סרטן בלוטות הלימפה

JOLI123

New member
סרטן בלוטות הלימפה

האם יש סימפטומים או תופעות לוואי לסרטן בלוטות הלימפה.? בעברי היה לי סרטן המעי הגס וביומים האחרונים אני מרגיש חום ואי נוחות בשני צידי הצוואר והגב העליון. תודה

מניסיוני ../images/Emo10.gif

התופעות החשודות הם: הזעות לילה (ללא קשר לטרמפטורה חמה) חום הגוף עולה ללא שפעת או משהו אחר עייפות- ירידה במשקל. בצוואר- מדובר על תחושת "צוואר תפוס" ומשתחרר. (לא יודע איך להגדיר) כאילו- הוא נתפס- ואתה מסובב את הראש ואז "הכל" חוזר למקום. אם את זה אתה חש-אז שנינו מדברים על אותו דבר. בכל מקרה- לא נראה לי שצריך להיבהל מהר כ"כ.

היי ג'ולי

תסתכל בקישור המצורף לגבי סימפטומים. אני חושבת שבסופו של דבר רק רופא יכול לתת לך אבחנה מדוייקת ואם אתה מודאג אז הכי טוב לגשת לרופא כמה שיותר מהר ולבדוק את העניין הזה. יום טוב גלי

ihovav

New member
אני לא חושבת

שהסימפטומים זהים אצל כולם. לאבא שלי למשל, לפני שגילו את הלימפומה היו שינויים בטמפרטורת הגוף. יכל להיות לו 37.5 ו-2 דקות אחר כך 36.5. עד היום הרופאים טוענים שאין לזה קשר למחלה... (מאז שהתחילו הטיפולים והגידולים החלו להתקטן, שינויי הטמפרטורה האילו הפסיקו...) אבא היה מרגיש עייפות ועוד כאבים שהיו קשורים בעיקר במקום אצלו פרצה המחלה... בכל מקרה, אין טעם להילחץ ולהיכנס למחשבות שחורות. מומלץ ללכת להיבדק ולהגיד לרופא את כל מה שאתה מרגיש. תרגיש טוב וכולי תקווה שלא שחששותיך יתבדו.

מיליתו

New member
שלום לך

אני מניחה שבשל ההיסטוריה שלך, הרופאים ירוצו לוודא שהכל בסדר. תן להם לעשות את העבודה שלהם. לא לשכוח שבלוטות לימפה נוטות להתנפח במצבי חולי אחרים - זיהומים!!! יש הרבה יותר מקרים של בלוטות נפוחות בשל זיהום מאשר בשל לימפומה. במיוחד כשיש גם חום. אני מניחה שרופא ינסה בכלל לתת לך אנטיביוטיקה כמה ימים, ורק אם זה לא יעבור, יפנה אותך להמשך בירור. בכל מקרה - יש לך סיבה טובה לבקר אותו או אותה...

למעלה