סרט ודיון בא-מיניות בשבוע הגאווה באוניברסיטת תל אביב

IcePrincess22

New member
היה מוצלח

הדיון לפני הסרט ואחריו היה יותר מעניין מבחינתי מהסרט עצמו. שמחתי שהייתה לי הזדמנות לדבר על א-מיניות בצורה פתוחה ולהעלות שאלות קשות כמו:
"בחורה שמתנשקת עם החבר שלה, אבל לא רוצה את זה, זאת בעצם תקיפה מינית?"
"האם בחברה שלנו מין הוא הכרחי כדי להגיע לזוגיות ולאינטימיות?"
"האם אוסף של ידידים וחברים יכול להחליף זוגיות?"
"למה לקהילת הלהט"ב קשה לקבל את קיומם של א-מיניים?"
"מה המטרה שא-מיניים צריכים להציב לעצמם: להוכיח שהם אנשים רגילים ונורמליים, או ליצור סדר חברתי חדש? ומה הסיכוי שכל אחת מהאפשרויות האלה תצליח?"
"מתי יהיה אדם מפורסם שיצהיר שהוא א-מיני?"

זאת ההזדמנות להודות לכל מי שהגיע. זה דרש הרבה אומץ.

IcePrincess22

New member
סרט ודיון בא-מיניות בשבוע הגאווה באוניברסיטת תל אביב

שבת שלום לכל באי הפורום

התא הגאה של אוניברסיטת תל אביב יערוך בתאריכים 29.05 עד 02.06 את שבוע הגאווה באוניברסיטה. זוהי השנה ראשונה שבה מוקדש שבוע שלם של אירועים לנושאי להט"ב.
אחד מהאירועים יעסוק בא-מיניות.
ביום שני, 30.05, מ- 16:30 ועד 18:30, במועדון של בניין נפתלי למדעי החברה, יוקרן הסרט a-sexual, ולאחר מכן יתקיים דיון בא-מיניות בהנחיית הפעילה הא-מינית גאיה שטיינברג.

http://www.student.co.il/חדשות-ועידכונים/כתבות/שבוע-הגאווה

k500

Active member
מנהל
נהדר, רק מה עם אלה שלא סטודנטים? אפשר להתפלח?

IcePrincess22

New member
בואו בהמוניכם!

לא כתוב שאירועי שבוע הגאווה מוגבלים לסטודנטים, אז אני מסיקה שהם פתוחים לכולם! בואו בהמוניכם! אני אשמח מאוד לראות אנשים שאני מכירה מהפורום.

באופן עקרוני, כל אדם יכול להיכנס לאוניברסיטה. השומר בכניסה יכול לדרוש ממך להציג תעודת זהות, ואולי הוא יישאל לאן אתה צריך או לאיזה אירוע באת, אבל בסופו של דבר הוא ייתן לך להיכנס.

ואגב, לגבי התפלחות:
בתיאור האירוע יש קישור לטופס הרשמה, שבו חובה לציין שם מלא, מייל, נייד וחוג לימודים. הטופס נראה לי כמו חדירה מוגזמת לפרטיות. א-מיניים מעדיפים לא להיחשף. אחרי הכול, כמעט כולנו כותבים בפורום הזה תחת שם בדוי...
לא נרשמתי, אבל אני מתכוונת להגיע. אז, טכנית, גם אני מתפלחת

למעלה