סרט אימה ישראלי חדש

scooby4

New member
סרט אימה ישראלי חדש ../images/Emo70.gif

"התזזית" - סרט האימה הישראלי הראשון, שהופק באופן עצמאי בעזרת השקעה אמריקאית. זהו סרטו הראשון של יוסי פורקוש, בוגר מכללת תל חי, שמנסה לפרוץ את המסגרת של הדרמה הישראלית על ידי דרמה שנועדה לבדר, שאינה עוסקת ביחסי יהודים ערבים או במצב הבטחוני. משפחת הורוביץ הינה משפחה ישראלית טיפוסית שרק מנסה לגמור את החודש. יום אחד חגי ויעל הורוביץ מגלים שבנם בן ה 7, שון, מתנהג מוזר. מרחף באויר, מוציא דם מהידיים, מדבר בקול של גבר, כאלה דברים. כשהפסיכולוגים לא מצליחים לפתור את הבעיה, פונה המשפחה לעזרת הרב קין מצפת, שמגלה לתדהמתו שבשון נכנס דיבוק. _____________________________________________________________________ הביקורת שלי אתם שואלים
חיקוי !!!! מגרש השדים הישראלי, זה מה שזה, ולא שום דבר אחר. פחות איכותי, יותר ישראלי, פחות מקורי, ועוד יותר ישראלי. ______________________________________________________________________ ולמי שמתעניין: http://www.tzazit.com/

Meijen Shaggy

New member
"צא, דיבוק, צא!" ../images/Emo15.gif

באמת נשמע כמו "מגרש השדים מייד אין איזראל" בשילוב מוזר עם "הדיבוק" של תאטרון הבימה דאז.. אבל דוגרי מדובר בז´אנר חדש בקולנוע הישראלי, ככה שאולי זה יפתח צוהר ליוצרים נוספים לצלם סרטי אימה תוצרת הארץ.

ej for all

New member
נכון...

זה יהיה מאד נחמד לראות אימה ישראלית לשם שינוי

שלום לכם אנשים! אחלה פורום!

אני אישית לא אהבתי את מגרש השדים... היה משעמם...ZZZ..

StooSh²°°³

New member
../images/Emo45.gif

מגרש השדים=לא משהו אבל זה סרט אימה ישראלי,צריך לתת קצת פירגון

Dracos girl

New member
אני אישית חושבת שאת מטומטמת...

.... (לא היה מקום בכותרת... סתאםםםם ענבר!!!!!!!!
אבל את במת מטומטמת!! ^_^ מג"שד שולתתתתתתת זו קלאסיקה!! ואשכרה, כמו שהתלהבתי היום, הישראלי יהיה מצויייןןןןןןן ^_______________^

Dracos girl

New member
אתה רוצה שאני אפרסם ../images/Emo25.gif

גם את השם שלך?
אז שתוק... כאילו שאתה מבין בקלאסיקה...

scooby4

New member
אוי, הנה אירוניה...

לילד לא קוראים שון, קוראים לו ששון.
הבדל של אות.

למעלה