סרטן

shusa25

New member
שלום רב
הלילה חלמתי שאני גוססת- מסרטן. הכל סבב סביב לחץ להספיק דברים לפני הרגע המיוחל ושאני לא יודעת מתי בדיוק הוא יגיע. זה יכל לקרות כל יום. פשוט להתהלך בעולם עם תחושה שאתה כבר לא חלק ממנו כי ימיך ספורים. תחושה של מוות.

אלישבע777

Well-known member
שלום רב
הלילה חלמתי שאני גוססת- מסרטן. הכל סבב סביב לחץ להספיק דברים לפני הרגע המיוחל ושאני לא יודעת מתי בדיוק הוא יגיע. זה יכל לקרות כל יום. פשוט להתהלך בעולם עם תחושה שאתה כבר לא חלק ממנו כי ימיך ספורים. תחושה של מוות.
הי שוסה,
לכל חלום צריך לכתוב מה היו האירועים או המחשבות שעוררו את החלום הזה. וגם אם חל איזה שהוא שינוי בחיים. מה שכבר כתבתי לי - אין צורך לכתוב, רק דברים חדשים. כדי שאוכל לפרש נכון חלום , אני חייבת חוט מקשר למה שקרה לפני החלום, אז אני יכולה להעלות רעיונות רלבנטיים. אם לא קרה ממש כלום, אז אסתמך על מה שכתבת בעבר, אבל אני מקווה שתמצאי משהו בכל זאת. על פניו זה חלום מאוד קשה רגשית והוא לא נולד בחלל ריק. אבל אל דאגה - חלומות אינם נבואיים כמו שחושבים שהם. הם סמליים וכדי לפרש את הסמלים, אני צריכה רקע רלבנטי.

shusa25

New member
שמי שורה:) אין אירוע מסוים. לדעתי זו פשוט תקופה ארוכה שבה אני חשה באמת גוססת נפשית. שאני תקועה במקום ללא תזוזה ממשית. רוצה שינוי אך קשה לי לממשו ולהביא לפעולה שתהיה קלה, נעימה ונוחה. אני נורא קמעה לשינוי תזונתי ופיזי, לחזור לנהוג, לראות יותר עולם וכו וכו..

אלישבע777

Well-known member
שלום שורה,

אתחיל בסקירה התגובות שלך בחלומות קודמים ושימי לב להתפתחות:

בתגובה לפרוש שלי לחלום בלהות חלום שכתבת ב 27.6.22 אני מצטטת כתבת גם:
"אני לאחרונה בכל רגע נתון חשה ברת מזל שיש לי משפחה אוהבת, בן זוג תומך ואוהב וילדה מהממת".

בתגובה לפרוש שלי לחלום על הבוסית כתבת ביום 9.8 משפט סיכום:
"וכן החיים הם שבריריים"

בתגובה לפרוש לחלום של "שבטיות" 11.8.
כתבת בהתחלה :

"אני כבר תקופה נמצאת בצומת דרכים- לא יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים האלו- יש לי חיי נוחות מכל הבחינות- מבחינת קריירה - לא יודעת אם אני רוצה להישאר במקום הנוכחי".
ובסוף כתבת כך:

"איבדתי את עצמי בשנים האחרונות- אם זה השאיבה לחיי הורות (יש לי פעוטה בת שלוש תכף), הזוגיות המורכבות (שבשנים האחרונות אני קוצרת את פירותיה), העבודה (אין אפיק התקדמות בו- אני מנהלת משרד ולא רואה לאן יש להתקדם במקום העבודה הנוכחי), המשקל (העליתי מעל 20 קילו) ואני 1.50 -זה מעיק עלי פיזית ונפשית, הפחד מלחזור לנהוג".

ברקע לחלום על השדים 16.8 כתבת :
"בזמן האחרון אני מפחדת לישון לבד בחדר שינה. יש מין פחד שיגיע איזה שד או דמות שתרצה לפגוע בי. כמו פחד ילדות מהחושך".

החלום הזה - מתאר מחלה פיזית של ממש שעלולה לסכן את חייך. כלומר האירוע ( בחלום הזה) הוא כבר אינו חיצוני אלא, פנימי – בגופך ממש. בחלום את מצד אחד מייחלת לחידלון ולתרדמת המוות הגואלת ומצד שני את חשה תחושת מוות עם נימה של פחד או צער כי את אינך שייכת כבר לעולם הזה. את מציינת שאת "מתהלכת" אבל זו הליכה ללא מטרה.

החלומות כולם מסלימים מחלום לחלום, ואם אין שינוי פנימי שגורם לשינוי חיצוני מיוחד (בעבודה, במשקל, בנהיגה ובאיכות השינה), אז החלום בא ומספר לך שאת גוססת. כמובן שהחלום אינו נבואי, אלא זה מה שאת מרגישה. את מרגישה מנותקת והמוות הוא הגואל. החלום כמובן מקצין את העניין, כמו בסרטים- אבל הוא גם השיח הפנימי שלך עם עצמך. מחלת הסרטן היא גם "סיבה מצויינת" או תרוץ למשאלת המוות. מחלה פיסית קטלנית היא סבל וטוב שמתים בסוף והכל נגמר וכל הבעיות נפתרות. זה לא אני – אלא הגורל האכזר. החלום אומר לך – שימי לב לעניינים המציקים לך. אין לך משהו פיזי, וזה לא גורל. במידה מסויימת זו גם בחירה שלך. כדי לשנות מהלכי חיים ואורח חיים – צריך קודם כל להחליט ואחר כך להתמיד. לא מתים כל כך מהר! אין פתרונות קסם! המוות האמיתי הוא קל ( את מכנה אותו בשם "הרגע המיוחל!!) לעומת חיי חידלון. ואי אפשר להתהלך בעולם סתם ללא מטרה ( כלומר פיזית אפשר, אבל יש לך מחוייבויות ולכן אינך מסתובבת סתם ללא מטרה, בחיים האמיתיים. אבל מרגישה כמו איזה זומבי) החלום משקף לך בהקצה את מצבך. עכשו כשיש מראה לפניך, ואת רואה את עצמך בחלום, את יכולה רק לייחל לרגע הקימה מהגסיסה הזאת! להתחיל לעבוד כדי לשנות. המוות לא יגאל אותך מייסורייך – רק את יכולה לגאול את עצמך. תחליטי החלטות שאת יכולה לקיים ותתמידי בהן, ללא פספוס. הייתי ממליצה על תזונה נכונה ואימון אירובי, כי יש המון מידע על זה ויש להם כללים ברורים. זה ידרוש זמן ומאמץ אבל ההצלחה תשפר את מצב הרוח. אין דבר מצליח יותר מהצלחה והשאר יבוא בעקבותיה. אבל אולי גם קורס מיסטיקה או קורס רוחני כל שהוא – יעזרו לך להחליט על השינויים שאת מייחלת להם.

אשמח לקבל את חוות דעתך – מה התאים ומה לא.

למעלה