סרטן ריאות מתקדם

bobcake

New member
סרטן ריאות מתקדם

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות דחופות: 1. רציתי לדעת אלו טיפולים קיימים לסרטן ריאות מתקדם. 2. איפה המחלקה האונקולוגית הנחשבת היותר טובה בארץ ? כמה טובה האונקולוגית ברמב"ם בחיפה נחשבת ? 3. האם יש רופאים/ מרכזים פרטיים שעדיף/ מומלץ ללכת אליהם? אודה לכם על כל תשובה שהיא ובהקדם, אם אתם מרגישים לא בנוח להמליץ כאן בפורום אפשר לשלוח אליי באימייל ל- [email protected] אבל עדיף בפורום. תודה רבה

מיליתו

New member
סרטן ריאות מתקדם

האמת היא שאני לא יודעת כל כך. תיכף יבואו האנשים שיתנו קישורים. בכל מקרה. מחלקות אונקולוגיות בכל בית חולים בארץ די דומות. בדרך כלל אין מישהו שעושה משהו שאף אחד אחר לא שמע עליו כי הרופאים בקשר אחד עם השני. מה שכן, יש לפעמים אסכולות שונות כמו בית הילל ובית שמאי. לכן, כדאי לקבוע תורים לחוות דעת שניה עם כמה מומחים מכמה בתי חולים גדולים כדי לשמוע רעיונות. מומלץ מאוד להתייעץ עם הרב פירר - הוא יכול לתת המלצות ספציפיות בהתאם למצב הייחודי שלכם (גיל, דרגת מחלה, מחלות נוספות וכו') לגבי המומחים המתאימים ביותר בארץ ובעולם. הוא מכיר את כולם. ועושה את עבודתו לשם שמים.

סרטן ריאות

היי ישנו דר' סלע באסף הרופא שמתמחה בגידולי ריאה. אני לא מכירה את האונקולוגית בחיפה ולכן קצת קשה לי לתת חוות דעת לגבי המחלקה. אם יש עוד שאלות - אנחנו כאן. גמר חתימה טובה גלי

קלאו11

New member
ההמלצה החמה שלי

ד"ר מיה גוטפריד - במאיר בכפר סבא מציעה מחקרים חדשים כמו אבסטין בשילוב עם חומרים קודמים, טרסיבה ועוד.

bobcake

New member
טיפול מתקדם שיש באירופה ובארה"ב ?

תודה לכולם על התשובות. 1. שמעתי שיש טיפול חדש שעבר כבר את השלב הניסיוני בארה"ב ובאירופה. האם מישהוא יודע איך קוראים לטיפול (סרטן ריאות מסוג תאים לא קטנים) ? 2. האם מישהוא מכיר טיפולים אחרים מלבד כימוטרפיה, רדיולוגיה וניתוח ? 3. האם יש התנגשויות בין כימוטרפיה והטיפול החדשני או טיפולים אחרים. כלומר, האם מתחילים עם כימוטרפיה אפשר לעבור לטיפול אחר בלי לחכות ? 4. האם יש מקום כלשהוא שאפשר לקרוא על כימוטרפיה, להתכונן לטיפולים, לקבל עצות מה כדאי לאכול בזמן הטיפולים, איזו פעילות לא לעשות/ לעשות וכו' ? אודה לכם על תשובות,

קלאו11

New member
מנסה לענות

מה שכתבתי לך על המחקרים אצל דר גוטפריד זה מה שאני עשיתי בעצמי. המחקר הראשון הוא של חברת "רוש" של כימותרפיה בשילוב עם אבסטין. לא יודעת אם יש לזה שם נוסף. עשיתי 6 קורסים. יש טיפולים שמותאר לשלב אם אחרים ויש שאסור. בדרך כלל מחקר זה רק על פי הפרוטוקול ולא משלבים טיפולים נוספים. הטרסיבה זה כדורים שלוקחים. וזה גם סוג של כימותרפיה שממה שהבנתי עובדת יותר בצורה ביולוגית. בזמן הכימותרפיה הרגשתי מאד רע. עזר לי להקאות כדור בשם אמנד שלמדתי עליו פה בפורום. הציל את חיי. הלכתי גם להומאופט שעזר לי לחזק את הגוף. וגם נתן עצות לגבי תזונה ונתן זריקה שעזרה לי להתאושש מהתשישות מידי פעם. שמעתי על טיפול בהיפרתרמיה שעושים בגרמניה עולה הרבה כסף לא יודעת יותר מזה. פעילות כדאי לעשות מה שאפשר - ללכת לשחות..וגם כשקשה כדאי להתאמץ. לגבי מעבר מטיפול לטיפול זה לפי התיעצות עם האונקולוג. מקווה שעזרתי.

קלאו11

New member
תיקון שגיאות - אף פעם לא מאוחר מידי

...טיפולים שמותר לשלב עם אחרים...

bobcake

New member
היפרתרמיה ? מיפוי עצמות?

תודה רבה קלאו11! 1. האם יש כאן מישהוא שיודע משהוא על היפרתרמיה או משהוא שעבר טיפול כזה ? 2. האם יש בדיקות אחרות שרצוי לעשות מלבד צילום חזה, CT חזה, PET Scan וביופסיה. לדוגמא: האם צריך לעשות מיפוי עצמות? תודה,

טיפול בסרטן ריאות

יש טיפול שנקרא photo dynamic therapy. שמיועד לסוג של סרטן ריאות. בטיפול הזה מזריקים לגוף חומר מסויים שפעיל באור. ויום יומיים אחרי זה מחדירים לתוך הגידול עצמו גוף תאורה, מדליקים ונותנים לחומר לעשות את העבודה שלו. אני לא יודעת אם הטיפול הזה נמצא בשימוש בארץ אבל נראה לי ששווה לבדוק לגבי זה. גלי

למעלה