בבון ירוק עד
New member
סרטנים גם נחשבים כאון-טופיק ../images/Emo13.gif ?
אחרי שנים של התענגות על פיצוח סרטנים במסעדות, החלטתי לנסות את מזלי ולהכין אותם לבד בבית עוד לא ברור אם בציר על בסיס יין וירקות שורש, או סתם אפויים בתנור ברוטב חמאה, אבל סרטנים כחולים יהיו מנת הדגל בארוחה של יום שישי. אם עוד לא חגרתי מחוקי הפורום בדיבורים על שרצים ש85 אחוז מגופם הם פסולת ללא נתח בשרני אחד ראוי, אמשיך לשלב ההתייעצויות - א. איפה הכי כדאי לקנות סרטנים כחולים באיזור ר"ג - ת"א - יפו ? חיים כמובן, מלאי שמחת חיים ומוטיבציה ב. לבעלי הנסיון - האם כדאי לנקות אותם לפני או אחרי הבישול? עוד לא קיבלתי תשובה חותכת (תרתי משמע) ג. וכיוון שלא נסגרתי על שיטת בישול, וזו הפעם הראשונה עבורי, אני אשמח לקבל הפניות למתכונים ואני חדש פה, אז ברוכים הבאים להודעה שלי!
אחרי שנים של התענגות על פיצוח סרטנים במסעדות, החלטתי לנסות את מזלי ולהכין אותם לבד בבית עוד לא ברור אם בציר על בסיס יין וירקות שורש, או סתם אפויים בתנור ברוטב חמאה, אבל סרטנים כחולים יהיו מנת הדגל בארוחה של יום שישי. אם עוד לא חגרתי מחוקי הפורום בדיבורים על שרצים ש85 אחוז מגופם הם פסולת ללא נתח בשרני אחד ראוי, אמשיך לשלב ההתייעצויות - א. איפה הכי כדאי לקנות סרטנים כחולים באיזור ר"ג - ת"א - יפו ? חיים כמובן, מלאי שמחת חיים ומוטיבציה ב. לבעלי הנסיון - האם כדאי לנקות אותם לפני או אחרי הבישול? עוד לא קיבלתי תשובה חותכת (תרתי משמע) ג. וכיוון שלא נסגרתי על שיטת בישול, וזו הפעם הראשונה עבורי, אני אשמח לקבל הפניות למתכונים ואני חדש פה, אז ברוכים הבאים להודעה שלי!