב יהיו מרוצים מהעניין

רוב הזמן נח

Well-known member
נתנו לך קובץ שמסדר את הבעיה

שאני בכלל חשבתי שהיא לא אפשרית. לא פחות לא בהעתקת הכתובת הרגילה

זה יעבוד עד שביוטיוב שוב ישנו משהו באתר.

עינת12

New member
תודה רבה לך וסליחה על האיחור בתגובה

אכן בפורום חלונות קיבלתי מה שאני מקווה הוא פתרון. מכיוון שהידע וההבנה שלי במחשבים ותוכנות = 0, ביקשתי מהמגיב (המושיע?) הסבר מפורט.

אם זה אכן יעבוד, מקווה שיעבוד לנצח

למעלה