סרטן ריאות - תמיכה

סרטן ריאות - תמיכה

למנהלת הפורום (והמצלמות) שלום.. חבר קרוב אלי חלה בסרטן ריאות (לא מעשן... בניגוד אלינו...) ואחרי כריתת חלק מריאה שמאלית ומעט כימו, קיוו שהענין חלף, אלא שלמרבית הצער חזר והפעם בשתי הריאות, החבר מטופל בטוב שבטיפולים הקיימים כיום ואולם חשבתי שיהיה נכון להפגישו עם מישהו שעבר את החוויה המפוקפקת הזו והתגבר! בהמלצת אילן ל. פונה אליך אולי תוכלי לסייע לי למצוא מישהו שחזר לו סרטן ריאות והחלים. ועשוי לתת אי אילו מילים טובות לחבר שלי. תודה מקרב! אילן מ. ניתן לשלוח לי תשובה דחופה למייל [email protected] או בטלפון דרך אילן ל. יום נפלא ודש חמה.

היי אילן :)

קודם כל אפשר דרך כאן להציע ממי שקורא כאן ומתמודד עם איתו סוג שיפנה אליך ודרך כך ייעשה החיבור. חוצמזה, אני חושבת שלפעמים לא כל כך משנה סוג המחלה, אלא הידיעה שעוד מישהו עובר את אותו הדבר ולכן אנחנו כאן. אתה מוזמן להפנות אותו הנה אלינו. רק בריאות ויום נפלא, כמובן :)

סרטן ריאות - חיפוש תמיכה

אהלן ציפור לילה ראשית תודה על ההתייחסות, כתבתי לך הודעה כי לא מצאתי את התגובה שלך ואת ההודעה שלי... אבל הנה אני כאן וזה אומר שגיליתי את התשובה.. לכל מי שקורא בפורום, אשמח ליצור קשר עם חולה סרטן ריאות אשר סיים טיפולים ונמצא בשלב החלמה, עדיפות למישהו שכבר חזר לו אחרי טיפולים ובכל זאת התגבר... מעונין לקשר בין התומך לחבר טוב שלי אשר ודאי יוכל להסתייע . תודה וכל יום נפלא! אילן

יש אפשרות עבורך

בקו התמיכה בח.ס.ן יכולים לתת לך טלפון של אדם שהבריא ויכול לתמוך יש שם אפשרות של תמיכה אחד לאחד 1-700-50-66-00 הוא יעזור לך או שיתן לך טלפון של המתאמת תמיכה אישית שולחת לך מסר אישי

קלאו11

New member
טוב, אני לא בקטגוריה

כי ישר גילו לי בשתי הריאות ואני לא החלמתי אלא ממשיכה טיפולים, וכנראה שזו אף פעם לא ממש החלמה, אלא ניסיון לרסן את הגידול ולשמור עליו שלא יתפתח, ובין לבין לנסות לחיות.

זה לא סותר

עדיין אפשר למצוא תמיכה אצל מישהו שעבר או עוברת את המחלה. אם זה אותו סוג אז זה יכול עוד יותר לעזור. אני חושבת שאפשר דרך הפורום אפשר להתארגן, לפי קבוצה זו או אחרת (תלוי מה הצורך שמעלים האנשים פה) ולתת את התמיכה אחד לשני. :)

למעלה