סרטי קומיקס Live Action

toonamir

New member
סרטי קומיקס Live Action

מכיוון שסרטי קומיקס Live Action נהיים יותר ויותר נפוצים לאחרונה העלתי כמה שאלות: אתם לא מעדיפים סרטי קומיקס מצויירים? נכון שזה יותר מרהיב שדמויות אנושיות עושות פעולות יוצאות דופן, ושכל הפעלולים מתרחשים בסביבה מציאותית…אפילו שבקומיקס עצמו יש ציורים ריאליסטים. מכאן עולה טענה נוספת: למה לצייר את הסרטים אם הכל כבר אפשרי בסרטי LIVE ACTION. עדיין קיימת אצלי בראש הטענה שה"קטע" בקומיקס זה הציורים, אפשר להשתולל הרבה יותר עם ה-ART בסרט מצוייר, ונראה לי שכבר מזמן גירשנו את הטענה חסרת הבסיס ש"סרטים מצוירים הם לילדים"… מתוך ההנחה שסרטי קומיקס ימשיכו להיות LIVE ACTION , יש כמה עניינים נחמדים שחשבתי עליהם: עם יוצאו גרסא חדשה ל-סופרמן1 לפי דעתי זה יהיה מגניב אם החלק הראשון של הסרט יהיה על סמולוויל עם טום וולינג בתור קלארק (וכל שאר הצוות המוכר). ובהמשך, במטרופוליס דין קיין יגלם את קלארק, טרי האצ´ר את לואיס (ועוד מהצוות של "לואיס וקלארק"). אך נוצרת בעיה ממצב כזה, סרט כזה יכול לגלות את סוף הסידרה "סמולוויל" ולמוטט אותה, זה יהי אובדן נוראי. אני תומך שיוציאו סרט כזה רק אחרי ש"סמולוויל" תסתיים. (אז בטח יוציאו סידרה בשם "מטרופוליס"). במידה ויעשו סרט על FANTASIC FOUR , אני חושב שזה יהיה מגניב אם ג´ים קארי יגלם את הגמיש שמסוגל למתוח את האיברים שלו! כנ"ל על הגמיש של THE JUSTICE LEAGUGE (יש לו משקפיים וחולצה אדומה פתוחה) מישהו יכול להגיד לי איך קוראים להם? ממקווה שהצלחתם לקרוא את כל ההודעה הארוכה הזאת ושנמשיך בדיון!

effigy

New member
מיסטר פנטסטיק ופלסטיק מן

אבל: א. ג´ים קרי יהרוס כל דבר טוב שעוד נשאר בשתי הדמויות ה(צר לי להגיד) לא משהו האלו... ב. כבר צולם סרט לייב אקשן של פנטסטיק פור ושל ג´סטיס ליג ... ושנייהם לא הגיעו לקולנוע (אני חושב שJLA היה בכלל פילוט אבל לא משנה) ג. אם כל הכבוד לסמולוויל לעשות סרט של סופ המבוסס על הסדרה זה לעשות הפוך על הפוך על הפוך (3 פעמים הפוך על הפוך)... כי הרי סמולוויל מבוססת על סופ .. עם עיוותים פה ושם... אז לעשות סרט עם המקור שמבוסס על העיוות
אבל בכל מקרה.. ברוך הבא לפורום

toonamir

New member
תגובה

היי, תודה על השמות. ג´ים קארי הוא באמת שחקן גרוע, אבל הוא מאוד גמיש, המחשבה על החיבור בין התפקידים משעשעת אותי. אולי ההצעה שלי היא לא כל כך "הפוך על הפוך", משום שסמולוויל היא חלק מוקדם יותר בסגה של סופרמן(למרות שהיא מגדירה מחדש את הדמויות), סרט כזה יכול להיות הגיוני מבחינה כרונולוגית. הרי סופרמן 1 התחיל בקריפטון, עבר לסמולוויל והמשיך למטרופוליס.

effigy

New member
אבל בסמולוויל יש מלא עיוותים של

דמויות... למשל לקס לות´ר חבר של קלארק ... לנה לנג נראת כמו שהיא נראת ... זה לא מי יודע מה בריא שאנשי יתחילו לחשבו שזה באמת מה קרה

row

New member
תעדכנו אותי מה אמור להיות שם באמת

כי אני לא עוקב אחרי הקומיקס אבל כן עוקב אחרי הסידרה ואשמח לדעת מה באמת אמור להיות שם (איך אמורים להיראות כולם, איך אמור להיות הקשר בין כולם, איזה דמויות המציאו ואיזה לא...)

assaf222312

New member
ג´ים קארי לא שחקן גרוע!!!!

אם הוא היה שחקן גרוע הוא לא היה מרוויח עשרות מליונים לסרט והוא לא היה היום אחד האנשים העשירים ביותר בהוליווד!!!

toonamir

New member
תגוביישן

אני מטצער אם העלבתי אותך, בפעם הבאה אני לא אכתוב הודעות בעלות דעות אינטנסיביות... למרות שהסרטים היחידים שאני אוהב איתו הם "אייס ונטורה1" ו-"המסיכה". בנוגע לסמולוויל, אני אישית מעדיף את העיוותים על הסיפור הקודם. אני מוצא בסמולוויל הרבה עומק וענין. למרות שאני לא בקיא כל כך בהיסטוריה של סופרמן. אני גם מעדיף את המראה של קריסטין קרוק על האחרות ששיחקו את לנה. המראה האסייתי שלה הולך טוב עם "לאנג".

effigy

New member
ג´ים קארי הוא קומיקאי גרוע

עובדה שהסרט הכי טוב שלו זה המופע של טרומן

assaf222312

New member
דבר ראשון

הסרט הכי טוב שלו זה המסכה דבר שני הוא לא קומיקאי גרוע!!!!

row

New member
גים קארי מצוין אומנם הוא בתקופת שפל

הוא לא הוציאמשהו טובכבר די הרבה זמן ויש טובים ממנו (אדם סנדלר, מייק מאיירס, ויל סמית ...) אבל הוא לא כזה גרוע אבל אני לא אוהב אותו בתפקידים דרמטיים כי בזה הוא באמת גרוע טוב זה לא קשור לפורום אז לא נדסקס ל זה יותר מידי רק נאמר עום פעם אחת הוא שחקן תותח!!!

nutty boy

New member
גרוע

לפי דעתי אם ימשיכו אם ה Live Action זה יהיה גרוע אז זה לא יהיה קומיקס קומיקס נא אמור להיות שרואים כל תנואה מצוירת אבל בלי הבועות!

effigy

New member
אמ... לייב אקשן זה אנשים אמיתיים

ולא קומיקס שזז

למעלה