סרט חדש לג'וני דפ!!!

toxi flower

New member
סרט חדש לג'וני דפ!!!

אני לא יודעת אם כבר העלו את זה פה אבל יש סרט חדש שנקרא secret window וג'וני דפ מככב בו בתפקיד ראשי.. הסרט נראה משהו תותחי לאללה...סרט מתח עם הרבה עומק! הנה הטריילר אם מישהי/ו מעוניין/נת.

Deppaholic

New member
טוב שניזכרת...

אבל תודה בכל מקרה...!!..

Johnnit

New member
דרך הגב, אם לא ידעת על הסרט הזה

רק שתדעי שיש עוד כמה בדרך....נוורלנד, צ'ארלי והשוקולדה ואולי גם סרט על חייו של אוזי אוסברון..אני לא יודעת אם זה בטוח אבל נראה לי שכן..ומי לדעתך יגלם את אוזי?

moran14h

New member
מה?

אני חושבת שהתבלבלת בפורום יקרתי.. חח סתם ..גם אני אוהבת ה"פ (אבל לא אוהבת להודות בזה..)

Johnnit

New member
מה הבעיה להודות...?

אם כבר מזכירים את הארי פוטר..אני תמיד ועדיין מדמיינת את סריוס כמו ג'וני... כמו שהוא נראה בסגנון הזה שלו----------------->

Deppaholic

New member
יאפ... ממזמן

קראתי אותו בחופש הגדול באנגלית הבריטית ואז כשהוא יצא בעברית קניתי אותו וקרעתי.. התרגום מעצבן בהתחלה...

Deppaholic

New member
קרעתי= קראתי

מה קורה לי?!.. כאלה שגיאות היו לי בכיתה ב'.. נוזפת ונותנת לעצמי סטירה

Johnnit

New member
כן........

נכון שזה ממש עצוב שסריוס מת? במיוחד בשבילי שדמיינתי אותו כמו ג'וני, הוא היה הדמות האהובה עלי בספר. אוף עם הג'יי.קיי הזאת! בכל מקרה אני מאמינה שהארי עוד יפגוש אותו מאחורי הפרגוד.

Deppaholic

New member
כן.. אולי זה ישמע קצת

פטתי אבל אני ממש בכיתי.. אני זוכרת שקראתי את זה פעם ראשונה בספר באנגלית וחברות שלי היו אצלי.. ופתאום הן רואות אותי בוכה, הן לא בינו למה. אני עדיין מתכחשת למותו.. הוא עוד יחזור זה בטוח.. היא בכוונה עשתה את זה מיסתורי כ"כ.. לא יודעים אפילו איזו קללה פגעה בו. גם אני מתה על הדמות של סיריוס... ואני שונאת את מה שג'יי.קיי גרמה לו לעבור במהלך הסרט.. זה היה אכזרי, וזה הביא אותי גם להרגשות טינה כלפי דמבלדור, כי עכשיו היא הפכה אותו לאנושי כזה, הוא אף פעם לא טעה וזה עשה אותו על אנושי, ועכשיו הוא כן..הכל נוחת בבום.. אני שונאת את ג'יי.קיי אבל גם מעריצה... אני מסובכת
WIBBLE :)

Deppaholic

New member
סרט=ספר..

שואלת את עצמי.. מה קורה לי עם כל הטעויות האלה היום

Johnnit

New member
גם אני חושבת כמוך

...מתכחשת למותו. וגם בכיתי קצת בקטע שהארי מצא את המראה שסריוס נתן לו.

Deppaholic

New member
תיראי אם לא טוב לך

את לא חייבת להיות פה ואת גם לא חייבת להגיב ככה!!! מה ניכנס בך!?!

למעלה