סרטן הלבלב

סרטן הלבלב

שלום לא משמח בלשון המעטה להיות כאן, אבל אני מקווה שאולי כאן אמצא איזה קמצוץ של משהו שיתרום. בחודשים האחרונים התגלה אצל סבתי, אישה בריאה וצלולה , בת כ 80, סרטן הלבלב (אחרי דלקת בקיבה). מכיוון שאין טעם לנתח לפי דברי הרופאים, כרגע אנחנו בשלב של הקלת הכאבים (סבתי אינה יודעת מה יש לה, מלבד כאבים בלתי נסבלים, קושי לאכול ,לשתות) בתור נכדה, הכאב הוא עצום. הייתי רוצה לדעת, מה עושים במצב כזה, איך אדם צלול ושהיה בריא עד לפני זמן מה, אין ניתן שהוא יצליח להמשיך לחיות ללא כאבים נוראיים :( אשמח לטיפול, כיוונים (ברור שהיינו אצל הרבה רופאים ומומחים), אבל כרגע הטיפול הוא תרופתי ולא מועיל בצורה מספקת (לפחות לכאבים). יש משהו לאסוף ? תרופות ? תזונה ? דרכים טבעיות ? כדי להחזיר לה סוג של איכות חיים ? אני יודע שוודאי ביקשתי יותר מדי, והפתרונות הן לא רשימת מכולת פלאית.. אבל אולי יש למישהו דבר מה לחדש לי תודה . נכד עצוב

elylan

New member
בחורצ'יק

אני יודעת כמה זה כואב לך. תהיה חזק!

כמעט תמיד אפשר לטפל בכאב

לא סביר שלא יצליחו לטפל בכאב ממקור של סרטן הלבלב וגרורותיו. במידה והאונקולוגים לא מצליחים להתגבר עליו, ניתן לפנות למרפאות הכאב ו\או להוסיפיסים השונים. בהצלחה

תודה לכם. רק כתבתי את ההודעה

והמצב מאוד הורע אתמול והיא אושפזה (לראשונה מזה שנים) מאחל רק בריאות לכולם ותודה על התמיכה

למעלה