סרט האימה האחרון.

סרט האימה האחרון.

חייבת להגיד. בין סרטי האימה היותר מגעילים מטורפים שראיתי. חובה לראות. זה סרט טוב :)

דם דם

New member
לסרט קוראים

"סרט האימה האחרון" ובאמת סרט טוב, מדובר על מישהו שלוקח אנשים ומצלם אותם לסרט אימה ובעצם הם לא יודעים שהוא מצלם אותם לסרט אמיתי(סרט סנאף/סנארף) והוא מתעלל בהם ועושה להם דברים על אמת...סרט גדול דיי אהבתי, פשוט בלי הרבה תעלולי קולנוע

דם דם

New member
האמת שלא בDVD

אלא שמעתי עליו באינטרנט, וגם שאלתי עליו פעם בפורום פה אם מישהו ראה. אז כמו שכבר ניחשתם מאיפה השגתי לראות את הסרט...אז בעיקרון אסור להגיד כי יכעסו עלי
...וילדים אל תעשו את זה בבית
(חחח...החום בישל לי את המוח)

דם דם

New member
אוו עכשיו הבנתי

פשוט לא שמתי לב למרכאות...טוב אני לא רואה ככה סרטים בדיוידי כי אין לי צור*** דיוידי..אז אני רואה אותם כמו שהם במ...

דם דם

New member
איך ממירים

את זה שזה יהיה לDVD RIP תוכלי לתת לי את השם של התוכנה או קישור שלה בפרטי?....ואולי קצת הדרכה עליה, כי הסתבכתי

לא ממירים....

זה יורד כבר בפורמט הזה, נכנס 700 מב בדיוק לדיסק אחד ואפשר לראות בדיוידי וזה יותר נוח מאשר לראות במחשב. תלוי מאיפה אתה משיג את הלינקים...

הנה:

לא ממירים. דיוידיריפ זה האיכות, העתק של דיוידי. צריבה לדיסק של 700 מגה תעבוד בדיוידי שלך רק אם הוא קורא דיווקס. אחר תצטרך להמיר אותו לדיוידי עם תוכנה כמו: avi2dvd

דם דם

New member
או טנקס

על התוכנה הזאת אני מדבר avi2dvd אני לא מוצא אותה..ואין לי מושג איך להמיר את הסרט מסרט רגיל שיהיה דיוידי ריפ..מישהו משניכם מתמצא בתוכנה הזאת? שיודיע לי פליז.

ת:

תחפש בגוגל ותראה שם שהכתובת של האתר היא trustfm משהו... המרה מavi לדיוידי (לא ריפ). למלא מידע לך לפורום סרטים וכתוביות divx ולך לאתר של Reborn1 הוא מסביר שם הכל.

../images/Emo66.gifאתה יכול

לפנות למאמרים בפורום סרטים וכתובות DIVX אם אתה צריך עזרה אני יכולה לעזור לך

למעלה