סרט דקומנטרי מצויין על תופעת העבמים

Shmuelr013

New member
סרט דקומנטרי מצויין על תופעת העבמים

לאחרונה צפיתי ב'גוגל וידאו' בסרט דקומנטרי בעל שני חלקים הנקרא: Evidence: The Case For NASA UFO's הסרט מלווה בהסברים מדעיים מדויקים ויצאי דופן באיכותם. אני ממליץ לראות את שני החלקים (כשלש שעות).

A L1

New member
מצטרף להמלצה של הסרט

חובה לכל חוקר/חובב עב"מים.

Majestic12

New member
בחלק מהמקרים

בחלק מהמקרים, התרגום העברי הורס את המשמעות האמיתית, שלא לדבר על טעויות בתרגום ועל "קיצורי דרך" והשמטת מילים. מאד ממליץ לראות סרטים ללא תרגום - וככה לומדים קצת אנגלית (ממש לא מזיק).

tapuz3k

New member
מדהים! ../images/Emo2.gif

זה מטורף עכשיו סיימתי לראות את פרק 1 אם יש הוכחה לקיום חוצנים זאת היא ההוכחה להוכיח יותר מזה כבר אי אפשר! זה מדהים!!! תמיד האמנתי שאנחנו לא לבד ביקום אבל אף פעם לא שארתי שיש כולכך הרבה פעילות בכדור הארץ

wakka1

New member
לא הכי מהימן שיש...

זה באמת מעניין איך הוא קישר את כל החלקים האלה לתמונה אחת שלמה, אבל הוא עושה רושם של שרלטן או פסיכי. בקשר לתיאוריית השעון הגלאקטי- הרצתי חיפוש בגוגל, והפלא ופלא- האתר היחיד שמזכיר את התיאוריה זה האתר של הסרט! הסרט בן 5, ואם התיאוריה הייתה רצינית הייתי מצפה שכבר יהיה אודותיה מידע לפחות בויקיפדיה. כמובן שיכול להיות שהיא נכונה אבל אני רוצה יותר ביסוס והסכמה בקרב הקהילה המדעית. בקשר לשבט דוגון- השבט לא מבודד וזה בהחלט ייתכן שהמידע הגיע אליהם מהמצרים, שברשותם היו טלסקופים, או אירופאים קולוניאליים. שחיקת מים על הספינקס- לא איתרתי שום מקור שמספר על זה. ההצעות של האישים השונים שענו לו נראות ליגיטימיות לחלוטין- למשל זה די מתקבל על הדעת שהעצמים שנעו במהירויות גדולות היו קרובים יחסית למצלמה, והעצמים שנעו בתנועה מוזרה היו במסלול מעגלי, שזווית המצלמה לא הראתה זאת באופן ברור. בקשר ל"מעגלי האוויר" או איך שהתופעה נקראת, שוב חוות הדעת של העונים היתה ליגיטימית, ודווקא הטענות שלו מוזרות- הוא משוכנע בעובדה שהעצמים עברו מאחורי הכבל ההוא, ומבחינתו זו ראיה מוחלטת, אבל העצמים זהים לאותם מעגלי האוויר שהוא הראה מאוחר יותר בתצלום של המטאוריט, וכן רואים במפורש שהם משקפים את המטאוריט שעף מאחוריהם, כך שהוא נראה כעף לפניהם- הם פשוט משקפים אור, כך שהכבל מהטענה שלו נראה כאילו נמצא לפניהם- האור שפלטו המטענים לאורכו השתקף דרך המעגלים! האבן דמויית העב"ם- המוטיב הזה מופיע בפסלים בתרבויות רבות, וחוץ מזה, רק לי היא נראתה זהה בצורה מחשידה לאבן טוחנת? ועוד משהו- לא הקשבתי ממש בהתחלה, מישהו מוכן לספר לי מי גילה את כדורי המים האלה, ואיך? כי לקראת הסוף, הדרך בה הוא דיבר עליהם עושה רושם שהוא פשוט העלה אותם כתיאוריה מלכתחילה.

tapuz3k

New member
אבל זה לא משנה

לא משנה איזו תאוריה אני יציג לספקנים הם תמיד ימצאו דרך לא להאמין בה לדוגמה אם אני יביא להם חלק מחחלית הם יגידו שזה חלק ממחשב אם אני יביא חלק שבנוי על תכנולוגיה חוצנית גם יגידו שזה כנירא פיתוח טכנולוגי נסיוני אם אני יביא להם נוזל כחול ויגיד שזה דם של חוצנים הם יגידו שזה מים אם צבע (גם אחרי שהם יבדקו את הרכיבים שבו) אם אני יביא סרט שצילמתי בחללית של חוצנים יגידו שזה זיוף שהמצלמה שלא לא איכותית מספיק או משהו שערכתי את זה. לסיכום: זזתי לראות את חלק 2 ולי אישית זה מספיק גם ככה האמנתי בחוצנים וזה מדהים שהם ממש מרחפים להם מעל לכוכב שלנו צופים בנו וכו...

wakka1

New member
סקפטיות היא הדבר היחיד שמחזיק את

העולם שפוי. אני אישית אאמין בחייזרים אינטליגנטיים ברגע שאחד מהם יקח אותי לביקור בכוכב הלכת שלו.

tapuz3k

New member
ממתי העולם שפוי...?

מישהו פה ראה פעם עולם שפוי? אם כן תודיעו איפה אני גם מחפש אבל מה אני יכול להגיד לך מה כן מצאתי הרבה בעולם הזה.. אטימות ובורות רואים את זה בכול בן אדם שני בעולם ושתדע לך האנשים הכי שפוים שאני מכיר זה נוצרים שהולכים לכנסיה כול יום ראשון ושמרים חוק וסדר ועוזרים לזולת ותאמין או לא הם מאמינים באלוהים ואף אחד אף פעם לא הוכיח את קיומו! מצד שני אנשים שלא מאמינים באלוהים הם הרוצחים והאנסים... אנשים שמפחדים למות כי הם מפחדים שהם יצתרכו לשלם על מעשיהם הנוראיים..

Gilliana

New member
סקפטיות מחזיקה את העולם שפוי???

קודם כל - ממתי העולם שפוי? כבר מזמן מזמן לא ושנית - סקפטיות היא הדבר האחרון שמחזיק את העולם שפוי.

scriewy

New member
אני יכול להגיד לך עכשיו כבר

שאף חוצן לא יבוא אליך הבית ויקח אותך לכוכב שלו רק כדי להוכיח לך שהם קיימים. ולפי דבריך לא הבנת הכל. סקפטיות מחזיקה תעולם בתקופת האבן ורדום. ואתה נתון בקלות למניפולטיביות אם מספיק לך מקורות של עוד "מדענים" שאתה מכיר אותם בגרוש ומוכן -->להאמין<-- לתוצאות שלהם. תלמד קצת מקצועות ריאלים ואז לא תצתרך לסמוך על דברי "מדענים!" יא מאמין אחד ! מה אתה שונה מדתי, אם אתה מסתמך על אמונה? יא חכם! לא הבנת שעל הדיסקים חרוטים חרטומים מיקרוסקופים? אם מה אנשים יכלו לחרוט חרטומים מיקרוסקופים על דיסק קרמי לפני 11000 שנה ? עם קיסם ? לא לא אולי ציפורניים, לא לא שניהם עד שנטחנו, לא לא אולי אבנים מסותתות, או יותר טוב עם עצם של חיה מתה, אולי מקור של תוכי ? עזוב, נסה עם קליפת אגוז קוקוס, אבל אל תשכח את כל החרטים באותה תקופה בבסטות עם מקדחוני פלדה, טיטניות, קובלט ויהלומים, ומכונות חריטה בלחץ מים, ומכונות לייזר, ומהנדסים שתפעלו את המכונות התרוצצו בכיסוים מעצי דקל, או אולי חשבת חרטו אותם עם נחושת מתקופת הנחושת שבא רק אחרי אלפי שנים, אולי ערד מתקופת ערד ? או ברזל נקי עם קשיחות של פלסטלינה, אולי עם אבן טוחנת כדי לדייק בפניות החרטומים המיקרוסקופים. כן כן תמשיך להאמין ולא להאמין למי שאתה מאמין ולא מאמין !!!!! אל תלמד, תחיה על אמונה הכי טוב, תבנה בית כנסת למדענים.

wakka1

New member
אני לא הולך בעיוורון אחרי כל מה

שכמה מדענים יאמרו, אבל כשמישהו בא עם תיאוריה כל כך מהפכנית לדעתו (בשעון הגלאקטי) הייתי מצפה לפחות להתייחסות מדענים אחרים. העובדה שלא מצאתי התייחסיויות ממשיות מאנשים יודעי דבר אומרת משהו לגבי זה. ובשביל הפרוטוקול, אני לומד מקצועות ריאליים. אה, ולא זכור לי שנאמר שהסרטוטים נעשו ברמה מקרוסקופית.

scriewy

New member
הא עוד יותר טוב, אתה הולך אחר העדר

וואלה הכי טוב לקפוץ עם כולם מהבנין. איזה מדענים ?! אף אחד לא התחייס אפילו לפיזיקת קוואנטים לפני 40 שנה, רק עכשיו טיפה טיפה פיזיקאים רואים שאין מוצא בלי הכיוון הזה כי הגיעו למבוא סתום בפיזיקה רגילה שלא יכולה להסביר הכל. אז אתה מחפש מהמדענים האלה שיסתכלו על תאורית שעון גלקטי. אותם אלה שלא שמו קצוץ על קוונטים בזמנו ?! לסימן שלהם אתה מחכה שיאמתו בשבילך, ויתנו אור ירוק - כן הוא צודק עכשיו תאמינו לשעון הגלקטי שלו. אתה לא לומד מטעויות של עבר ! אדם בחיים לא יטוס, מטוס כבד מדי, אותו דבר אם קוונטים, בגלל שאתה ורבים כמוך לא לומדים תעבר אתם חוזרים על טעויות מהעבר. ולא נאמר כי אתה ראית סרט שלא נכנס לעומק על הדיסקים, אם היתה סקרן היתה נתקל במידע הזה בלי לראות תסרטון הזה לפני שנים, או שלפחות היתה הולך מחפש על זה מידע אחרי הסרטון. על כדורי מים זה מה שאחד המדענים החזיר לו תשובה הזויה מין כזאת כי הוא לא יכול להגיד כן אחי זה באמת עב'מים, אז הוא מזבל בשכל על בועות מים שעפות בחלל, מה זה השטויות האלה, ואתה עוד שוקל להאמין לכאלה זיבולי שכל. או שלא הבנת הכל כמו שאמרתי. אם אתה לא יודע תעבר אתה לא מצדיק את קיומך בהווה ובכלל אין לך מה לחפש בעתיד. מכירים תתוכנית penn & teller bullshit שם הם מפריכים כמעט כל דבר אפשרי רק בשביל הקיק של הדבר. ושם אתה יכול לראות איך הם מתנהגים ומפריכים הכל, ולראות בבירור שהם לא טרחו ללמוד על העבר האנושי עובדות ותאוריות. ובכלל השכל שלהם מקורקע למציאות חזק מדי. בגלל שהם קוסמים אז הם כאילו בטוחים ב 100% שאין כזה דבר קסם. הם כמו ילדים שסיפרו להם שאין סנטה קלאוס בעולם. אין אולי סנטה קלאוס אבל הרבה דברים אחרים כן. לכן כמעט על כל דבר הם מסתכלים מזווית ראיה של קוסמים שהכל תכסיסים וזיבולי שכל ומניפולציות ותעתועים פסיכולוגים.

למעלה