סרט :הארי פוטר 3 מחר יום שני 17:00

אלה 3

New member
תודה ליאת!!

קיבלנו בדואר את רשימת "פעילות תרבות ונוער" של החודש הקרוב. איזה כיף! גם הסרטים וגם ההצגות (..וגם לגדולים!) . אנחנו נגיע לכל הפעילויות!! (לפחות של הילדים...) תודה!!!
אלה

סרט :הארי פוטר 3 מחר יום שני 17:00

כולם מוזמנים לסרט(מדובב ) שיתקיים ברחבת בית הספר החדש . עלות כרטיס : 15 ש"ח כניסה , 20 ש"ח כניסה +פיצה + טרופית.

nushi12

New member
../images/Emo4.gifהעלו את התעריף ??? למה ???

העלו את כרטיס הכניסה לסרט ???? למה ומדוע ???? מ- 5 ש"ח ל- 15 ש"ח !!!!!!!!!!!! אפשר לקבל הסבר הגיוני ????? להפרש שכזה ?? אני שולחת יותר מילד אחד כל שבוע !!!! בערך ארבעה.....

מדובר בסרט חדש

הסרטים בקיץ היו סרטים ישנים יחסית שיצאו בפורמט של DVD, עלות ההקרנה שלהם היא נמוכה (600 ש"ח) ולכן ניתן היה להציג אותם במחיר של 5 ש"ח. הסרט הארי פוטר הוא סרט חדש שמוצג בקולנוע והוא יוקרן בפורמט של סרט קולנוע ולא של סרט DVD.עלות ההקרנה כ - 3000 ש"ח. כיון שבקיץ הפעילות היא שבועית, אנחנו לא מביאים סרטים חדשים כדי שהעלות תהיה בהתאם. הסרטים במשך השנה יהיו בתדירות של לא יותר מפעם בחודש ןלכן איפשרנו להביא גם סרטים חדשים יותר, בקולנוע כרטיס עולה כ 35 ש"ח ללא פיצה וטרופית. הבחירה אם ללכת לסרט או לא תמיד נשארת בידיך, גם כשמדןבר בקולנוע וגם כשמדובר בסרט ביישוב

nushi12

New member
אולי היה כדאי להוציא הודעה מוקדמת

וכך למנוע שאלות מיותרות. כמו כן, כמובן שההחלטה היא שלי אם לשלוח את ילדיי לסרט בישוב או לא. ואת מחיר הסרט בקולנוע, אני יודעת. תודה על המידע המיותר. כל שהיה צריך זה להודיע מראש !!! תודה, ענת !!

אכפת לי1

New member
למה הציניות?!!

במקום לאמר תודה על תשובה עניינית עם הסבר על התמחור, את עונה בציניות. כבר מזמן הודיעו על הסרט. זה פורסם בעלון, בדף בדואר ובשלטי חוצות. את באמת לא חייבת להשתתף בכל הפעילויות ולכן קיבלת הביתה דף עם מבחר גדול של פעילויות ואת מוזמנת לבחור מהן את מה שמתאים לך מבחינת תוכן ומחיר. תושבים יקרים: אנשים נותנים באהבה המון מזמנם (על חשבון להיות עם המשפחה לפעמים) בבקשה - אל תוציאו להם את הרוח מהמפרשים. מי שחושב שיכול לתרום תמיד מוזמן להצטרף, להתנדב ולהשפיע על אופי הישוב.

למעלה