סרטן המוח.

סלוניק

New member
סרטן המוח.

שבת שלום לכולם.
שאלה ברשותכם, מהם סיכויי ההחלמה בישראל כיום מסרטן המוח? האם הטיפול בארץ נחשב מתקדם בתחום?

ihovav

New member
שבת שלום גם לך,

עזוב אותך מסיכויי החלמה. אחוזים זה רק מספר ואתה אף פעם לא יודע אם תהיה בין אחוזי המחלימים או חלילה לא... אין לי מושג איך הטיפול בארץ נחשב יחסית לארצות אחרות. במקרה של אבא שלי (לימפומה), אנחנו מרוצים מהטיפול בארץ (אך בהחלט לא היינו מרוצים משלבי הגילוי והאבחון של המחלה...) אני מצרפת קישור לגבי המחלה, אתה מוזמן לקרוא. שיהיה רק בריאות ושבת שלום!

ihovav

New member
בלינק שצירפתי

צריך ללחוץ בצד שמאל על המילים: גידולי מוח.

היי סלוניק

עד כמה שידוע לי, הטיפול בארץ בגידולי מוח הוא לפי פרוטוקולים בהם משתמשים בכל העולם. הטיפול בגידולים מסוג זה מורכב מכל מיני סיבות אבל אני יודעת שעם הטיפולים שניתן לקבל היום בארץ יש אפשרות להערכת החיים ושיפור איכות החיים אצל מי שמאובחנים עם גידול במוח. יש עוד קצת מידע בקישור שצירפתי. אם יש לך עוד שאלות.. אתה מוזמן
גלי

מיליתו

New member
תלוי איזה סוג סרטן ובאיזה גיל.

הבעיה עם סרטן ראשוני במוח היא שהתאים מסתננים, ולוקח די הרבה זמן עד שמופעים סימפטומים, ואז כבר קשה לטפל. ישנם סוגי סרטן מוח שאין להם טיפול טוב לא בארץ ולא בחו"ל ואין הבדל משמעותי בתוחלת החיים עם ובלי טיפול. לעומת זאת, יש סוגים שדווקא מגיבים די טוב להקרנות, ואם הגידול יחסית ממוקם ולא הסתנן מאוד, אפשר גם לנתח. אתה יודע איזה סוג? אם כן, אוכל אולי לענות בצורה יותר מפורטת. בכל מקרה, אני יכולה לספר לך על קורס שעשיתי בוניברסיטה בנוירולוגיה. המרצה, נוירולוגית בכירה באחד מבתי החולים, איבחנה לעצמה סרטן במוח. היא גם נתנה לעצמה על פי הסטטיסטיקה שנתיים לחיות. היא סיפרה לי את זה כשלקחתי אצלה את הקורס ארבע שנים מאוחר יותר...

גוביגוב

New member
סרטן מוח

שלום סלוניק, מזמין אותך להיכנס לאתר המופיע בקישור ולקרוא. כו"כ קרא את ההודעה הראשונה המופיעה ב"מטופלים וקוראים כותבים". בברכה, גובי www.cure-cancer-naturally.com

ההמשך נמחק

ומעכשיו זה יהיה ממש פשוט - יש לכם ביקורת על תכנים שנכתבו בפורום? - תיפנו אליי במסר. רוצים לריב עם מישהו מהפורום? - תיפנו אליו במסר. הפורום הזה הוא מקום מאד מיוחד, ומאד שונה מכלל הפורומים האחרים, כולנו פה באים מתוך מקום של כאב, של צער וסבל, ופה זה הופך להיות משהו אחר, מקום מואר ומקבל ותומך. כבדו את המקום והמקום יכבד אתכם. שבוע טוב
גלי

למעלה