סרטן במוח

azehu

New member
סרטן במוח

אמא שלי מתמודדת עם סרטן מאד קשה במוח. רציתי לראות אם בפורום מישהו קצת מכיר ויודע ???

מזל 15

New member
גם אחי

אבל קשה לי להגיד שאני יודעת משהו. כדאי להסתכל באתר של האגודה למלחמה בסרטן ולא להתבייש לשאול את הרופאים! אחי כבר אחרי הניתוח ומחר הוא מתחיל הקרנות+כימו.

שלום לכם../images/Emo20.gif

לפני כשש שנים (!) אובחן אצלי במח גידול מסוג אוליגודנדרוגליומה. עברתי ניתוחים וכן כימותרפיה (טמודל). כיום אני לוקחת תרופה הומיאופטית שמרפאה גידולים במח, משני הומיאופטים, האחד נמצא בכלכותה ובנו נמצא בארה"ב. התרופה נקראת ruta6 והיא מבוססת על תמציות מאוד מדוללות של צמח הרוטה, הפיגם. אשמח לעזור לשניכם גם דרך הפורום וגם בהתכתבות אישית, איך שנוח לכם, אני יודעת לא מעט דברים מנסיוני האישי בנוגע לדברים שקשורים לרפואה הקונבנציונלית וכמובן שבשמחה אתן לכם מידע על ההומיאופטיה. כמו כן אני די שולטת באתרי מידע, ציינו מה נחוץ לכם לדעת ובשמחה אכוון אתכם לאתר הרלוונטי. מאחלת לכם הרבה בריאות, וכך גם ליקיריכם. אילת.

מזל 15

New member
תודה אילת

בעבר הפנית אותי לאתרים מועילים. יותר מכל עזר לי להבין את הדברים שכן שהוא במקרה נוירו כירורג והודות להסבריו אני אופטימית היום. אני מבינה שהתחלת את התהליך בצורה קונבנציונלית - ניתוח, כימו ואולי גם הקרנות. מתי ומדוע עברת להומיאופתיה? האם את משלבת את שני סוגי הרפואה או שאת לוקחת רק תרופה הומאופטית? תודה מראש על התשובות.

הי מזל../images/Emo13.gif

אני שמחה שיכלתי לעזור לך בעבר, אשמח לענות לך על שאלות גם היום, אם יש לך כאלה. בקשר לטיפול אותו אני קיבלתי- בעצם מיציתי את האפשרויות שהרפואה הקונבנצינלית יכולה להעניק לי- הגידול נותח והוסר פעמיים (היה עוד ניתוח לתיקון הגולגולת בין שני ניתוחים אלה), קיבלתי את הכימותרפיה היחידה שהסכמתי לקבל, כי היא פחות פוגעת מהכימותרפיה השניה ולהכניס אותי להקרנות יהיה מאוד מסוכן כי שטח הפנים של הגידול מאוד גדול וזה עלול לפגוע בתפקודים שלי, שהם מאוד טובים. אני חיה ומתנהלת כבן אדם בריא כך שלפגוע בזה בעזרת כימותרפיה קשה או הקרנות לא הגיוני. ואז... כשפגשתי את הפחד הגדול, שאין איך לעזור לי כבר... הגעתי לרופא ההומיאופט הזה שמדבר על יכולת מלאה להחלים באמצעות הטיפול שלו. הטיפול הזה הוזמן פה בארץ, לפי מרשם שהוא שלח לי באינטרנט, הוא מלווה אותי מבחינה רפואית כבר כמה חודשים. הוא ביקש שלא אקח תרופות קונבנציונליות מבלי להתייעץ איתו וכך אני עושה. כשהיה לי כאב ראש הוא שלח לי מרשם של מה שמותר לי לקבל (הומיאופטי) וכו'. לשמחתי אני לא סובלת מאפילפסיה ואין לי צורך בטיפול באופן עקרוני, אז אני נשענת על הקשר איתו מבחינה רפואית כרגע. אני חייבת להודות שמצבי ממש הולך ומשתפר מיום ליום, החולשה שאפפה אותי נעלמת ואני ממש מרגישה מעולה. הפניתי אליו מספר מקרים שביקשו ממנו לשלב טיפולים קונבנצינליים מסויימים והוא אישר את זה. הוא מטפל באופן אישי במי שפונה אליו. אשמח לענות על כל שאלה, מאחלת לכם בריאות אילת.

ו... שכחתי לכתוב ש...../images/Emo70.gif

שכחתי לכתוב שלמען קבלת הטמודל, הכימותרפיה הטובה יותר הייתי צריכה לנהל מאבקים אינסופיים בגלל העלות של התרופה ואילו פה, התרופה עלתה לי פחות ממאה וחמישים שקלים לחודשיים וחצי... לא יודעת למה, אבל יש לי הרגשה, שתרופה שמגיעה בדרך כל כך קסומה, ולא מתיימרת להיות "זהב רפואי" או אף יקרה מכך- זו תהיה התרופה שתרפא אותי. מתאים לי ריפוי צנוע וקסום מעין זה... לא נפסיק להאמין בניסים- מה?
אילת.

מזל 15

New member
תודה איילת

אני שמחה שהטיפול מצליח. אחי מרגיש טוב אחרי הניתוח ובזמן שחלף מאז הוא עסק בשיפור הכושר הגופני. אין לי מושג מה גודל השטח שיוקרן אצלו. הבנתי שהטמודל הוא כימותרפיה "קלה" יחסית. מסרתי לאחי את השם והטלפון של העו"ד שעזר בענין הטמודל. אני מניחה לו להחליט מה הוא רוצה לעשות הלאה. בינתיים הוא מפנה את האנרגיה לטיפול שיתחיל מחר!

paranoize

New member
הי אילת

פנינו עבור אבי לרופא בכלכותה והוא אכן שלח לנו מרשם של RUTA. רציתי לשאול היכן הכינו לך את המרשם, מכוון שפנינו לבית מרקחת הומאופטתי גדול מאוד (בתל אביב) ושם טענו שיהיה קשה להכין את המרשם באופן המצויין, שכן המינון גבוה מאוד, ויש צורך לדללו יותר, האם לך הכינו את המרשם בדיוק כמו שהוא שלח? היכן? האם קבלת את הכימו בשילוב עם ההומאופטיה, שאלנו אותו לגבי השילוב והוא לא התייחס לשילוב, ולכן שלחנו לו מייל נוסף בנושא, וטרם קבלנו תשובה. תודה רבה והמון בריאות דנה

הי דנה

אני מאוד שמחה שהחלטתם להצטרף לטיפול שאני מקבלת, כי עושה רושם שהוא ממש אפקטיבי ושבזמן האחרון הוא הופך ליותר ויותר מוכר. תתעקשו עם דר' פרסנטה בעניין קבלת התשובה ממנו, תשלחו לו מייל עם שאלות מפורשות שוב והוא יענה לכם. גם אני נתקלתי בבעית הריכוז הנמוך של התרופה ואז ביקשתי מהרוקח האחראי בבית המרקחת שאליו פניתי (הדר, ברח' הנביאים בחיפה כמדומני), הרוקח התכתב עם דר פרסנטה והסביר לו איך וכיצד לדלל את החומר בשביל לקבל את מה שהרופא ביקש. בינתיים, בשביל לקבל חיזוק מהעולם באתר הכי נחשב בעיני, מחפשים אנשים שלוקחים רוטה6 כדי לעקוב אחרי השינוי. זו ההכרה הכי משמעותית שיכלתי לצפות לה מעולם הרפואה הקונבנצינלי. אני מצרפת קישור לאתר הזה, שיתן לכם כוח, בדף הכניסה מפורסם החיפוש אחר חולים שלוקחים את התרופה הזו ושלוקים בגליובלסטומה. המון בריאות אהבה ואור, אילת.

paranoize

New member
../images/Emo39.gifתודה רבה

שלחתי לך גם מסר. רק בריאות ואושר!!!

azehu

New member
תודה אילת

אני מאד שמחה לשמוע את הסיפור שלך ולשמוע שאת מרגישה כ"כ טוב. לצערי, אני לא יכולה לגמרי להתעודד כי לאמי יש סרטן יותר קשה ומורכב. כרגע היא עדיין עם תמודל שאכן מאד עוזר, והיא לוקחת גם כל מיני דברים הומואופטיים, אבל קשה לי להאמין שרק הומואופטיה תעזור לסרטן כ"כ אגרסיבי.

שמעי, חביבתי...

רק מי שמאמין בניסים מאפשר להם לקרות. אני ממליצה לך לפתוח את האתר שצרפתי קישור אליו, רק לראות כמה שהרפואה הקונבנציונלית שואבת מידע כעת. הם לא היו עושים זאת אם היה מדובר בתרופת פלא, נכון? אני מאחלת לך ולאימך חיים בריאים ארוכים ויפים. אני מצרפת קישור לקובץ שבו מסופר על התרופה הזו, פתחי את הקישור שבתחתית הדף, זה מוביל אל עוד מידע. אני מזמינה אותך לקרוא ולבחון שוב את האפשרות לפנות אליו. האמיני לי שאני לא עושה את זה למטרות רווח כלשהו, אני רק עושה את זה מתוך אמונה. אילת.

Oligogil

New member
טיפול משולב

לילה טוב לכולם, אני החלטתי ללכת בכל זאת להקרנות - במקביל לתרופה ההומאופטית שציינה איילת, (ולאחר שסיימתי טמודל) מחר סימולציה שניה , אחרי זה תחילת טיפול. למה הקרנות ? כי כולם אומרים לי שזה הדבר הנכון. ניסיתי לקבל חוות דעת נוספת מ MSKCC - בי"ח גדול ומכובד לסרטן (ב NY) משום מה לא קיבלתי עדיין תשובה - 6 שבועות !! למרות שזה חו"ד בתשלום . אני לא הרגשתי שינוי כתוצאה מהטיפול ההומאופטי, אבל אני הרגשתי טוב גם לפני זה , ודי טוב עם הטמודל - אז אולי אני לא דוגמא מאפיינת. בהצלחה לכל המטופלים, אם צריך משהו - אענה ואעזור בשימחה (בדר"כ אני משתתף בשקט...) חודש טוב לכולם גילי

מזל 15

New member
אחי התחיל את הטיפול המשולב

ביום ראשון. בינתיים הוא מדווח על תחושת חום בבטן ויובש בפה. על היובש הוא התגבר בעזרת מים. מקווה שיהיה בסדר ושיגיב טוב לטיפול.

Oligogil

New member
סוג הגידול

Anaplastic oligo - (דומה לאיילת החן) ובמה 'זכתה' אימך - אם אפשר לשאול

azehu

New member
GBM

זה סרטן מאד קשה שנקרא גליובלסטומה מולטיפורם. אני מקווה שאני לא טועה בשם.

מזל 15

New member
גם אצל אחי GBM

במוח השמאלי האחורי. כרגע - מטופל עם כל תופעות הלוואי הידועות.

azehu

New member
אם הוא מתחת לגיל 50, הפרוגנוזה טובה

תיכנסי לגוגל ותכתבי גליובלסטומה, יש שם כל מיני כתבות ומחקרים.

למעלה