סרטן בלבלב

waddi

New member
סרטן בלבלב

שלום, לחבר שלנו בן 65 נתגלה סרטן בקוטר 5 סמ' בזנב הלבלב. האדם חולה בסכרת. אנחנו בתור חברים, מאוד מודאגים ועובדי עצות. החלטנו לפנות לפורום בשביל לשאול אם מישהו שמע על מומחים בנושא הספציפי הזה.

היי וואדי

בר מזל החבר שלכם, שיש לו חברים כמוכם. לצערי אני לא יכולה לתת המלצות מתוך ידע אישי אבל אני יכולה לנסות ולהפנות אותך. באגודה למלחמה בסרטן יש מרכז מידע שדרכו אפשר לברר על מומחים בארץ בנושא הזה (03-5721616) אילונה שיושבת במרכז המידע הספרותי ומחוברת למרכזי מידע בעולם. בנוסף אני מצרפת קישור לאתר בנושאי אונקולוגיה, אולי תוכלו למצוא שם משהו שיעזור. מאחלת לחבר רפואה שלמה ובריאות לך ולשאר החברים התומכים
גלי

היי

וואדי באמת, כמו שכתבה ציפור לילה היקרה שלנו, מזל שיש לו חברים דואגים ואכפתיים כמוכם! בנוסף למה שהיא הציעה, אני הייתי גם פונה ל"קו החם" של חוסן, חוסן זו עמותה ששמה לעצמה מטרה לדאוג לרווחה הרגשית של החולים ובני משפחותיהם ומנסה לעזור בתחומים הללו גם. דרכם הייתי מחפשת מקרים דומים מבחינה רפואית, דרך שרות ההצמדות שלהם, שנועד למטרה זו. אני מצרפת קישור לאתר של חוסן. ומאחלת לכולכם בריאות אהבה ואור, אילת.

ועוד אפשרות לבדוק...

הרב פירר ידוע בידע הרפואי שלו ובהכרתו את הרופאים. אני ממליצה להתקשר אליו ולהכין מראש את כל החומר הרפואי שיש לכם. "עזרה למרפא" המרכז הארצי 03-5777000 פקס: 03-6161177 סניף רמת גן 03-6742622 יום טוב לכולנו גלי

למעלה