יש לי מלא מה לומר..../images/Emo58.gif
מיזרי-אהבתי!לא היו שם אלמנטים על טיבעיים והסרט היה מציאותי ואמין, ואנני וילקנס פסיכופטית מושלמת!!!!סוף סוף פסיכופטית אישה!גם הספר מעניין-ובדרך כלל אם אני רואה סרט אחרי שקראתי ת'ספר אני מתאכזבת אבל הפעם אהבתי ז"א שזה סרט ממש טוב.וגם אנני נראתה בסרט בדיוק כמו שדימניינתי לעצמי אותה כשקראתי
גרין מייל-הסרט והסרט היו באותה רמה לדעתי..לא התאכזבתי או משו..ממ ג'ון קופי עיצבן אותי!!כמה יצור יכול להיות טיפש?פשוט לבעוט בו.אפילו העובדה שהוא היה טוב לב ועם כחות ידה ידה לא מכפרת על הטימטום ה#$^$&%^* שלו. והסרט היה גם ארוך מידי לדעתי.ממ..למרות שהוא היה מעצבן היה חבל עליו בסוף..:- / ובקשר לפרסי-מה כולם רצו ממנו?נו אז הוא סדיסט וחרא קטן..אבל אהבתי אותו[חוץ מהקטע עם העכבר]הוא היה פסיכיי-כמו שאני אוהבת. אני והחברה-ראיתי את הסרט מזמןןןןןןןןןןןןןן בכיתה ו' חח וממש התלהבתי ממנו ! ראיתי אותו בהפרש של שבוע בערך בערוץ הסרטים הישן[4]ומאז לא שידרו אותו יותר[או ששידרנו אבל פיספסתי]כל פעם בדקתי את כל הסרטים של השבוע רק בשביל לראות אותו שוב והפען מהתחלה ועד הסוף ועד היום לא יצא לי. אבל לא נורא-קראתי בחופש הגדול שעבר ת'נובלה....מממ 2 מהנערים היו ממש טיפשים ועיצבנו אותי.גם העלילה לא כ"כ מרתקת-מהסרט התלהבתי יותר. זה-אני אפילו לא מסוגלת להגיב על סרט זול כזה. אי אפשר להפוך ספר שמדבר על יישות כמו "זה" לסרט בלי לחרבן על הכל.בלתי אפשרי!!!!!העכבישה בסרט היתה כ"כ עלובה-חחח ואיך שהם ניצחו את העכבישה זה היה כ"כ פתטי..באותה מידה הם יכלו להגיד לה "פוף" והיא היתה נעלמת. הם בכלל לא התאמצו!!!וזאת אמורה להיות יישות סופר חזקה!! פשוט בולשיט הסרט הזה..בעע.. שלא לדבר שהם חתכו מ-ל-א קטעים מהספר[אוקיי זה מובן מאליו כי הקטעים פדופיליים וסוטים אבל לא משנה]. קיצר-הספר טוב יותר. הניצוץ-גם פה שינו ת'סוף.בספר הסוף שונה. מממ...וונדי היתה כ"כ מכוערת!!!היא הדבר הכי מפחיד בסרט חחח מה שממש אהבתי בסרט זה את המשחק של ג'ק ניקולסון הוא ממש נכנס לתפקיד..מתאים לו לשחק פסיכופטים :- ]] אה ועוד משו זה שהתפקיד של הלורן או איך שלא קרו לו[הטבח השחור]היה ממש קצר בסרט..בספר זאת היתה דמות עם יותר אופי מאשר בסרט. בית קברות לחיות שעשועים-האמממ...אין לי ממש מה לומר לא על הספר ולא על הסרט חחח..מוזר. לוכד החלומות-במילה אחת
אכזבה!!!!! יוו כ"כ אהבתי והתלהבתי מהספר ובאתי לקולנוע כולי מאושרת שעיבדו יצירת מופת כזאת לסרט וזה היה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הם שינו ת'סוף!!הרסו לגמרי!!!!!זה נראה כאילו הם עבדו על הסרט עבדו עליו ועבדו ועבדו וצילמו ואז יום בהיר אחד -זהו נמאס-החליטו לחתוך והפליצו סיום דפוק. גאד למה סטיבן קינג נתן לנבלות להרוס את זה!??!!?!?!?!?אווווף איתו חתיכת בנזונה לא איכפת לו שהורסים ספר ניפלא שכזה ע"י סרט זול פתטי שמזלזל ומוריד מכל הערך של הספר?
בעעע קארי-אוקיי בשביל לאהוב ת'סרט הזה הייתי צריכה לראות אותו כמה פעמים.הוא כ"כ דפווווווווווווווווק חחח אבל משעשע.המורה לספורט מה זה הצחיקה אותי היא פשוט החטיפה לאנשים מכות כל הסרט!!חחח חמודה. בהתחלה הקטע שהראו אותה מתקלחת היה כ"כ מיותר-ז"א הראו אותה מסתבנת איזה 5 דקות!!!!!ווט דה פאק!!?!?זה סרט פורנו או משו!?ולא הבנתי מה היא נכנסה להיסטריה כשהיא קיבלה את המחזור כאילו מה היא מוגבלת?היא בת 16 היא אמורה לדעתת מה זה..שיהיה. וגם אחרי ששפכו עליה את דם החזיר איך לעזאזל היא הצליחה כ"כ להתלכלך?ז"א בהתחלה אחרי שזה נשפך עליה היא היתה חלקית מזוהמת בדם ואח"כ פיתאום בלךי קשר לכלום היא היתה ממש ספוגה בדם כאילו שהיא התרחצה בזה או משו... סרט מטומטם. גם השחקנים היו מבוגרים מידי-סבתא שלי נראת יותר בת 16 מהם.. אה גם ידיד שלי נתן לי לקרוא ת'ספר "קארי" אבל נכנעתי בעמוד התשיעי[הספר היה ברוסית ועד שסיימתי לקרוא משפט שכחתי מה היתה ההתחלה שלו חחח זה כ"כ מתיש ומעצבן לקרוא ככה בעעע למה לא תירגמו ת'חרא הזה לעיברית!?] הייתי
מתה שיעשו סרט לנובלה של סטיבן "תלמיד מצטיין מידי" מהספר "עונות מתחלפות" זה כזהההההההההההההההההההההה מעניין!!
טוד שולט !!