סרטן בלוטת התריס-המשך

קלודין1

New member
סרטן בלוטת התריס-המשך

כן כרתו לי את בלוטת התריס ונתנו לי תרופות לאיזון אבל העיניין הוא שכל הרופאים אמרו לי שאוכל לחזור לתיפקוד מלא תוך זמן קצר וזה לא קורא. כשאני מתלוננת על תשישות הם מפנים אותי לפסכיאטר. אז מי פה צריך פסיכיאטר. שיגידו שככה זה-אז אבין. אבל הם נותנים לי להרגיש שכבר מזמן הייתי צריכה לחזור לעצמי ושאני סתם מדמיינת תשישות. אני מבקשת המלצה של רופא טוב שיכול לעזור לי.

שלהבת3

New member
קלודין

יש כנראה קשר בין סרטן בלוטת התריס לבין תופעה של תשישות זה מה שהבנתי מקריאה של כמה שורות באתר החשוב אינפומד. מביאה לך קישור לדף עם מאמרים שקיבלתי כשחיפשתי בערך סרטן בלוטת התריס. ממליצה לך לקרוא שם אולי תקבלי את התשובות. שימי לב למה שמודגש בכחול. יכול להיות שיש תרופות שנוגדות דכאון שיכולות לעזור לך שיש בהן משהו מעורר שאולי נותנים לחולים בדכאון שגם הם סובלים מתשישות. מקווה שעזרתי.

שלהבת3

New member
הקישור לא עבר

לדף שמצאתי אז תכתבי בשורה שיוצאת "סרטן בלוטת התריס" ותלחצי על "חפש" ותקבלי מספר מאמרים תקראי את הראשון אולי תקבלי תשובות. בהצלחה!

היי קלודין ../images/Emo20.gif

הבעיה של חזרה לתפקוד רגיל אחרי סרטן היא לא נדירה. אבל כמו שאמרו לך פה, שלמרות שהרופאים אמרו שאת בריאה, אז אולי כדאי לך לקחת קצת זמן לעצמך כדי להתאושש כי זו עדיין טראומה לגוף. מעבר לזה, מתוך היכרות אישית עם תת פעילות של בלוטת תריס, גם אם לוקחים כדורים לאיזון הבלוטה (אלטרוקסין אני מניחה) עדיין לגוף לוקח זמן לחזור למצב שהוא פחות או יותר נורמלי. וגם עם הכדורים עדיין יש עליות וירידות. מצבי רוח, עייפות, חילוף חומרים איטי הם חלק מהסימפומים שמקושרים לתת פעילות של הבלוטה. אני חושבת שאת תגלי לבד ותלמדי מה קשור לזה ואיך את מגיבה ואיך את מתמודדת עם המצבים החדשים. הייתי מציעה לך מעבר לזה, שאם הציעו לך פסיכולוג, זה לא יכול להזיק ללכת לדבר עם מישהו (כמובן רק אם את מרגישה שאת זקוקה לזה). אם את זקוקה להמלצה על רופא אנדוקרינולוג טוב, אני מכירה אחת כזו, שמטפלת באיכילוב, שמה דר' קרן תורג'מן (אני הגעתי אליה אחרי כמה רופאות אנדוקריניות לא מוצלחות מבחינתי) היא גם מנהלת פורום אנדרוקרינולוגיה (מצרפת לינק). אז אפשר להתרשם ממנה גם שם. מקווה שתרגישי טוב בקרוב גלי

למעלה