סרט חדש על דרקונים

Yuli Gama

New member
סרט חדש על דרקונים

אני כמשוגעת לסדרת "מעוף הדרקון" אמורה להיות מאושרת עד הגג אבל מה שהם כנראה עשו יכול לגרום רק לרצון לבכות! לקחו דרקונים מהממים יורקי אש והפכו אותם לגודזילות מעופפות! אנשים! יש גבול למה ש תעשית הקולנוע עוד לא הרסה???

צודקת..

הפכו אותם למאה אחוז גודזילה (והשילוב של ההליקופטר רק הוסיף לתחושה הזו..) חבל.. אני לא יודע מה זה מעוף הדרקון (התכוונת לספרים של אן מק-קפרי?), אבל היה פעם סרט מצוייר ישן נושן (כמדומני הוא נקרא מעוף הדרקונים.. אולי את מתכוונת אליו..), שבו הגיבור הגיע למימד פנטזיה שבו חיו ארבעה מכשפים, אחד מהם היה רע, והשאר ארגנו משלחת למסע להילחם באותו מכשף.. (סרט שראיתי לפני כשתים עשרה שנה.. אז אולי אני לא מדייק בפרטים). בקיצור - אותו טיפוס מעולם מודרני התחבר (מילולית) לדרקון צעיר, וכך למד להכיר עולם חדש, מעיניים חדשות.. הזכרתי את הסרט הזה, כי לדעתי זהו הסרט עם המימד העמוק ביותר שהיה אי פעם על דרקונים.. הציגו אותם בצורה מדעית, בצורה חברתית ומה לא.. חבל שאין יותר כאלה.. - שהולכים על סגנון של אן מק-קפרי ויוצרים עולם עשיר לחיות מרהיבות שכאלה..

Yuli Gama

New member
התכוונתי לספרים של :)

ראיתי גם את הסרט המצויר. "מעuף הדרקונים" היה סרט פולחין שלי בתור ילדה :) לא מזמן ראיתי אותו כמבוגרת ועדין יש בו משהוא מהקסם. הציגו דרקון בצורה מאוד יפה בלב הדרקון. אבל רק מבחינה חזותית. התחילו לצלם את הסרט "מעוף הדרקון" לפי אן-מקפרי. בגרפיקה של פינל פנטזי והסדרה גברים בחלל. הכינו את מאחז רואתה ואת מטריצת הדרקונים לצילומים (אני יוסיף תמונה מאתר מקורי של הסרט) זה שהיה אחראי לצילום בבילון 5 לקח על עצמו את העבודה ועוד לא מעט אנשים מפורסמים (אל תבקשו פרטים, פשוט לא התענינתי) הבעיה שכאשר העיניין התחיל להגיע לרמה של מימוש ממשית וצילום הדובר מטעם אן, ואן עצמה התרעמו נגד המלל שהכינו לדמויות. הוא לא היה מעבר לרמה של זינה. תאר לאצמך את ליסה מדברת כמו זינה ואת בריקי (BREKKI אם קראת את הספר השני אתה יודע על מי מדובר) מדברת כמו גבריאל וכו´ והרגתה את הקסם ואת היחוד של הספר. בקיצור הסרט נפל מההפקה לפני כשנה אבל עדיין יש דיבורים על תקווה. אפרופו יצאו שני משחקים לפי הספרים שלה. "fridom resistense" "THe cronicales of pern or The dragon riders of Pern"

Yuli Gama

New member
ושל המשחק השני

שמבוסס על סדרת הספרים של אן-מקפרי fridom (יש שלושה מהם לא קראתי אותם אז לא זוכרת שמות) המשחק הנ"ל הגיע לא מזמן לארץ וכמו עוד כמה משחקים שמתבססים על ספר הוא לא מי יודע מה. לעומתו המשחק שמבוסס על העלילה של פרן אולי לא מרשים במיוחד אבל אמור להיות משחק חובה לכול מי שקרא את ספריה. המשחק לא הגיע לארץ עדיין ולא ידוע לי מתי יגיע.

Useful Idiot

New member
ראיתי את הטריילר (פרומו) של הסרט..

(אגב, זה היה כשהלכתי לראות את "מתקפת המשובטים") ולא הפסקתי לצחוק עד אחרי שזה נגמר (והתחיל הטריילר של ספיידרמן, או משהו). זה היה כ"כ מטומטם שנמרחתי על הרצפה. רק עכשיו אני חושבת לעצמי, שזה באמת ממש ממש עצוב.. מה עשו לדרקונים? למה עשו את זה לדרקונים? אני לא ממש מתמצאת בהם, אבל הם לא אמורים להיות כאלה יצורים נוראיים, לא..? אוף. ובכל זאת, זה סרט ממש מטומטם. אבל, צריך להיות ממש מוכשר כדי להפוך כזו חיה אצילית למכונת הרס רצחנית שכל מה שמתחשק לעשות כשרואים אותה זה להרביץ לה, ולא לבהות בה בהערצה.

למעלה