סרט דוקומנטרי ...

Wonka

New member
סרט דוקומנטרי ...

השנה בביצפר אנחנו מכינים סרטים דוקומנטרים ורציתי להתייעץ אתכם ... אני החלטתי שאני לא רוצה שהסרט שלי יהיה על מישהו, בן אדם מסוים... אלא על נושא כלשהו (באולינג לקולומביין לדוגמא למי שראה...) כי אז מגוון האפשרויות שיש הוא עצום... בקיצור... רציתי להתייעץ אתכם בקשר לנושא כלשהו אותו אוכל לפתח לסרט... אני יודעת שיש כאן כאלו שהתנסו בהפקת סרט דוקומנטרי אז בבקשה תעזרו לי...

GGOODD

New member
רעיון...

אני תמיד התעניינתי בצפירה... וגם תמיד חשבתי לעשות על זה סרט כי זה דבר שאף אחד לא ממש יודע איך הוא עובד... אני מדבר על הצפירה בימי הזיכרון, אז אפשר לברר מי מפעיל אותה איך היא עובדת מי התקין וכאלה... אני חושב שזה ממש מעניין ללכת לשם בזמן הצפירה ולראות את האיש שלוחץ על הכפתור רעיון קצת מוזר, נכון אבל אני אישית רציתי לעשות על זה את הסרט שלי אבל כיוון שעשיתי סרט עלילתי לא עשיתי בהצלחה

רעיו מקורי ונחמד! ../images/Emo45.gif ../images/Emo16.gif

לאותו סרט אפשר להוסיף דברים על מערכת האזעקה של פיקוד העורף (דברים שהם לא סודיים, כמובן), ועל ההתכוננות למלחמה בעירק. קצת קשור לנושא, מערכון ששודר בתוכנית "רק בישראל" בזמן המלחמה בעירק- על מי שמפעיל את האזעקות, אולי אפשר לשלב אותו בסרט
.
ניר

Wonka

New member
../images/Emo26.gif...

הרעיון ממש ממש נחמד... תודה... אממ... רציתי רק לשאול איך אפשר למלא את ה- 10 דקות של הסרט? יש רק בעיה אחת שהיא שאני לא בטוחה אם אני יכולה לחכות עד אפריל כדי לצלם את החומרים... אם לעוד מישהו יש רעיון אני ממש אשמח...

tv007

New member
"יום האהבה" - כסרט דוקומנטרי

אם יש לך מצלמה וצוות שזמין מיידית, את יכולה לתעד את "יום האהבה" ולעשות מזה סרט, אשמח לעזור לך, בכל השלבים, את יכולה ליצור איתי קשר דרך המסרים המיידים בתפוז, Noam Rik תסריטאי TV JOB

למעלה