סרט (אנימציה)

Mobius

New member
סרט (אנימציה)

טוב - לאחר התלבטות קשה בין פורום זה ופורום מד"ב ופנטזיה, החלטתי בכל זאת להוסיף משהו לכאן חוץ מציורים (עוד מעט יגיעו חדשים)... בכל מקרה - לפני כמה ימים, בעודי מזפזפ לי, נתקלתי בערוץ 33, לכאורה ערוץ תמים, בסרט מעניין - היה שם מן מכשף שנלחם בקבוצת ברבריים ואיך לא הרג אותם... הופיעו עוד כמה דמויות, היה מעניין. לפתע אני מתחיל לחשוב - למה לעזאזל אני מכיר את הסגנון הזה? למה נדמה לי שיש ציורים כאלו במחשב שלי? בקיצור - הסתבר שמדובר בסרט הפנטזיה "קרח ואש" (או ההפך?), משנות ה-70, ושהצייר הוא פרנק פרזטה! אני הכרתי את ציורי השמן שלו, אבל לא ידעתי שגם צייר קומיקס, או עשה סרטים... אם למישהו יש עוד מידע על קומיקסים שלו - שישלח כתובות... ד"א - הסרט מומלץ - כמו כל העבודות של פרזטה, גם אם העלילה קצת צולעת.

NuckBunnies

New member
פרנק פרזטה

מצטער להגיד אבל אין לי מושג מי זה... בבקשה תן נא תקציר חייו ועבודות נבחרות

Mobius

New member
פרנקי

טוב, חבל מאוד שאף אחד כאן לא מכיר אותו, אבל גם את פיליפ דרוייה (גם כן משנות ה-70) אף אחד לא הכיר, אז אני לא מתפלא... את הקומיקס שלו אני לא מכיר (ציפיתי ממישהו כאן שיכיר אותו), אבל אני אציג כמה עבודות אחרות שלו...

Mobius

New member
עוד אחד

בקשר לתקציר חייו - אני לא יכול לספק אותו, אבל מצאתי פעם את אתר הבית שלו (כלומר - יש לו אחד כזה), לא זוכר כתובת, אבל אם תחפשו תמצאו, לא קשה frank frazetta

Mobius

New member
לא בדיוק...

זה של ברום - צייר דגול בפני עצמו, אבל עדיין לא פרזטה. אם תסתכל טוב בפינה הימנית תחתונה תראה גם את החתימה שלו...

hsotrt

New member
כן בדיוק...

אני לא זורק שטויות לאוויר!! ביצירה הזאת אין חתימה אבל זה ציור מקורי של פרנקי הגדול!! ברום הוא גם טוב אבל ברום מצייר יותר שמן ודיו, לא כמו פרנקי שמתמש בטכניקה מעורבת: צבעי מים, דיו וגרפיט! אז לפני שאתה פותח את הפה, תחשוב!!! זה יעזור לך בחיים!!

Mobius

New member
טוב...

תראה - אני לא ירדתי לרמה כזו, אבל אם כבר - תסתכל טוב טוב מימין לצוק - שם למטה, כן, כן - מה אתה רואה? יפה - חתימה של ברום... וחוץ מהחתימה - הסגנון שלו בולט במלוא הדרו בציור זה - היד, החרב התלויה, האוזן המחודדת... ותרגע עם הסימני קריאה...

hsotrt

New member
טוב, טוב...

אז אוליי לא הבחנתי, אבל לא צעקתי עלייך רק הבהרתי משהו! ואוליי זה באמת ברום! יש לך במקרה כמה אתרים שיש בהם יצירות של פרנק, ברום ואחרים שסגנונם הוא כזה?

למעלה