סרטן השחלות

חיוך ל2

New member
סרטן השחלות

חברתי עברה טיפולים כימוטראפיים וקריטת רחם האם מישהו יודע על מידע נוסף בתחום הטיפולים בסרטן מסוג זה.

היי חיוך

השאלה היא מדוע את מתעניינת בסוגי טיפולים נוספים. מה המצב של החברה לאחר הכריתה והכימו? האם היא זקוקה לטיפולים נוספים? מה המצב הבריאותי שלה כרגע? האם את גם מתעניינת בטיפול משלים בנוסף לקונבנציונלי? אם את יכולה, אז רצוי קצת יותר מידע כדי שאוכל לנסות ולענות. יום טוב גלי

חיוך ל2

New member
הסיכוי להחלים

הי גלי ותודה על התשובה החברה היא שכנה שלי שעברה את הטיפול הקונבנציונאלי ואני הצעתי לה לבדוק מה עוד יש ואפשר לדעת על המחלה ושיטות הטיפול. הציעו לה עוד טיפול נסיוני של 10 חודשים של כימו האם כדאי? לפי מה שקראנו ביחד באינטרנט הסיכוי לחיות עם סרטן שכזה הוא עד חמש שנים מה שלא השאיר אותנו עם תחושה נעימה. ואני הרגשתי אפילו שבמקום לעזור דיכאתי. הייתי רוצה לדעת על סוגי טיפולים אחרי ואשמח לשמוע על סיפורי ניצחון של יותר מ5 שנים אחרי על מנת לרומם את רוחה...תודה על העזרה, שירלי

תמי דקל

New member
סרטן שחלות...../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

זה כל כך אינדיבידואלי חיוך. זה תלוי בכל כך הרבה דברים. רק לצורך ההמחשה, כשאני הייתי חולה, היינו 4 נשים בחדר (ואני הייתי הצעירה מבין כולם), כולנו עם סרטן שחלות, וכל אחת קיבלה טיפול שונה, ובמינון שונה. You see what I mean.

למעלה