הי מזל../images/Emo13.gif
אני שמחה שיכלתי לעזור לך בעבר, אשמח לענות לך על שאלות גם היום, אם יש לך כאלה. בקשר לטיפול אותו אני קיבלתי- בעצם מיציתי את האפשרויות שהרפואה הקונבנצינלית יכולה להעניק לי- הגידול נותח והוסר פעמיים (היה עוד ניתוח לתיקון הגולגולת בין שני ניתוחים אלה), קיבלתי את הכימותרפיה היחידה שהסכמתי לקבל, כי היא פחות פוגעת מהכימותרפיה השניה ולהכניס אותי להקרנות יהיה מאוד מסוכן כי שטח הפנים של הגידול מאוד גדול וזה עלול לפגוע בתפקודים שלי, שהם מאוד טובים. אני חיה ומתנהלת כבן אדם בריא כך שלפגוע בזה בעזרת כימותרפיה קשה או הקרנות לא הגיוני. ואז... כשפגשתי את הפחד הגדול, שאין איך לעזור לי כבר... הגעתי לרופא ההומיאופט הזה שמדבר על יכולת מלאה להחלים באמצעות הטיפול שלו. הטיפול הזה הוזמן פה בארץ, לפי מרשם שהוא שלח לי באינטרנט, הוא מלווה אותי מבחינה רפואית כבר כמה חודשים. הוא ביקש שלא אקח תרופות קונבנציונליות מבלי להתייעץ איתו וכך אני עושה. כשהיה לי כאב ראש הוא שלח לי מרשם של מה שמותר לי לקבל (הומיאופטי) וכו'. לשמחתי אני לא סובלת מאפילפסיה ואין לי צורך בטיפול באופן עקרוני, אז אני נשענת על הקשר איתו מבחינה רפואית כרגע. אני חייבת להודות שמצבי ממש הולך ומשתפר מיום ליום, החולשה שאפפה אותי נעלמת ואני ממש מרגישה מעולה. הפניתי אליו מספר מקרים שביקשו ממנו לשלב טיפולים קונבנצינליים מסויימים והוא אישר את זה. הוא מטפל באופן אישי במי שפונה אליו. אשמח לענות על כל שאלה, מאחלת לכם בריאות אילת.