סרטן הדם

steff1

New member
סרטן הדם

שלום, חברתי לקתה בסרטן הדם והיא בשלביה הראשונים של המחלה. ברצוני לברר כמה שיותר פרטים על הסרטן הזה. בעיקר על דרכי הריפוי וסיכויי ההחלמה. האם ניתן לעצור את המחלה אם זוהתה בשלביה הראשונים בעזרת תרופות בלבד? הבנתי שדרך אחרת היא השתלת מח עצם. כיצד אוכל לברר האם אני תורמת מתאימה? אני מודה מראש לכל מגיב. תודה.

צר לי לשמוע על חברתך

אם אינני מתמצא בסרטן הדם(לוקמייה) ודרכי הריפוי את התשובות תוכלי לקבל בעמותת חוסן או באגודה למלחמה בסרטן. תוכלי להעזר בעובדת סוציאלית שתתן לך את מירב התשובות לכל שאלותיך.תוכלי לברר אם את מתאימה לתרומת מח עצם ע"י בדיקת דם פשוטה.אבל עדיין מוקדם לדעת אם היא תצטרך הכל תלוי ברמת האמוגלובין בדם שלה.כנראה שיתחילו במתן מנות דם אולי תוכלי לתרום לה דם. מומלץ למישהו מקרבה ראשונה לעשות ביטוח דם.החלמה מהירה ובהצלחה.

קצת באיחור..

אבל בכל זאת - יש קישור שמסביר על המחלה ועל הסוגים השונים שלה. שימי לב שיש 4 סוגים שמעט שונים זה מזה. נראה שכדי לקבל את המידע המדויק עליך לברר עם חברתך באיזה סוג מדובר. לגבי תרומת מח עצם - צריך לעשות בדיקות דם אבל אני לא יודעת יותר מזה. אני מצרפת לך קישור שמסביר את הנושא והתהליך כחלק מהריפוי. את יכולה לברר יותר פרטים באגודה למלחמה בסרטן 03-5717888. במידה ואת זקוקה לעוד מידע, את מוזמנת לכתוב :) גלי

למעלה