סרט אימה היום בYES!

M n M

New member
סרט אימה היום בYES!

היום בשעה 23:55 בערוץ יס 2 הסרט האחרים אישית אני לא כ"כ אהבתי את הסרט כי הוא לא ממש מפחיד אבל מי שרוצה לראות שיראה ויהנה

cv blond

New member
הוא לא אמור להיות מפחיד..

זה סרט מתח
..ואני אוהבת את זה כי זה בעצם מה שגורם לך להמשיך לראות את הסרט
..בשבילך לדעת מה יקרה בסוף..

cj20

New member
אחלה סרט../images/Emo45.gif

אבל מה נסגר עם ניקול קידמן? לני קרביץ!?!?!? WTF?

europe1990

New member
אני היחידי שחושב שזה סרט

גרוע מאוד, ובכלל לא מותח!!!??? לא עניין אותי בכלל, סרט ממש יבש, ונמר, וחוזר על עצמו!! לא אהבתי!!

D i l D o

New member
אני אוהב את זה שאתה מוצא משו טוב

בכל דבר, גם הכי גרוע שיש! אבל זה סרט באמת גרוע, הוא לא מותח בכלל, אפילו לא טיפה, להיפך, הוא משעמם! זה שיש לו סוף יפה זה כבר משו אחר, אבל לא היה לי כוח להגיע אליו...למזלי להעוררתי דקה לפני שהתחילו להבין מה קורה שם באמת

cv blond

New member
אני דווקא כן אהבתי..../images/Emo23.gif

אני לא יכולה ממש להסביר למה
אבל אותי הוא ממש לא שיעמם
אותי. ואפילו ראיתי אותו פעמיים

europe1990

New member
סתם סרט- נרדמתי כמעט כול הסרט!

חוץ מהצעקה שניקול דפקה (הקטע עם הדלת)-

xander55

New member
אני השתעממתי בחוש השישי../images/Emo129.gif

אבל ראיתי את זה בקולנוע, ואז הייתי טיפש ולא ידעתי כלום, אלקטרודה שכמותי. הרגע הכנתי שיעורים בכימיה עזבו...

europe1990

New member
../images/Emo46.gif

מה אתה משוואה בין החוש השישי לאחרים!! החוש השישי לא דומה בכלל לאחרים!!! בכלל!!!!!! האחרים זה סרט גרוע ביותר, מאכזב, צפוי, ידוע מראש, וממש לא מעניין!! החוש השישי אחלה של סרט מתח, בנוי כמו שצריך, משחק מצוין והכול!!

D i l D o

New member
החוש השישי ענק!

עשוי טוב, תסריט מעולה, בימוי טוב, משחק טוב...הכל טוב! האחרים מנסה לחקות אותו במידה מסויימת ומאוווווד נכשל!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ואללה...

אף פעם לא חשבתי על זה בצורה כזאת האחרים מנסה לחקות את החוש השישי...נקודה מעניינת למחשבה

D i l D o

New member
לא הייתי אומר מעניינת...

ניסו, לא הצליחו....יותר מזה אין פה כלום!

M n M

New member
אנשים להרגע!!!

כולה הצעתי והזכרתי שהיה אז סרט אימה/מתח (אתם תקבעו)לא צריך לריב ואגב החוש השישי זה סרט ענק והאחרים לא מנסה בכלל לא מנסה לחכות אותו איך הגעתם לזה?!

למעלה