סרט אימה חדש

scooby4

New member
סרט אימה חדש../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif

"הצלצול" - סרט אימה אמריקאי, המבוסס על הסרט היפני "רינג" משנת 98. הסרט רינג הצליח ביפן, והפך לקומיקס. ובתור מישהו שראה את הסרט, שזה אני, אני יכול להגיד לכם שהסרט מפחיד מאוד, ודומה מאוד במאפייניו לאגדה אורבנית, ואגדה אורבנית מוצלחת במיוחד. הסרט האמריקאי, מפחיד יותר מ"רינג" היפני, וכבר צבר 150 דולר (כבר = ימים ספורים לאחר שיצא לאקרנים). אני עוד לא ראיתי את הסרט, הוא גם עדיין לא יצא בישראל, הוא יצא ב-27/2, אבל אני בטוח, 100 אחוז, שהוא מפחיד לעזאזל.
הסיפור: בהתחלה זה נשמע כמו עוד אגדה אורבנית - קלטת וידאו עמוסת דימויים שבסופה מתקבל צלצול טלפון כשמהעבר השני של הקו קול מצמרר המודיע על מותו הצפוי של הצופה בקלטת, תוך שבעה ימים בדיוק. בתור עיתונאית, רייצ'ל קלר (נעמי ווטס), גילתה סקפטיות טבעית כלפי הסיפור, עד שארבעה בני נוער נמצאו מתים באורח מיסתורי, בדיוק שבוע לאחר שצפו בקלטת. סקרנותה של קלר גוברת עליה והיא מחליטה לאתר את הקלטת ולצפות בה... בניסיון להציל את חייה ואת חיי בנה איידן (דורפמן) היא מגייסת את חברה נוח (מרטין הנדרסון) לעזרתה. עכשיו בעזרת ציורים אינטואיטיבים של איידן ועזרתו של נוח, שלא מאושר מן העניין, רייצ'ל מנסה לגלות את משמעות הצופן של הקלטת...לפני שנגמר לה הזמן. יחד, יש להם רק שבעה ימים לפתור את המסתורין. עוד פרטים: http://go.walla.co.il/ring/

netaK

New member
רק התפיח הזה הפחיד אותי../images/Emo5.gif

פעם כל כך אהבתי סרטי אימה... עכשיו התקלקלתי... אני מפחדת מכ-ל דבר!

StooSh²°°³

New member
וואו הפתיח באמת מפחיד..

מה זאת הילדה הזאת?..מישהו מכיר ת'סיפור או משהו?

WallFlower

New member
אווו נראה לי שראיתי את זה

בגרסא היפנית לפחות...אבל נשברתי באמצע... כמה יפנית אפשר לשמוע לפני שמעבירים ערוץ?????!!!!!!! אבל הסרט נשמע טוב....אני אגרור את החברה ונלך לראות....

Ryo oki

New member
../images/Emo5.gif

אני בטוחחחח סוחבת את ליאן וסיון איתי..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifאל תתיחסו, זה אני ועצמי:

אני לא ילך, אני ילך, אני לא ילך, אני ילך, אני לא ילך...... ........................................................... (הקיצר, בסוף אני גם ככה אלך!
)

buffgirl

New member
אוי! ראיתי את זה בגיא../images/Emo80.gif|מיוחדת|

פינס כשזה יצא באמריקה! ורציתי ללכת לה ביום שישי אבל חברה שלי אמרה שהיא פחדה רק המטריילר אז אין מצב שהיא תלך לסרט.... אבל אני, חובבת סרטי אימה שכמוני מתה לראות את הסרט! לכן אני מודיעה בזאת: מה דעתכם לעשות מפגש פורום יום שישי אחד וללכת כל הפורום לראות את הסרט - מי שלא ראה ורוצה לראות. אנא שרשרו:
או
ובבקשה תנמקו! אני צריכה לצאת יותר מבית הספר...

y s h

New member
וואי!!!

איך שגמרתי לראות את הטריילר הטלפון שלי צלצל, זאת הייתה דודה שלי

buffgirl

New member
ווואו! שולת! קרה לי ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

משהו דומה ,אחרי שראיתי את הטריילר של "החוש השישי", והייתה את הילדה הזאת שם, זאת אם הקופסא? אז בין המיטה שלי לארון, היה מרחב קטן כזה ונורא פחדתי שהיא תצא משם וכמעט ולא ישנתי בלילה...

netaK

New member
אני הולכת לראות אותו מחר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבא שלי עיתונאי ומחר יש הקרנת עיתונאים לסרט אז מחר בערב אני הולכת לפחוד. נראה לי תוך 10 דקות מתחילת הסרט אני יוצאת מהאולם בפחד (מזל שבחוץ מאוד יפה ויש רהיטים ודברים נחמדים...חיחי)

Idan91

New member
למה לא? ../images/Emo187.gif

איך רוב האנשים מטים את שורש פ-ח-ד בבניין קל בעבר, גוף נסתר? פחד. צורה נכונה? בהחלט. ואיך זה יהיה בשם הפועל? לפחוד. צורה נכונה? בהחלט. לעומת זאת... איך רוב האנשים מטים את שורש פ-ח-ד בבניין פיעל בבינוני, גוף נסתר? מפחד. צורה נכונה? בהחלט. ואיך זה יהיה בשם הפועל? לפחד. צורה נכונה? בהחלט.

Gum Cigarettes

New member
זה שאנשים

עושים את זה, לא אומר שזה נכון. הרבה אנשים אומרים "שקל חדשים, או מכנסיים יפות", זה לא אומר שזה נכון.

Idan91

New member
זה לא נכון כי אנשים עושים את זה..

זה נכון כי זה פשוט ככה.

למעלה