סרטן השד-חידושים ועדכונים

גוהנה

New member
קבוצות תמיכה ../images/Emo23.gif

עמותת חסן מפעילה קבוצות תמיכה בכל רחבי הארץ לכל מי שהסרטן נגע בחייו (חולים, חולים לשעבר, בני זוג, ילדים, חברים וכד') קו מידע ותמיכה: 1-700-50-66-00

הרצאות באשדוד

הרצאות באשדוד ח.ס.ן מזמינה לסדרת הרצאות בנושא רפואת גוף ונפש. ההרצאות יתקיימו באשדוד בבית ארגוני הבריאות, רחוב יצחק הנשיא פינת ויצמן (מול המשטרה). ההרצאה הראשונה בנושא "סרטן השד – חידושים ועדכונים" תתקיים ביום שלישי, 30 בנובמבר, בשעה 18:30. מרצה: ד"ר נועה בן ברוך, אחראית תחום סקרן השד בבית החולים קפלן. מספר המקומות מוגבל. הרשמה מראש אצל עליזה שלי, טל': 050-6666861 או אצל ליאורה ולדמן, טל': 052-8637432. ההרצאה השנייה בנושא "טיפול ותמיכה בחולי סרטן ובבני משפחותיהם" תתקיים ביום שלישי, 28 בדצמבר, בשעה 19:30. מרצה: ד"ר מירי נהרי, פסיכולוגית קלינית במערך ההמטו-אונקולוגי ילדים של בית החולים ספרא, המרכז הרפואי שיבא, ומנהלת הוועדה המקצועית בח.ס.ן. קו התמיכה של ח.ס.ן 1-700-506600 הרבה בריאות יוסי

עוסית1

New member
סרטן השד-חידושים ועדכונים

עמותת ח.ס.ן, סניף אשדוד, מזמינה את הציבור להרצאה בנושא סרטן השד - חידושים ועדכונים. מרצה: ד"ר נועה בן ברוך, אחראית תחום סרטן השד, בי"ח קפלן. ההרצאה תערך ביום ג', 30.11.04 בשעה 18:30 באשדוד. הכניסה ללא תשלום. להרשמה ולקבלת פרטים נוספים ניתן לפנות למרכזות קבוצת התמיכה באשדוד: ליאורה 052-8637432 עליזה 050-6666861

npod

New member
תוכנה למציאת תרופה לסרטן .

שלום . קודם כל , אני בריא , הכל בסדר אצלי
, לא לדאוג . רציתי להכיר לכם פרוייקט מיוחד. התוכנה רצה על המחשב , ומנסה להתאים כל מיני dna , וכל מיני צירופים , ושולחת א הממצאים לאתר הבית, ושם החוקרים מנסים לפענח . אני לא ארבה במילים , אבל ממש ממליץ לכולם להוריד אותה , ולהירשם .. רק לידעתכם , נמצא חיסון או תרופה לאנטרקס (אני לא זוכר) ע"י פרוייקט דומה. הנה קישור : http://www.grid.org/projects/cancer/ יום טוב

למעלה