סרט חדש על חייו של דילן....מעניין!

סרט חדש על חייו של דילן....מעניין!

http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/901293 אז מה יש לנו פה?שורה ארוכה של שחקנים שיגלמו את דילן בתקופות שונות בחייו,לסרט יקראו "אני לא שם". אם מישהו מצא עידכון מפורטים יותר באתרים אמריקאים שישים בבקשה.....

orenharp

New member
מה קשור לדג'ר לעזאזל???

מה קשור האוסטרלי הצעיר לדילן? אני מטיל ספק רב בכשרון המשחק של הבחור בעיקר לגבי דמות מורכבת ונצחית כזאת. לגבי המראה? נו באמת...אין כלל דמיון למרות שזה פחות מעניין. שיתנו כבר לשוורצנגר, לפחות זה יהיה מעניין. מי לדעתכם מתאים יותר?

גם לדג'ר וגם פארל הם שחקנים טובים

שאין לי מושג איך הם יכנסו ל"נעליים" של דילן בתור שחקנים את האמת?לא ממש משנה לי מי מבינהם,למרות שבתור שחקן קולונוע אני מעדיף את פארל בהרבה. מה גם שהוא במידות גוף דומה יותר לדילן,אבל בפניי תווים נראה לי שלדג'ר לוקח. בכל אופן,יהיה מעניין:)

כבר כתבתי כאן על הסרט הזה

ובהחלט יש למה לצפות, מכיוון שטוד היינס הוא אחד מן הבמאים המוכשרים והמקוריים ביותר שפועלים כיום בקולנוע האמריקאי. זה לא הולך להיות ביוגרפיה שגרתית בסגנון של "ריי" או "הולך בדרכי". http://www.imdb.com/title/tt0368794/

orenharp

New member
שני סוגים שונים

הסקורסיזי הוא סרט תיעודי על יצירתו של דילן ועל מקורות ההשראה שלו, זהו סרט המתעד קטעים מהופעות חיות ראיונות עם חברים וקולגות ועם דילן עצמו. הסרט שעתיד לצאת הוא סרט עלילתי שנשען על קורות חייו של דילן( אם הבנתי נכון) מתחילת הקריירה שלו ועד היום בו יגלם שחקן אחר את דילן בכל אחת מתקופות חייו הפוריות יותר, כמו בסרטים נוספים שתיעדו אישים מתחום המוזיקה כמו הסרט על הנדיקס (רע) והסרט על הדורז (רע) או הסרט שיצא עכשיו על ג'וני קאש (לא ראיתי).

אני דווקא אהבתי

את הסרטים שאתה מגדיר אותם כסרטים רעים, אבל כמובן שזה עניין של טעם. אם לא ראית את הסרט "Walk The Line" ("הולך בדרכי") על חייו של ג'וני קש, אני לא יכול לומר לך אם תאהב אותו או לא. לדעתי הוא מוצלח יותר מהאחרים ומספיק אם נתחשב בעובדה שג'ואקים פניקס נכנס כלכך לתפקיד שהוא גם מי ששר באמת את השירים. חבל שהסרט ירד מהר מהמסך הגדול בארץ, אבל אני בטוח שכשהוא יגיע לפורמט של DVD יהיו עוד שיגלו אותו ובזכותו כמובן גם את ג'וני קש. לגבי הסרט שעושים על בוב דילן, עדיין נותר בהינה החידה למה בזמנו דובר על זה שבניגוד לסרטים האחרים יהיו כמה שחקנים שישחקו את דילן וביניהם תהיה גם שחקנית. אם הסרט יהיה ברמה של "הולך בדרכי" אני אשמח מאוד. אני מקווה שיריצו אותו לתקופה ארוכה יותר, ושלשם שינוי ימצאו לנכון להקרין אותו בכלל, כי לצערי זה עוד לא קרה לסרטים אחרים בכיכובו של בוב דילן.

למעלה