המממפ
עלילה=חרא ומלאת חורים בצורה מעוררת גיחוך. לא....סליחה...יותר כמו מעוררת בכי. משחק=לא מפיל מהרגליים....בכלל... נטלי פורטמן היא שחקנית מוגבלת (מבחינת יכולות משחק) תסריט=.....הו...אלוהים יעזור לי........כל כך סבלתי שם.... אח א: היי (אח ב) בוא נעשה עוש סרט עובר-פילוסופי אח ב: אל לא מיצינו עם הטרילוגיה? :ם אח א: כלל לא אחי היקר! אח ב: שוב copy paste מספרי פילוסופיה שונים ומשונים ללא הסבר מהותי על אף אחת מהערות הפילוסופיות העובר מאגניבות שנשים שם? :ם אח א: הו כמובן אחי היקר, הרי גיקים ואנשים מלאי חשיבות עצמית אוכלים את הBS הזה לארוחת צהוריים@! אח ב: הידד! :ם >> לאחד מהם יש סמיילי מופתע כי המחשבה שאחד מהם מפגר שכלית גורמת לי לכעוס פחות.. בימוי:....."knife time.........bloody knife time...." *פותח פנקס מחשבות* "הערה עצמית, סכינים עושות שבילים מגניבים כשזורקים אותם\, יש לבדוק" >> כלומר, כל הקטע של השבילים אחרי כדורים היה העובדה שאנחנו בתור בניאדם עם עין בלתי מזויינת לא יכולים לראות אותם זזים באויר אך גם "להרגיש" אותם עוברים לידנו (הנס השבילים) ובטח שלל חוקים שונים ומשונים שאני לא מודע להם ובשעה כזאתי גם לא שם עליהם איבר רביה של גמל חד-דבשתי מצוי. knife time ....ג'יזס פאקינג קרייסט..... ומעבר לזה לא היה קטע אחד שאמר לי "wow זה היה ממש ממש טוב" אם כבר סרט טוב, תראו clercks II... עכשיו *זה* אחד מהסרטים היותר טובים שראיתי בזמן האחרון.