סרט גייזי

טילו

New member
סרט גייזי

בגלל שאני די חדשה פה (יחסית) אז פספסתי את השירשור של סרטי גייז (דונ´ט וורי, סרקתי אותו יפה יפה ורשמתי לעצמי סרטימ שאני צריכה לראות..
) בכל אופנ, יש סרט גייז מצחיק שראיתי לאחרונה ביס, אולי תצליחו לראות, למי שיש. השם הוא "But I´m chirlider!" (אייתתי נכונ? זה "אבל אני מעודדת..!"), ובעברית (תירגומ מחורבנ, מיותר לציינ) זה נקרא "יחידה במינה". מסופר על נערה שמשפחתה וחבריה מחליטימ שהיא לסבית ושולחימ אותה ל.. מכונ גמילה להומוסקסואלימ ולסביות!! חחח קטעימ.. וזאתי שהנערה מתאהבת בה במכונ היא פשוט כוסית! היא משחקת גמ ב"סיוט בחדר המורימ". הקיצר- סרט חמוד

LeeCooper69

New member
זה But I´m A Cheerleader

מעודדת משמע מובילת מורל באנגלית..... מורל Cheer מובילה leader

TwelveEyes

New member
אז זה סרט טוב?

לא יודעת, השם עשה לי אסוציאציות עם סרטי נעורים סטייל "10 דברים" וכל החרא הזה.. אבל אם את אומרת שזה טוב.. נו, נחפש אותו בבלוקבאסטר או משהו :) ואגב לסביות, muwhaha, היום סוף סוף יצא לי לשמוע את השיר הזה של טאטו.. חמוווד :) ז"א, אני שונאת את המוסיקה, אבל מזדהה קצת עם המילים :) שיר נחמד. אל תעבירו תחנה אם אתם תופסים אותו :)

טילו

New member
תודה על התיקונ, לי../images/Emo9.gif

ולא אמרתי שזה סרט מצויין, והוא בטוח לא יזכה באוסקר או משו.. זה באמת סרט די דבילי, אבל איכשהו זה חמוד- מתאימ להעברת ערב קליל מול הטלוויזיה

TwelveEyes

New member
אוקיי מתוקה...

אה, בעקרון אני לא כ"כ מתלהבת מסרטים כאלה... משום מה רובם מתעקשים להדביק סטריאוטיפ כלשהו, ואז במקום שהמיניות תהיה חלק מהאדם - האדם הופך לחלק מהמיניות.

klara19

New member
not

זה סרט מחורבן... מנסה להצחיק אבל כל כך לא הולך לו אפילו בשביל הבחורה ההיא-שהיא באמת חמודה לא הייתי ממליצה... אבל בעקרון לא ראיתי הרבה סרטי גייז שכן הייתי מלבד יוסי וגאגר המשובח דרך אגב שימו לב שבסרטים על גייז- אלא אם כן זו קומדיה... (אהה נזכרתי כלוב הציפורים זו קומדיה טובה) הסוף תמיד רע-עונש על החטא ההומו-לסבי אלק קבלה טוב אולי חוץ מפאקינג אמאל (שרק צפיה בסרט היא עונש)
קלרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמיאוווווו

סרטיי גייז? תסלחו לי שאני סנילית ולא זוכרת שמות שלסרטים אבל הנה אלה שראיתי לפניי כמה זמן בערוץ 4.. 1. סרט על אחת שלבית ספר תיכון שלה מגיעה מישהי, והיא מתאהבת בה, וכו´.. ומגלה שהיא לסבית, ואז כל הבית ספר שלה מגלהב.. ו המחנכת ( שהיא גם לסבית בט אפקרוס..) עוזרת למשפחה שלה להתמודד עם זה בלה בלה בלה בלה וכו´ וכו´ וכו´ 2. איזה סרט צרפתי מעפן שאולי נשמע טוב, אבל לא משו.. על כמה חברה שמחליטים לצאת ביחד מהארון בסופשבוע אחד מול ההורים של כולם, בסרט יוצא שאחת מהם שהיא דווקא סטרייטית מחליטה לעבוד על אמא שלה שהיא גם ,ואז מגלים שלשתיים מהאימהות היה רומן ביהנן כשהןו היו צעירות בלה בלה וכו´ו וכו´( איך אני מסכמת יפה הא...חח
) 3. לא סרט גייז במיוחד אבל מתקשר לנושא( וגם לנשוא?!
) כמה יצורים שנפגשים עשר שנים אחריי התיכון לסושפבעו, ובסושבוע הזה הם מגלים כלמני דברים שעוד לא עברו מאז,וכמובו, כל סרט מטורף ומעוות שכזה מריך מישו שיסבך את העלילה.. הוא מופיעה בדמות הומו, שהיה חבר של אותם אנשים מהתיכון, ושוכב עם חבר ותיק שלו, שבעצם בכלל נשוי לחברה שלו מהתיכון.. משם בא המשפט הגאוני, שזרקה אישתו, כשהיא גילה שהיא בילו היחד את הלילה.." כשאתה הומו, כולם הומואים!" או לפחות משו קרוב, לא התעמקתי בסרט במיוחד, אז לא זכור לי כלום, 4. סרט על 4-5 הומואים שיוצאים לחופשת הקיץ למין בית נופש.. ו מעבירים שם את זמנם ומגלים שאחד החברים שלהם, הולך למות מאיידס , הם תופרים להם חצאיות בלט, ומעלים בסוףף מופע בלט, לשומקהל.. ממין סרט עצוב- שמעשע כזה..

sarah

New member
../images/Emo26.gif קליפים גייזים (תת שירשור)../images/Emo6.gif

אממ... איזה קליפים גייזים אתם מכירים?
הנה היחיד המוכר לי ואהוב עליי ביותר: crazy של אירסומית´, שמככבות (למה אני לא מצליחה לכתוב את המילה הזאת נכון?! :-O ) בו ליב טיילור (זאת משרה"ט) ואלישיה סליברסטון (קלולס |בלונדי|) שהם 2 בנות מטורפות (לסביות כמובן
) שלוקחות מכונית עם גג פתוח בהתחלה לוקחות כל מיני דברים מחנות, אחר כך הולכות למועדון חושפניות וליב טיילור מחליטה להיות חשפנית שם, אחר כך הולכות למלונן, אחר כך נוסעות שוב... מוצאות מישהו מטומטמם שרוכב על טרקטור ושוחות איתו באגם, ואחר כך הטרקטור כותב בגדול מאוד "crazy" בתוך שדה תירס. קליפ נורא חמוד :)-X) ושולת
באעבה, שרה

Shusho

New member
All the thing she said../images/Emo185.gif

קליפ של שתי בנות שרוב השיר מחליפות חיידקים... קליפ יפה לאללה ובחורות כוסיות

TwelveEyes

New member
המממ...

יש את הקליפ של ג´ורג´ מייקל, Outside, שהוא לא *ממש* גיי.. אבל יש בו קטעים.. למשל, קטע בסוף עם שני שוטרים מצתרפתים :) ויש את הקליפ של Ash המהממים לשיר השולת Envy, שיש בו שני בחורים מסתנגים מול פרצופה של שארלוט, גיטריסטית הלהקה, שכנראה גם היא מחסידי הסלאש, שכן שנייה אחרי זה היא מתכופפת למצלמה בחיוך זדוני ^^ וכל קליפ של פלאסיבו :) אין להם ממש קטעים גיי.. אבל מספיק להסתכל על בראיין מולקו, הפרונטמן-גיטריסט-בסיסט-טרנס-בי שלהם, בשביל להבין שהם ממש לא צריכים קטעים כאלה ^^

למעלה