סרטן צוואר הרחם

R O S E 2 4

New member
סרטן צוואר הרחם

היי לכולם, פעם ראשונה שיצוא לי להיכנס לכאן ואולי מהניסיון שלכן אוכל ללמוד קצת... אני בת 24 , ואף פעם לא הייתי בהריון. ולפני כמה חודשים גילו לי סרטן צוואר הרחם בדרגה מתקדמת. השבוע אני אמורה לעשות ניתוח קטן שנקרא LEEP, שזה השלב שאחרי ביופסיה. לאחר שיחת הסבר עם הרופא הוא אמר לי שהתהליך הזה מחליש את הרחם, ולא שאני לא אוכל להיכנס להריון, פשוט יהיה לי יותר קשה להחזיק הריון, וכמו כן אני אצטרך לבצע איזשהוא ניתוח בזמן ההריון (לא הבנתי בדיוק איזה). אם יש כאן אולי מישהיא שבאותו מצב או שהיה לה מצב דומה אשמח לדעת האם באמת יש חשש בזמן הריון ומה הניתוח הזה שהרופא דיבר עליו. אני ממש לחוצה כי אני מאוד מאוד רוצה ילדים בקרוב ומפחיד אותי שאולי זה לא יקרה...

טחג

New member
צר לי לשמוע

לא מכירה את הנושא, רק רציתי לאחל לך רפואה שלמה ובריאות מלאה בקרוב ממש.

R O S E 2 4

New member
תודה רבה ../images/Emo39.gif

אני גם מקווה שהכל יסתדר ושיהיו בשורות טובות אחרי הטיפול הקרוב (התוצאות של הניתוח הקרוב אמורת להגיד אם זה יתפשט או לא). אז תודה לכן ואני אשמח לשתף אתכן בתוצאות של שבוע הבא... נקווה לטוב.

ר ו מ י ה

New member
התהליך נקרא קוניזציה

והחשש הוא שבעת הריון תהיה התקצרות של צוואר הרחם עד כדי אי ספיקה. לרוב, כאשר נכנסים להריון במצב זה רצוי לעשות תפר צווארי. אם את מעונינת בפרטים נוספים את יכולה לפנות אלי במסר. מאחלת לך המון הצלחה ובשורות טובות

למעלה