סרטן השד

סרטן השד

שלום לכולם אני חדשה בפורום עברתי ניתוח לפני חודש וחצי להורדת שני השדיים, ואני מתחילה כימוטרפיה בחודש הבא .בנתים גילו לי סרטן גם בכבד,

ליMור

New member
ומה אומרים לך במצב שכזה ?

האמת ? אין לי ! אז רק אצטט משפט מהכרטיס שלך כל מה שחשוב - זה בריאות אז אאחל לך - שתגמר התקופה הזאת מה שיותר מהר ואכן תוכלי להגיד שהכי חשוב - זה הבריאות,,

מיליתו

New member
שלום בונבון

ברוכה הבאה בפורום. אני מאחלת לך המון בהצלחה. הסרטן בכבד הוא גרורות או שזה סרטן של הכבד? איזה כימוטרפיה את מתחילה? באישפוז או בטיפול יום? יש לך כבר פרוטוקול מסודר? בת כמה את? מה מצבך המשפחתי? - ספרי לנו קצת. אם את צריכה תמיכה מכל סוג שהוא - אנחנו כאן.

גוהנה

New member
לבוןבון../images/Emo39.gif

חיבוק גדול אלייך. אני תקווה שיש לך רופא שיודע להרגיע ולהסביר...בשתי שורות את מעבירה חוויה של אובדנים כבדים....בת כמה את? האם יש לך משפחה תומכת? חברים? זוגיות?

סרטן השד

בוקר טוב לכולם אני בת 50 נשואה ויש לי 4 ילדים ו12 נכדים .כולם תומכים ןדואגים , הבנות באות לכול הבדיקות והטיפולים , ב30 לחודש יש לי תור לרופא של הסרטן ןאז יכינו לי תוכנית טיפולים, יש לי רופא כרורג מקסים שניתח אותי הוא מעוד דואג ומרגיע

שרטן השד

ערב טוב לכולם היתי היום עצל הרופא המטפל והוא מאוד הרגיעה אותי ןאמר שאין לי מה לפחד בקשר לסרטן בכבד כי הכימוטרפי יעביר את הכלץ לכן בתי הביתה מאוד מרוצה.יש לי רופא נהדר

מיליתו

New member
יפה שאת כל כך אופטימית

חשוב שתשארי ככה לכל האורך, ונשמע שיש לך יופי של משפחה.

למעלה