סרטן בכתף וכדורים

topgunz

New member
סרטן בכתף וכדורים

מהם הכדורים אשר לוקחים כאשר מתברר כי הסרטן בכתף?אמרו לי משהו כמו ונולין ועיוד משהו..אבך עדיין לא ודאי מישהו מכיר?ומה התפקריד?

היי טופגאן

לא הצלחתי למצוא ברשימת התרופות הכימותרפיות משהו שדומה לתרופה שהזכרת. יכול להיות שזה מיועד לטפל במשהו אחר. השאלה לגבי סרטן בכתף היא איזה סוג של סרטן זה. ולפי זה אפשר לדעת איזה סוג טיפול מקובל לתת (ולפי זה לתת לך יותר מידע). זה יכול להיות בעצם וזה יכול להיות ברקמה הרכה. אם תוכל לברר יותר פרטים, נוכל לתת לך יותר מידע. מצטערת אם זה נהיה יותר מתחקר מאשר מספק תשובות, פשוט קצת קשה לענות כשחסרים לנו פרטים. יום טוב גלי

ihovav

New member
תוספת:

גם כשנדע מהו בדיוק הסרטן המדובר, ספק אם נוכל לתת תשובה. אנחנו לא אנשי מקצוע ולמיטב הבנתי ישנם סוגי טיפולים שונים ורק הרופא המטפל יכול להחליט מה לדעתו הטיפול המתאים, כך שיכול להיות שרופא אחר היה מחליט על טיפול אחר. לאבא שלי למשל התחילו בטיפול אחד מתאים לסוג המחלה וכשגילו שהטיפול לא היה מספיק יעיל, עברו לטיפול אחר שגם הוא מתאים לסוג מחלה זה... אם יש לך שאלה ספציפית לגבי תרופות מסויימות אני מניחה שיהיה סיכוי רב יותר שמי מחברי הפורום יוכל לפרט לגביהם... (התרופה שכתבת לא מוכרת לי ולא מצאתי לגביה מידע באתר של האגודה למלחמה בסרטן). בריאות!

למעלה