סרטי זומבים מה כדאי ולא כדאי לראות!

BlizzardOzz

New member
סרטי זומבים מה כדאי ולא כדאי לראות!

מומלצים: Zombie Flesh Eaters (AKA: Zombi 2) Day Of The Dead Dawn Of The Dead Night Of The Living Dead Night Of The Living Dead (Remake 1990) Burial Ground Return Of The Living Dead 1,2,3 The Beyond House By The Cemetary Cemetary Man City Of The Living Dead Zombiethon Shock Waves Dead Alive (AKA: Braindead Let Sleeping Corpses Lie Resident Evil Children Shouldn't Play with Dead Things סרטים שכדאי להתרחק מהם: Zombie Holocaust Virus (AKA: Night Of The Zombies) Zombie Lake Astro Zombies House Of The Living Dead Zombie 90' Oasis Of The Zombies Zombie5: Killing Birds Children Of The Living Dead I Zombie I Was A Teenage Zombie Redneck Zombies Zombie Flesh Eaters 2 Toxic Zombie The Dead Hate The Living

TrancE MaN

New member
אמממ

קודם כל תודה על הרשימה דבר שני במומלצים: הסרט day of the dead ממש לא משהו.. ארוך ומשעמם.. דברים שכדאי להתרחק: the dead hate the living ראיתי אותו מזמן.. זה הסרט הזה שכמה אנשים מצלמים סרט אימה ואז תוקפים אותם זומבים? אם כן זה אז דווקא סרט טוב.. (לפחות לפי מה שאני זוכר)

BlizzardOzz

New member
כן זה זה!

וDAY OF THE DEAD זה אחד הקלאסיקות של רומירו! סרט אדיר!

TrancE MaN

New member
אז יכול להיות

שיצא לזה איזה חידוש? (גם מאוד ישן, אבל לא בשחור לבן?) כי ראיתי ולא ממש אהבתי..

TrancE MaN

New member
שתי המלצות + שאלה

flesh for the beast סרט נחמד משנת 2003 נדמה מסופר פה על כמה אנשים שבאים לחקור איזה בית ומותקפים ע"י זומבים.. night of the demons 2 היחידי מבין שלושת הסרטים של זה שראיתי.. סרט די נחמד.. והשאלה.. בקשר ל- day of the dead.. יכול להיות שהתבלבלתי בסרט אחר.. זה הסרט שבו חבורה של אנשים מהצבא נדמה לי הקימו מן מחנה כזה מתחת לאדמה ושם הם מתחבאים מהזומבים? ורופא אחד מנסה ללמד זומבי?

miss i

New member
תקשיבו, זה פשוט קטע מטורף....

כל פעם שאני נתקלת בסרט אימה עם נוכחות של זומבים - זה פשוט מצחיק אותי... לא יודעת למה.... גם לא יודעת איך..... מה שבטוח, לא רוצה לברוח!!!!!

TrancE MaN

New member
כנראה בגלל...

שרב סרטי הזומבים מסריחים עד כדי כך שזה מצחיק? ;)

למעלה